| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Vsetínská nemocnice a.s.

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 100 [Dalších 60 >>]
gabina
  • 
12.8.2007 19:47:58
Ahoj Orsino, já bydlím na druhé straně od balatonu napravo je balaton a já bydlím nalevo jak je tam pár domků a dvě bytovky, nakonec zjistíme že jsme ještě nějaká vzdálená rodina já jsem se jmenovala za svododna Koláčková a taťkova rodina je tedy koláčkova z hrozenkova právě ze staré cesty, tak se třeba někdy potkáme, měj se krásně i s malýma ahoj
Orsina(5let Kryštof, 3roky Hana, Matyáš 1týden)
  • 
12.8.2007 15:55:27
My jsme jak jinak než Orságovi. Na Vsetíně jsme bydleli 4 roky a teď jsme v Huslenkách čtvrtým rokem. Na Balaton jsme jezdívali dřív, letos jsme tam nebyli ani jednou. Ale na hrozenkově jsme každý týden, máme tam babičku a tetičky a plno známých. Já jsem původem z Rožnova, ale manžel je hrozenkovjan, takže jsme tam opravdu pořád. Jen vím, že u balatonu staví a možná už i bydlí Milan Cmaro s rodinou. Taky mají malé děti. Jinak nikoho u balatonu neznám.
gabina
  • 
9.8.2007 8:54:29
Ahoj a jak se manžel jmenuje příjmením nebo vlastně vy oba. My s manželem jsme vsetínáci a tady bydlíme 5let dědictví po babičce, já z hůslenek znám sylvu gargulákovou-škrobákovou-bydleli u benzinky ale teď už bydlí zase na vs jinak nikoho. Jezdíte někdy na balaton na hrozenkov? My bydlíme přes cestu.
  • 
9.8.2007 8:49:40
Ahoj Gabčo, jsem z Huslenek, ale manžel je z Hrozenkova. Tam znám jenom Gabku Valigurovou, ale ta už bydlí na Slovensku. Já jsem první dvě děti rodila ve Zlíně protože tehdy měl Vsetín dost špatnou pověst a kamarádky, co tam rodily měly hodně špatné zkušenosti. Ale pod novým vedením se to moc zlepšilo. Teď je to tam opravdu super. Jen ty sociálky by se mohly dořešit. Jinak to bylo skvělé. Další mimčo už neplánujem ,ale kdyby se náhodou podařilo, tak Vsetín je jednoznačná volba.
gabča
  • 
31.7.2007 18:07:38
ahoj a gratuluji k matyáškovi. Odkud jsi? Já z nového hrozenkova. Obě děti jsem rodila na vsetíně, staršímu/matěj/ bude v září 6let, to ještě nemohly návštěvy na pokoj, ale u druhé/verunky/ ta měla v květnu 3roky už ano. Matěj se rodil koncem pánevním rodil mě můj gynekolog dr.malík bylo to náročné ale po 7h úspěšné a bez císaře-byla jsem na sebe pyšna i všechny sestřičky říkaly že bych zasloužila jedničku *, a verunka byla pohoda rodil mě také dr andrýs, verunka se nám narodila po 2h po příjezdu do porodnice. Hodně lidí okolo vsetína na tuhle porodnici nadává, ale já bych nikam jinam rodit nešla, byla jsem spokojena s úplně vším, s doktory, sestřičkama, vším. tak ahoj
  • 
31.7.2007 16:16:34
Zdravím všechny maminky, tak už to máme za sebou a v pondělí 23.7. se nám ve Vsetíně narodil Matyáš. Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat všem ze vsetínské porodnice. Díky dr. Andrysovi a por.as. Lucii Vítkové za pomoc při porodu, za trpělivost během noci por.as. Petře Konvičné. Byli jste všichni skvělí. Zvláštní dík patří i sestřičkám na oddělení, a to nejen ženským sestrám,ochotným vždy pomoci, ale také sestrám od novorozenců. Těm děkuji za to, že jsem po celonočním bdění při porodu měla pak možnost si pořádně odpočinout na pokoji. Matyáška si braly pořád k sobě. Jsem opravdu ráda, že jsem do třetice nejela do Zlína, ale byla na Vsetíně. Všem maminkám s klidným svědomím můžu tuto porodnici vřele doporučit.
  • 
16.6.2007 17:43:15
Zdravím všechny maminky pisatelky, ještě jednou díky za vaše zkušenosti se vs.porodnicí. Už jsem tedy rozhodnuta, do třetice zkusím pro změnu Vsetín. Už se mi to krátí. Určitě pak napíšu, jak to všechno dopadlo. Snad to bude tak fajn jako ve Zlíně.
26.5.2007 16:01:14
já jsem rodila na Vsetíně v roce 2003 a bylo to super. Setřičky byly ochotné a kdykoli s čímkoli pomohly, poradily. Ted" mě čeká porod v říjnu a pojedu zase na Vsetín. Jen doufám, že se polepšily ve výběru jídel pro kojící maminky. Ale jinak jsem byla spokojená. Tak si to na podzim zopakuju.
  • 
29.4.2007 9:35:25
Milé maminky nebo maminky čekatelky!Já rodila v r.2005 a to ve Val.Mezu,právě kvůli lepší kvalitě pokojů.Ale příště budu raději volit Vsetín.Val.mez.sice krásná nemocnice,super porodní oddělení,ale přístup sester na novorozeneckém byl strašný.neporadily,neochotné,dost jsem z toho byla jako prvorodička vynervovaná.A co jsem pak probírala z kámoškama,všechny Vsetín naopak za přístup sestřiček chválili.To já teda nemohla,hlavně s prominutím ty starší rachejtle.
Iva
  • 
24.4.2007 13:25:45
rodila jsem ve vsetíně z jiné oblasti,Byla jsem přímo nadšená z přístupu sester a všech lékařů ,kteří se mnou přičli do kontaktu.Vybavení není takové přepychové joko třeba ve Valmezu,ale pro těch pár dnů je mi milejší super chování všech pracovníků než sprcha na pokoji.Všem přeju moc pohody a ať máte stále tak skvělou náladu.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 100 [Dalších 60 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.