| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Roup dětský

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2127 z 27 
  • 
16.5.2008 15:25:15
Já myslela,že roup dětský je také ze sladkostí..Je to také možné?
  • 
24.2.2008 13:30:49
moje dcera trpí roupy již od školky, nyní jí je 14 let a problémy neustávají ani po několikaleté léčbě protiparazitními léky. Je z toho neštastná a já také. Když byla malinká, lékařka mi kladla na srdce abych dohlížela na její higienu což jsem samozřejmě dělala a dnes vím, že tím to rozhodně není.Otestuji zmiňovanou výměnu prádla a uvidím.
  • 
14.2.2008 20:13:38
Je mi 18, svědí mě občas zadek ale nejsem si jist že mam roupy, jak to poznám?
  • 
9.2.2008 22:15:16
co mam delat kdyz me skrabe v zadku co nato mam delat?
  • 
12.11.2007 13:58:56
to je tak zasrana nemoc ja bych se stoho posrala uz mi to pekne sere to neni mpzny jakej to je curak taky to tak nesnasite ? Ja vubec ja takova krava ze ten rou nezabiju
  • 
20.10.2007 18:44:07
Jednoho dne me škrabala prdel a maminka mi řekla že mám roupy řekla mi že nejlepší lék je že vám musí někdo vylízat prdel asi třik rát deně přibližně týden a roup je fuč
  • 
26.9.2007 20:59:35
Dobrý den, měla jsem roupa dětského, užila jsem pirvinium, které mi zabralo, ale nevím za jak dlouho je dobré léčbu opakovat, na příbalovém letáku je uvedené, že se má léčba opakovat po šesti až osmi týdnech...mohu léčbu opakovat dřív? a víckrát, mám strach,že se znovu objeví.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2127 z 27 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.