| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Městská nemocnice ve Val. Meziříčí

Příspěvky 110 z 64 [Dalších 54 >>]
8.12.2011 12:08:15
Rodila jsem ve Valmezu v roce 2007,personál byl naprosto úžasný, i když teď už to můžu říct já jsem byla docela hysterka,ale skoro po 12-tce kdo by nebyl,..nikdo mi nenadával nikdo po mě neřval,akorát mě bylo potom trapně,bylo to poprvé a já si řekla že i naposledy,No ale v červenci letošního roku jsem tam jela po druhé a sestřičky co mě přivítaly i rodily byly naprosto úžasné,moc mi radily jak si pomoct aby šlo miminko ryhleji,ale ono to ani nebyla potřeba protože jsme přijeli skoro v 6 a Anička byla před sedmou na světě,takže to šlo opravdu skvěle,Co se týče oddělení šestinedělí s tím už jsem tak spokojená nebyla,byly trochu odměřené ale jak které sestra.A novorozenecké?jedním slovem super velice hodné sestřičky,když jsem se na něco zeptala odpověděly mi,poradily..Byla jsem velice spokojená.Pak jsme se dostali i na dětské oddělení jak tu nějaká maminka píše že jsou tam hrozní doktoři,já si nemůžu vůbec stěžovat byli jsme tam jak byly Aničce 2 měsíce,protože nám pořád blinkala a docela hodně,poslali nás na hodně vyšetření,a byla jsem maximálně spokojená Aničce nezjistli nic,kromě toho že nemá dovyvinutý ještě to záklopku,takže tuhou stravou se to bude zlepšovat.
Mlada
19.8.2009 11:39:39
Slunečnice, ale oni tam nějací atestovaní lékaři být musí, jinak by mohli daná oddělení zavřít.
Jinak chápu, že některé nemocnice nemají zrovna nejlepší pověst, respektive jejich některá oddělení.
kili
  • 
18.8.2009 22:10:04
:-)) Vy jste jak exministryně Emmerová, ta se o jedné nemocnici měla dle médií vyjádřit tak, že by si tam ani nehty stříhat nenechala

Co zlého Vám ti valmezáci udělali ?
Slunečnice
  • 
18.8.2009 21:22:36
Josefkam,

ve Valašském Meziříčí svého času absolventy dokonce preferovali.Měli na stránkách,že uvítají absolventy,o lékařích s atestací ani slovo.Víš,ono je Valašské Meziříčí vůbec průchoďák,než se naskytne něco "lukrativnějšího"...Takže než se stačí něco "naučit",tak mizí o dům dál...To jsou výhody těžce soukromého(výdělečného)zdravotnictví.Osobně bych si tam nenechala vytáhnout ani třísku.

Mlada
18.8.2009 20:52:35
Slunečnice, ale tohle mi nedá. Co by asi tak měli absolventi lékařských fakult dělat, než nastoupit někam do nemocnice a získat praxi - a možnost získat atestaci? Absolventi lékařských fakult jsou snad v každé nemocnici. Navíc bych i předpokládala, že nemocnice má v tomto případě dostatečně zkušené lékaře, které na absolventy dohlížejí (či jak je to v nemocnicích zařízeno). Mám pocit, že je někde stanoveno, jak má být oddělení o určitém počtu lůžek pokryto lékaři s různými stupni vzdělání.
kili
  • 
18.8.2009 19:41:19
ale notak, absolventi lékažřských fakult nastupují do všech nemocnic
Slunečnice
  • 
18.8.2009 15:14:29
Milá Hanko,

když se podíváš na veřejné stránky nemocnice Valašské Meziříčí,přečteš si tam,že berou i absolventy lékařských fakult a o tom to je = nekvalifikovaná síla.Je to pořád všechno o penězích a absolventi jsou "levní".A Agel jako majitel jde jen po tom,kde a jak ušetřit na personálu a vydělat pro management...
Hanka. dcera 9 měsíců
  • 
16.8.2009 18:09:32
Dobrý den,
ráda bych se podělila o svou zkušenost s porodnicí ve V.M. Porod samotný byl celkem O.K. (rodila jsem v listopadu 2008), ikdyž na můj vkus mohli trochu zvolnit tempo (asi spěchali na oběd). Co se mi moc nelíbilo bylo závěrečné "tahání" placenty (není to zrovna příjemné, měli by počkat až se placenta sama odloučí a taky bych kvůli tomu nemusela později na revizi). Dětské sestry, porodní asistentky, ženské sestry - všechny byly moc milé a ochotné, ikdyž občas si některé rady protiřečily, ale vždy se snažily vyjít vstříc. Na co bych v této porodnici chtěla upozornit jsou dětští lékaři a to je naprostá katastrofa. Po porodu (asi 5 den) jsem musela na revizi a svěřila jsem dceru na "pohlídání" na dětské oddělení. Paní doktorka, která měla ten den službu se nepodívala do karty a malou mi podruhé naočkovala proti TBC, ještě ten den mi jiný doktor z téhož oddělení mezi řečí prozradil, že "jemu se to taky už stalo". Jsou naprosto neprofesionální a pokud budete muset podstoupit revizi dělohy, tak jako já, doporučuji na hlídání dítěte zavolat manžela nebo maminku, jinak se Vám může stát totéž. Paní doktorka z plicního, kam jsme pak museli chodit na kontroly mi řekla, že jenom u ní je to už třetí případ za jeden rok. Takže veliký pozor na dětské lékaře ve V.M.
10.6.2009 12:58:23
Ve V.Mezu jsem rodila v r.2006, to byl pro mě docela hrozný zážitek, hlavně jsem bojovala s dětským odd. Proto jsem tam šla rodit znovu v březnu 2009 znovu s velkými obavami. Ale naštěstí vše šlo hladce. Na porodním mi jen vadilo, že při tom, kdy mi primář propíchl plod. vodu bylo na sesterně asi dalších 6lidí (sestřičky a doktoři), prostě žádná disktétnost, je to tam jak na Václaváku. Já tam ležela s holým zadkem a oni kolem mě a chichotali se tam něčemu. No, přežila jsem to, ale hodně mi to vadilo. Porod jinak v pohodě, dokonce mi dali na porod. sále malou, aby se přisála. Byl to krásný zážitek. Na porod. odd. jsem byla spokoj. jako minule, dobré jídlo, až na ty návštěvy, ale to není vina sestřiček, prostě ty ženské po porodu nemají rozum zvát si na pokoj asi 20lidí za 1den. Já jsem byla po porodu a ani jsem nemohla nachvilku spát, pořád tam někdo byl a byli hluční, no děs. Dětské odd. taky v pohodě, dokonce mi samy sestřičky přikrmovaly malou, když v noci plakala hlady a já neměla mlíko, byly ochotné. Jen ten posl. den jsem se chtěla zeptat na to, jak ji tam přikrmovaly, jestli hadičkou nebo lžičkou, ale nějaká starší sestřička mi řekla, ať to řeším s naší dětskou dr. a zavřela mi řed nosem. Tak jsem ráda, že to mám za sebou a doufám, že naposled. Neměla jsem tam jediný problém, za 4dny jsem byla doma a šťastná, že už tam nikdy nepůjdu. Dvě děti stačí až nad hlavu.
petra
  • 
18.5.2009 9:13:11
rodit ve val mezu jednim slovem hruza jsou to hejeny.
 Příspěvky 110 z 64 [Dalších 54 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.