Iva |
• |
18.7.2015 12:59:54
Měla jsem naprosto bezproblémové těhotenství a zájem porodit přirozeně. U porodu jsem bohužel narazila na neschopnou Dr. Hrabánkovou a arogantního Dr. Srovnalíka! kteří nerozeznali špatnou rotaci dítěte a tak mne i dítě málem zmrzačili. Dr Srovnalík mi (i přes to že jsem nechtěla nástřih a měla jsem nacvičeno s balónkem Aniball přes 30cm) provedl 3 nástřihy! včetně svěrače!, zakázanou Kristellerovu expresi (tlačení loktem na břicho) a Vexem tahal dítě uplně na opačnou stranu! Neustále mne do něčeho co nechci nutil a choval se velice nezdvořile a arogantně. Doporučuji všem ženám se tomuto lékaři vyhnout!
Jinak nemocnice je hezká,ambulance Dr.Janáče super, vybavení nové, …ale co je vám to platné když vás Dr poškodí do konce života … Na novorozeneckém sestřičky většinou milé, ale narazila jsem i na dvě vyloženě protivné. Znovu bych v této nemocnici nikdy nerodila! |
• |
30.1.2015 14:17:47
V prosinci 2014 jsem šla na vyvolávaný porod, který bohužel díky špatné poloze miminka skončil chtě nechtě císařským řezem.
Po dobu trvání operace jsem byla umrtvena do půl těla (po celodenních porodních bolestech mi bylo konečně příjemně ). I když v průběhu nastaly komplikace v podobě krvácení, tak měli lékaři vše pod kontrolou. Všichni doktoři i ostatní personál se chovali naprosto profesionálně a měli pro mne pochopení. Po operaci jsem byla přemístěna na poporodní JIP, kde bohužel opět nastaly komplikace v podobě "sepse" . Tu ihned podchytila paní doktorka Petruželová, které svým způsobem vděčím za svůj život . Je to vynikající, chápavá a lidská lékařka a tímto jí chci velice poděkovat, že se o mě od začátku tak pečlivě starala! Celkově Vsetínskou porodnici hodnotím na výbornou!!! Velice ochotný personál, sestřičky na šestinedělí jsou naprosto úžasné a i když jsem rodila v předvánočním shonu, tak se o mě Všichni starali s maximální péčí!!! Rada na závěr: Ať už se rozhodnete rodit v kterékoliv porodnici, vždy mějte na paměti, že může nastat kritická situace, kterou nikdo předem nemohl předvídat. Ale s jistotou vím, že když nastane ve Vsetínské porodnici, tak Všichni udělají první a poslední pro to, aby Vás dali do kupy a Vy si tak mohla užívat příjemné chvíle s rodinou, které jsou k nezaplacení! Ještě jednou za vše velice děkuji Všem lékařům a sestřičkám na gynekologii. |
parawife |
28.6.2011 18:06:43
17.6.2011 jsme si na Vsetín přijeli pro naši druhou holčičku. Tu první jsme tam porodili (porodila jsem já, manžel byl u toho ;-) 30.6.2008, shodou okolností s mým gynekologem MUDr. Čechem. Porod byl sice už ve 37.mém týdnu - odtekla plodovka a po několika hodinách, kdy se nic nedělo, byl porod vyvolán, ale proběhl jak měl, bez komplikací a ke spokojenosti rodičů. Dcerka se narodila s nižší váhou - jen 2 kg a s tím, že si neuměla sama udržet teplotu. Takže nás čekalo 11 dní v porodnici, kdy dcerka kromě problémů s udržením teploty měla problémy se začátkem kojení, antibiotika kvůli podezření na zánět pupečníku a další. žloutenku už jsme ani neřešili, naštěstí nebyly hodnoty vysoké a na světlo jsme nemuseli. Co tím ale chci říci - přes vyšší náročnost péče o mou dcerku jsem se se tkala s opravdu profesionálním a 100% obětavým přístupem na novorozeneckém oddělení. Dcerku jsem následně kojila rok a půl. Proto pro další porod jsme opět volili Vsetínskou porodnici, ačkoliv jsme se do té doby odstěhovali a jeli jsme tak 20 km do porodnice. Tentokrát plodovka odtekla už ve 36.týdnu a vypadalo to na stejný postup jako u prvního. Než ale došlo k vyvolání porodu, začala jsem silně krvácet, objevil se problém s placentou a porodník MUDr. Janáč mě velmi rychle poslal na císařský řez, s tím, že normální porod by mě mohl ohrozit. Ačkoliv nejsem ráda, že jsem neměla možnost rodit opět normálně, tak jsem MUDr. Janáčovi vděčná za rychlý zákrok, který mi možná zachránil život. Opět manžel byl první, který dcerku viděl. Přivedla jsem tak na svět opět menší děťátko, které už ale nemělo takové zdravotní problémky a tak pobyt na oddělení šestinedělí byl o to příjemnější. Opět jsem se setkala se skvělým personálem - jak na gynekologicko-porodním, tak na oddělení šestinedělí. Jejich vstřícnost je opravdu nekonečná a je tu veliká snaha každou maminku s miminkem "rozkojit", tak aby mohli v pohodě v kojení pokračovat i doma. a tak každé mamince z tohoto regionu bych doporučila rodit ve Vsetínské nemocnici.
