• |
14.5.2010 17:46:31
Dobrý den.
Mám prakticky úplně stejný problém, dcera je v 8. měsících téměř úplně živa jen z mého mléka (tak 90%).Váží 7,7kg a měří 69cm. už jsem z toho trochu zoufalá. Má dny, kdy sní půl skleničky příkrmu (je jedno, jestli ovoce, zelenina nebo maso)-což je "rekord", pak dny, kdy sní max. 3 lžičky. Jediné, co jí aspoň trochu chutná, jsou kaše. Tak jen čekám, kdy se to "zlomí" a začne jí trochu chutnat. Držím Vám i sobě palce. |
• |
14.5.2010 17:41:21
Dobrý den.
Mám prakticky úplně stejný problém, dcera je v 8. měsících téměř úplně živa jen z mého mléka (tak 90%), tak jen doufám, že to taky nějak "zlomíme". |
• |
18.4.2003 21:04:58
Muj syn spaval take velmi dobre do prvniho ockovani ve trech mesicich.Prospal celou noc.Ted posledni 2 mesice se budi 4-5krat za noc.Je plne kojen.V knize O matce a diteti jsem se docetla,ze v 6 mesicich je dite schopne prospat celou noc.Od 2 mesicu ma zaveden rezim ze po koupani(kolem 19 hod.)jdeme primo do loznice kde ho nakojim a ulozim do postylky.Zaspi vetsinou tak kolem 20hod.Prvi probuzeni bylo kolem 22 az 22:30.Vzdy jsem ho nakojila.No a ted jsem zkusila,ze za malym sel manzel,aby vedel ze tam neni sam,pohladil ho,ale nechal ho v postylce.Pokud plakal tak to za 5 min.zopakoval.Maly plakal asi 10 minut - musim podotknout ze mi to trhalo usi a srdce ten jeho plac a pak usnul.Vzbudil se az v 1 hodinu v noci.Takze simyslim,ze to neni hlady ,ale tim ze je zvykly,ze kdyz zaplakal,tak jsem k nemu hned sla.
Preji pevne nervy a silu vydrzet! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.