Daniela |
• |
28.11.2012 15:14:15
Taky uvažuju o Šumperské porodnici, před tím jsem rodila už 2x ve Šternberku, ale v poslední době mám o Špk samé pozitivní zprávy, tak to tam jdu "zkusit" Termín mám v polovině prosince.
|
• |
13.10.2009 12:40:28
Ahoj,chtěla jsem se vás zeptat,za 2měsíce bych měla rodit,ale pořád nevím,v které nemocnici je to lepší jestli v šumperku nebo v olomouci,prosím vás,že mi poradíte,budu rodit poprvé a mám z toho trošku strach:o((
|
Jana |
• |
17.6.2009 14:15:49
Ještě že už tam není ten starý Boxan! Možná u tebe byl ok, ale jinak na něho nadávali. A Dr.chrastinová je třída, je super, milá ochotná a teď už i zástupce nového pohledného a mílého primáře.
|
• |
25.10.2008 16:25:07
Přes všechna negativa,co jsem se doslechla i dočetla,nemohu si nějak stěžovat na tuto porodnici.A to i přesto,že jsem rodila před 13-ti,11-ti a 2,5 lety.Pokaždé to tam bylo jiné,hlavně před 13-ti lety jsem ještě rodila na staré porodnici.Je pravda,že mé porody jsou RARITOU,jelikož všechny moje děti jsou narozené KONCEM PÁNEVNÍM.Ani lékaři se u jiné rodičky s tímto nesetkali.První porod byl pro tuto polohu koncem pánevním ukončem císařem.Další dva porody proběhly spontánně-přirozeně.Samozřejmě jsem si stihla všimnout,že kolem mě běhali neustále,protože při komplikacích by vše zakončili opět císařem.A tam byl vidět ten rozdíl...rodičky rodící s normální polohou dítěte už neměli takovou péči,dalo by se říct,kvůli mě...Lékaři-zdravotníci si neodpustili dávat jim mě za vzor,že já mám daleko horší variantu porodu,atd...Já měla tyto dva porody rychlé, bez komlikací,bez nějakých léků za 3 hodinky nebylo co řešit,lékaři se nestačili divit.U třetího porodu jsem sklidila i POCHVALU od pana primáře BOXANA,který se na porod přišel v závěru podívat.Kolem mě bylo asi 6 lékařů,sester,zatleskali doktorce CHrastinové z gynekologie,která si chtěla můj porod odrodit.Byla jsem ráda,hodně mi pomohla.Ještě mi vtipně vzkázali,že "TO ČTVRTÉ DÍTĚ BUDE TAKY KONCEM PÁNEVNÍM",děkuji,nemusím mít všechno.I přes nějaké výtky si tedy nemohu stěžovat,a všem rodičkám přeji jen to dobré...HELENA
|
• |
4.1.2008 19:59:59
Moje zkušenost je velmi dobra,i když reference o Šu.porodnici mě velmi zaražely byly velmi negativní a velmi važně jsem přemyšlela o tom,že si vyberu jinou porodnici.Ale musím říct,že dnes nelituji toho,že jsem se svěřila do peče teto porodnice.Můj 1.porod proběhl v pořádku,ale po 2 hodinách po porodu zjistili malé novorozeneckou sepci .Byla jsem z toho dosti vyhukana asi jako každá máma,ale personal jak na JIP.tak na oddělení ochotně mi vysvětlili o co se jedna a byli velmi vstřicni .K malé jsem mohla kdykoliv a moc mi také pomohli ohledně kojení atd.Kdyžjsem zjistila,že je na cestě druhý mimčo navahala jsem ani chvilku a byla jsem opět nadmíru spokojená. Z vlastní zkušenosti mohu říct nevěřte tomu kde se co šeptne až z vlastní zkušenosti můžete soudit.
|
• |
12.9.2007 9:34:09
Ahoj,chtěla jsem se podělit se svou zkušeností ze šumperské porodnice.Rodila jsem letos v červnu a slyšela jsem před porodem od kamarádek, že už by tam nikdy nerodily, že je to hrůza.Já jsem naopak byla velice spokojená, byla jsem přijata k porodu, který mi vyvolávali.Páni doktoři, ale hlavně sestřičky z novorozeneckého byli úžasní.Rodila jsem poprvé, takže jsem taky spoustu věcí nevěděla, hlavně o kojení, ale stačilo se zeptat a sestřičky byly velice ochotné.Moc ráda na ten týden vzpomínám a už se těším, až tam znovu půjdu rodit.
|
• |
11.9.2007 10:54:28
Rodila jsem po 10 letech a měla jsem z toho strach.V nemocnici mě přijímal pan doktor A.Hansel a musím říct,že obava byla zbytečná.Rodila jsem císařským řezem a přístup lékařů i sestřiček byl dobrý.Děkuji touto cestou všem.H.K.
|
jana |
• |
4.9.2007 14:43:51
tak sem z toho trošku zmatená, nejdřív mi to naběhlo na diskuzi ve Zlíně a tady ne, a najednou je to i tady. No neva.
|
Jana |
• |
4.9.2007 14:38:10
sorry, nevím, jak se to sem dostalo, psala jsem na stránky Šumperka
|
Jana |
• |
4.9.2007 14:35:22
Ahoj Kiki, naprosto s tebou souhlasím. Nechápu, jak tenhle ten člověk se svým přístupem může vykonávat funkci primáře. Negativní zkušenosti s ním mám nejen já, ale i mé kamarádky. Řekla bych, že svým jménem kazí reputaci celé porodnice. Jsem teď momentálně těhotná a do šumperské porodnice rozhodně rodit nepojedu - a to jen a jen kvůli němu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.