• |
27.9.2005 18:51:57
Milí broučci. Chci nazpátek komunisty a to proto, že za jejich panování byla pracovní povinnost a tím nebyli paraziti, kteří dnes způsobují to, že k vám přijde exekutor, vybere vám barák proto, že váš synáček udělal někde nějakou sekeru a nezaplatil ji. Jste v tom absolutně nevinně a může z vás být žebrák. Zákon který toto umožňuje se za komoušů reálně neaplikoval, až teď v naší moderní porevoluční společnosti. Pokud zde budete plačtivě kecat, pošlete mně 21.500Kč, které jsem za syna musel zaplatit a pak se nechám od vás přesvědčit že je to bez komunistů lepší.
|
• |
29.8.2005 2:59:37
PEPPI
v tomhle světě přece není jenom Bůh a říkat kde byl když se nám něco stalo, mi připadá promiň sobecké...V tomhle světě žije spousta dobrých i zlých lidí a jen oni mají tu volbu..na nich je to rozhodnutí jak se zachovají..Kdybychom se měli chovat tak jak by chtěl Bůh, byli bychom loutky, což on nechce, chce abychom byli svobodné bytosti a samy se rozhodly co v životě chceme..Slovo Bůh znamená všemocný, vševědoucí..a ten je jediný.Taky ovšem existuje bůh s malým "b", který je teď vládcem našeho světa. A protože ví, že má čím dál tím míň času, snaží se jak může - rozsévat bolest, žal, smutek a trápení a taky všechny závisti a posměch apod., ten o kom mluvím je Satan. Pokud věříš v Boha, nemůžeš popřít existenci Ďábla..Tohle téma je na hodně dlouhý rozhovor..Zkus trošku přemýšlet jak to myslím, já taky nepatřím k těm kdo by měli šťastné dětství... Johanka |
Veronika, matka 2 puberťáků |
• |
16.8.2005 23:27:56
nejsem a nehodlám být, to sem snad nepatří?
|
• |
21.7.2005 12:17:45
Uplne to slysim: "Maminko, a proc me nepovezes do nemocnice, brisko moc boli?!", "Pan Buh to tak chce, zemri v pokoji..., uz ti je pet let!"
|
PEPPI |
17.6.2005 21:21:03
Kláro,ve které církvi jsi??
Ať chceš nebo ne,vždycky to skončí tak,že z tebe chtějí vytáhnout penízky a na tebe se,s prominutím,neohlížejí!Celý život jsem vyrůstala v církvi a nepřišlo mi to divné.Názor jsem změnila poté,co jsem s malým zůstala sama a"tetičky"z církve mě haněly jen proto,že jsem nebyla ochotna dávat"desátek"z platu.Když jsem jim řekla proč:neměla jsem ani dát malému mimču co jíst,ani na plíny..a ony mi řekly,že se Bůh o nás postará..Koukala jsem na ně a ptala se:"A kdy mi pomůže?Až mi malý umře hlady??!"Na TO mi nedokázaly odpovědět. Na Boha mám svůj názor,i když věřit jsem něj asi úplně nepřestala.Zkus si přečíst můj příspěvek na"Problém s mámou"nebo"zneužívání v dětství"a zkus mi odpovědět,kde byl Bůh????Děkuji za odpověď.Opravdu upřímně! |
Alena D. |
9.5.2005 21:05:00
Ahoj Jirko,
skvely prispevek, diky, mam stejnou nadeji jak pro zivot soucasny, tak i ten budouci, to jest posmrtny. Uz se tesim do nebe! Diky, zes to tady zminil, snad se to dotkne vic lidi, ze Jezis je vlastne nase nadeje a ze ho zoufale potrebujeme. Ze potrebujeme, aby nam odpustil, co jsme kdy udelali spatne, a aby nam pomohl delat to, co chce. Kazdy, kdo tohle ctes, muzes si byt jisty, ze Buh Te miluje, a proc ho treba ted hned nepoprosit, aby se Ti dal poznat? |
Alena D. |
9.5.2005 21:04:02
Ahoj Jirko,
skvely prispevek, diky, mam stejnou nadeji jak pro zivot soucasny, tak i ten budouci, to jest posmrtny. Uz se tesim do nebe! Diky, zes to tady zminil, snad se to dotkne vic lidi, ze Jezis je vlastne nase nadeje a ze ho zoufale potrebujeme. Ze potrebujeme, aby nam odpustil, co jsme kdy udelali spatne, a aby nam pomohl delat to, co chce. Kazdy, kdo tohle ctes, muzes si byt jisty, ze Buh Te miluje, a proc ho treba ted hned nepoprosit, aby se Ti dal poznat? |
Psychouš |
• |
19.4.2005 8:20:34
:-)
|
• |
19.4.2005 8:14:55
Jsem již trochu starší, tyto záležitosti mám již dlouho za ssebou, ale rodina je jedna veliká bytost - pokud funguje. Kdysi mi můj duchovní rádce řekl, že to co děláte s manželkou v lásce, je vždy dobré. Od té doby jsem se nikoho na nic neptal, jen sám sebe a manželky jestli to co děláme a prožíváme je plně ponořeno do lásky. Pak je to dobré a láska zničí nejen bakterié, ale daleko horší zlo. Hlavně v lásce vytrvat být přitom podřízen LÁSCE nejvyšší.
Přeji Vám to nejkrásnější mládí, prožité v přímém kontaktu s Vašimi plody. Jen tak se připravíte na stáří, které je pak umocněno prožitou krásou vzájemného čistého života v mládí. (trochu Vám závidím - važte si toho) |
Kacka |
• |
1.4.2005 14:32:56
Pri kojeni muzes dostat infekci prsni zlazy z bakterii, ktere ma miminko v nosohltanu. Protoze manzel tam taky nejake ty bakterie ma, mohla bys asi neco chytit i od nej. Ale to riziko asi nebude tak velke, aby ses kvuli nemu vzdavala neceho tak prijemneho. Me to nikdy ani nenapadlo. Mozna jen vynechej prvni dva tri tydny, nez si prsa zvyknou na kojeni a "uklidni se". Ale to sama uvidis, jestli ti to bude prijemne.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.