Přeji všem maminkám spokojené první chvilky s jejich miminkem a co nejrychlejší zotavení a spokojený návrat domů z porodnice ;-) |
26.10.2009 13:30:24
marie, jestli jsi prvorodička, porodní kurt ti také mohu jen doporučit, seznámíš se nejen s personálem,ale také se samotným prostředím porodnice, na jakékoliv dotazy ti mile opdpoví, se vším poradí, troufám si říci , že tvým požadavkům budou všichni lékaři i porodní asistentky otevření a vyjdou ti vstříct . já si vzpomínám na svůj první porod, také jsem chtěla rodit na stoličce a tehdy pan primář říkal ,že většinou si to rodičky v průběhu porodu rozmyslí a měl pravdu :))) Mají tam ale ted nové lůžko a to se dá krásně polohovat do různých pozic
|
26.10.2009 12:58:45
rodila jsem sice v klasické poloze, ale jsem si jistá, že ti umožní jakoukoliv polohu, pomůžou ti jak jen budou schopni !!!! Já jsem na Vsetíně rodila 2x a vždy 100% spokojená !!!!
miminko monitorují už nevím přesně, myslím že co 2 hodiny, mezitím ještě i poslouchají ozvy, kdyby bylo cokoliv v nějakém nepořádku, bylo by to asi častější. |
Martina |
• |
20.9.2009 23:08:06
čau.Tak asi nejlépe uděláš,pokud absolvuješ předporodní kurz,kde ti určitě řeknou víc.Bývá tam primář,por.asistentka atd.Nebo si brnkni na porodní odd. a domluv se.Já myslím,že to jak chceš rodit,budou respektovat,pokud to samozřejmě co se zdraví týká půjde.Já měla u porodu Jitku Bambuchovou(por.asist.) a byla naprosto skvělá!
|
• |
22.8.2009 21:20:15
Ahoj, zajímalo by mne jestli se tu najde někdo, kdo ve Vsetíně nerodil "klasicky", ale v jiné vybrané poloze (ve dřepu, na stoličce, ve vaně)Chystám se sem jít,ale chci mít jistotu, že to,co nabízejí je opravdu možné. Ráda bych si porod "uzila" aktivne a podle sebe,obavam se "prilisneho" zasahovani...Pokud se tu nekdo najde a napise sve zkusenosti sem nebo na muj email,budu vdecna:)Případně uvítám tip na lékaře/lékařku ze zdejšího personálu, kteří jsou "otevření alternativním metodám:)"
(ještě mám otázku, jak často během porodu provádějí monitorování mimi, stahů atp. a zda máte zkušenosti s porodním plánem a tím, jak jej zdepřijmuli. děkuji.) |
ma |
• |
5.8.2009 11:40:47
Také uvažuji, že zde budu rodit...myslím, že tam došlo k mnoha změnám...koukněte na web. Jsou zde fotky, mj.i opravená sociálka:) http://www.nemocnice-vs.cz/?sekce=oddeleni&text=operacni-obory&podtext=gynekologie-porodnictvi |
kili |
• |
30.7.2009 20:27:27
přijeďte se podívat
|
30.7.2009 15:46:36
Chci se zeptat, rodila jsem na Vsetíně v roce 2007 - pak tam někdy dělali nějaké přestavby. Jak je to tam se sociálkama - furt jsou tam jen dva záchody na celé oddělení. To bylo jediné negativum z celého pobytu. Jsem z Valmezu, ale rodit tu nejspíše nechci. Je to tu čím dál tím horší. Jen jsem chtěla vědět jak to tam je s těma sociálkama - díky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.