Nová Jana |
3.11.2022 17:57:31
Dřevo na topení se nekupuje po topné sezóně na další sezónu, protože správný hospodář má 3 roky vyschlé dřevo, tudíž letos po sezoně jsme nakoupili, abychom s ním topili cca v r. 2023, nebo raději 24, ale dřevo jen tak cenu nesníží, tak počítám, že po této sezóně budeme mít rok skluz. Uvidíme. Rozhodně budeme víc šetřit.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
30.10.2022 7:52:49
Přesně to mě zarazilo. Kominíka jsme objednali v létě, přišel v září a od října v noci topíme. Teď by se těžko sháněl.
|
• |
29.10.2022 5:51:44
Dobrý den, Váš článek stručně popisuje důležité body této problematiky. Zaráží mě ale, že upozorňujete na začátek topné sezony, která již dávno začala a my kominíci najednou nevíme kam skočit....já už jedu bomby od srpna a vždy si říkám: proč média vytáhnou v září/říjnu otázku kontrol a čištění? Vždyť správný hospodář si objedná servis stroje či nemovitosti hned po sezoně! Tedy jaro/začátek léta. Nedá se to teď stihnout a odmítám zákazníky. Topná sezona začala a já bych teď měl jezdit na problémové komíny, kde při najíždění vznikl problém, všichni se teď probouzí a chtějí vyčistit komín a jako malé děti se diví, že nedostanou termín hned, ale za 2 až 3 měsíce. Zkuste prosím psát o komínech na jaře, je to jako byste nyní psali kupte dřevo a ono už dávno není....protože si ho správní hospodáři objednali hned po topné sezoně :)
Děkuji, jinak článek je stručný a obsahuje vše podstatné Krásný den kominík ze Záryb |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.