25.11.2004 14:25:16
Mila Denko,
nemam sice odpoved na tvoji otazku, ale jsem temer ve stejne situaci jako ty. I kdyz jeste o trochu horsi. Je mi sice jen 27, ale manzel (jsme rok svoji) deti zatim nechce. Antikoncepci jsem prestala brat v kvetnu, manzel se chrani(prerusovane), ale ja stejne doufam, ze se mu to treba nepovede:-)Tyhle stranky od te doby sleduju, ale pisu sem az ted. Taky jsem to mela na den presne ted vetsinou s velkym zpozdenim (az po 35 dnech), ale gynekolog rika, ze je to normalni. Jen jsem Ti vlastne chtela napsat, ze se citim podobne a drzim Ti palce! |
Denka zatím nic |
• |
25.11.2004 11:23:41
Ahoj holky,
už asi 2 měsíce pravidekně sleduji tyhle stránky. Jsem rok vdaná a je mi 28 let. S manželem jsme se v červenci rozhodli, že se přestaneme chránit a pokusíme se o miminko. Už v lednu jsem po sedmi letech vysadila prášky a od té doby jsme používali prezervativ.Říkala jsem si, až to vyjde, tak to vyjde. Jenže samy asi víte, skutečnost je pak úplně jiná. Když měla přijít první MS, tak jsem začala přemýšlet, jestli se to náhodou nepovedlo. Ale samozřejmě nic. V srpnu se pak MS nedostavila a tak jsem si udělala test, který vyšel negativní. Doktor mi pak udělal UZ, ale také nic.Píchli mi injekci a asi po týdnu jsem to dostala. Do té doby jsem i přes vysazení ATC měla MS na den přesně. V září mi pak nasadil Proveru na srovnání. Ten měsíc jsem to dostala asi po 34 dnech V říjnu už po 28 a teď v listopadu jsem 31 DC a zatím nic.Bolí mě břicho a prsa mám tak asi 5.den citlivá a bradavky mě bolí a pálí. Špatně mi není, jen mám pořád sucho v puse. Na záchod taky zase tak čast nepotřebuju. V úterý a dnes jsem si dělala test (1.Mamamtest a 2.Axiom) a oba byly negativní. Na prohlídku k lékaři jsem byla už předem objednaná na kontrolu na příští čtvrtek.Nevím, jak to vydržím.Manžela tím zatím moc nezatěžuju, myslela jsem, že mu to řeknu až podle toho jak to dopadne, abych ještě neznervozňovala jeho.Podle vašich zkušeností vím, že ne každému ten test hned potvrdil graviditu.Myslíte, že mám ještě naději? |
Karlička |
• |
19.11.2004 11:42:36
Čauky,
kdysi jsem to samé zažila, injekci jsem dostala po zpoždění MS 12 dnů, a po aplikaci injekce krvácení se mělo dosavit do 10 dní a já jej měla až v den jedenáctý. K. |
Dája,2děti |
• |
27.10.2004 13:52:07
Už 14 dní mám zpožděnou MS.Paní doktorka mi dala injekci a mám přijít za 10 dní.Dnes je to 3.den a MS nepřišla.Poratte mi,kdo stím máte zkušenosti,za jak dlouho po injek. by měla MSpřijít.Děkuji.Čau.
|
Janina, snazilka |
• |
26.10.2004 14:44:54
Ahoj Lucko,
tak jak to dopadlo? Moc Ti držím palce a doufám, že i manžel je z toho všeho venku. Obdivuju vás oba a přeju co nejdříve jednoho malého prcka nebo dva. Janina |
10.10.2004 12:52:44
Ahoj maminky,
Před týdnem jsem si koupila těhotenský test a vyšel pozitivní, ihned jsem utíkala ke gynekologovi, ale říkal, že je ještě brzy a mám přijít až za týden. Týden to bude zítra a z mých pocitů a stavů mám dojem, že testy nelhaly. Mé těhotenství plánované nebylo - nestihla jsem si zakoupit antikoncepci... Ale i vzhledem k tomu, že jsem v 17- ti letech byla na potratu a nyní je mi 26 let, chtěla bych si miminko nechat. O rozpačitých pocitech z těhotenství zde mluvit nebudu, spíše mě velmi trápí mé kouření. Před otěhotněním jsem kouřila přes dvacet cigaret denně, snažím se kouření omezovat, ale už při pomyšlení, že přestanu úplně mám obrovskou chuť si zapálit. Je mi opravdu strašně trapné, že vás zatěžuji problémem, který bych jistě mohla snadno vyřešit sama (oproti ženám, které se snaží o miminko roky a udělají pro to vše), ale vážně nevím jak přestat. Jestli máte někdo s tímto problémem zkušenosti, prosím poraďte! Moc děkuji M |
30.9.2004 18:20:17
Jo a mě se ukázaly dvě čárky asi za 7 minut. Testovala jsem 29. den cyklu a jsem v 16.tt!!! takže letáky neletáky, kdyby jsme měli poslouchat jen pravidla, tak si ještě spousta z nás může myslet, že má jen vynechanou menstruaci, střevní chřipku a zaražené větry!
|
Lee,20.tt |
• |
30.9.2004 14:15:34
Ahoj holky,
zajímalo by mě, jestli nemáte některá podobnou zkušenost.. Dnes jsem byla na velkém UZ ve 20.tt, vše v pořádku, akorát Dr. neviděla žaludeční bublinu. Bylo mi doporučeno další UZ vyšetření žaludeční bubliny plodu za 14 dní a nemám si prý dělat starosti, prý se to stává, že žaludek nemusí být v tomto stadiu ještě vidět, to když není naplněn plodovou vodou či co.. nějak tak mi to vysvětlila..?? Nevíte o tomto některá něco? L. |
lena |
• |
30.9.2004 3:11:27
mě se ta první taky ukázala do minuty...a ta druhá až za dvě hodiny..Dnes jsem v 15.týdnu
|
Hanka |
• |
29.9.2004 19:45:10
Já jsem si na začátku těhotenství koupila babytest, stál snad kolem 25 Kč. Ano první kontrolní čárka se objevila hned, ale ta druhá, která znamená pozitivitu asi až za půl hodiny.Teď jsem ve 28. týdnu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.