| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 207 [Dalších 97 >>]
28.9.2004 15:26:25
Lenko,
určitě jsi ten test dělala špatně, nebo byl vadný.
Já osobně jsem si za svůj život dělala už několik gravitestů a vždy jsem si pro jistotu koupila jak dražší tak i levnější. Před týdnem jsem konkrétně testovala na ClearBlue (200,- Kč) a NewBest (fialová krabička, 2ks za 35,- Kč).

VŽDY se mi ta první kontrolní čárka objevila do 60 vteřin ...
Mimi, 2 holčičky
28.9.2004 10:20:41
Ahoj!
Musím říct, že i mně se test ukázal až za delší dobu, než je napsáno v letáku-asi za 10 min, takže jestli Lenka dělala test a koukla se na něj po několika vyuč.hodinách neznamená, že se tam ta čárka neobjevila už dřív... Byly to ty levnější testy, Clear blue za 200kč se ukázal hned. Je pravda,že v mém případě se jednalo o časnou graviditu, ale bylo to tak, test nelhal a ted jsem ve 29.tt! I to se může stát.... :o))
Zdraví MIMI
Lucie + Honzik
  • 
27.9.2004 22:51:47
Lenko, Lenko,
to si tady z nás snad dělás "prdel". Prominte mi dámy den výraz, ale pokud vím tak v každém příbalovém letáku u tehotenského testu je napsáno, že výsledek testu je autentický v rozmezi 3-5 minut od provedeni. Výsledek po několika hodinách je opravdu hodně nejistá "jistota"
Zkus si ten leták někdy přečíst, jen tak ho tam totiž nedávaji...
Lucie
Lenka, 16
  • 
27.9.2004 20:47:02
Ty jo, vlastne nechci nijak reagovat na avse prispevky a tak ale jednu radu pro nezkusenejsi holky/zeny bych chtela zverejnit.nejcastejsim tehotenskym testem je takova ta klasicka tycinka, kde se maji objevit modre prouzky.....urcite vetsina z vas zna...a ten jsem si koupila ve strachu ze jsem "v tom" asi rok zpatky....neukazala se mi ani jedna carka, coz znamena, ze jsem test bud spatne provedla, nebo je prosly.tenkrat sjem ho zklamane vyhodila.dnes jsem si se stejnymi obavami delala ten samy test, opet nic neukazal a ja byla nastvana, ze si snad kupuju porad nejaky smejdy, nebo delam pri provadeni testu nejakou chybu, na kterou nemuzu úprijit:-/ protoze jsem si ho delala rano ve skole, nemohla jsem vyhodit test nekde v kosi(.....:) no a po nekolika hodinach jsem se na nej mrkla znovu a svete div se, carka se ukazala:) coz ma u tutoho testu znamenat ze tehotna nejsem!!takze jestli se setkate se stejnym problemem, cili ze se vam neukaze NIC, urcite test nevyhazujte, schovejte ho zpatky do toho "yptlicku" a treba se vam jeste "vybarvi":) a hlavne:SNAD PODLE VASICH PREDSTAV...PRO TOUZICI PO MIMINKU POZITIVNE, PRO TY NEPRIPRAVENE A NECHTEJICI NEGATIVNE:)
mejte se, pap:)
Helena (27)
  • 
24.9.2004 10:46:21
Ahoj Vlasti!Tak jsem včera byla u pani doktorky a UZ vyšetřením mi potvrdila těhotenství!Jsem moc ráda,doufám,že budeme v pořádku.Hned mi odebrali krev na HCG,dnes si mám volat.Zatím se cítím fajn.Tak ahoj a držím pěstičky,ať ti to také vyjde.Helena
  • 
20.9.2004 0:33:14
Ahoj,zdravím všechny snažilky i těhulky. Po pročtení všech příspěvků mám pocit, že prožíváme naprosto stejné situace. Už dva roky se s manželem snažíme o mimčo, brala jsem léky na stabilizování hormonální hladiny, ale nepomohlo to. Poslední tři měsíce mám takový šrumec v práci i doma, že se mi podařilo konečně tak usilovně nepřemýšlet o mimču - a teď čekám, jestli zase obrečím příchod menstruace nebo budu štěstím bez sebe - jasně, že jsem to už nevydržela a udělala si testík. Druhá čárka byla hodně slabá, tak nevím. Zítra to budou 4 dny od prvního testu, tak pomažu rychle do lékárny a druhý den ráno si honem udělám druhý test. Držte mi palečky. Bude mi už 29 let a vážně mám pocit, že každý měsíc, co neotěhotním je jako další rok. Všem co se snažíte přeji moc a moc štěstí a pamatujte si, že nejste ve Vaší situaci sami - je nás vážně hodně, co se snažíme a trápíme. ALE NAKONEC TO DOKÁŽEME, TO JE JASNAČKA !!!!!! Romča.
Helena (27)
  • 
17.9.2004 7:19:38
Krásný den vše!
Je fajn,že nejsem takový plašan a zmatkař sama.Tak jsem si za tu dobu (od 26 DC po 33 DC) udělala celkem 4! testy - 2x BABYTEST vyšel pozitivně, 1X negativně.Počkala jsem si a dnes 33 DC mi CLEARVIEW vyšel pozitivně.Bazální teplota se drží nahoře,takže by to snad mělo být!
Volala jsem si ke své lékařce,mám tam přijít ve čtvrtek,tak doufám,že bude vše OK.Držím všem pěstičky a přidávám jedno zjištění.NE KAŽDÁ lékárnice upozorní na rozdílnou citlivost testu. Kamarádka si koupila test, kde byla citlivost 50 jednotek a nic a pak si koupila BABYTEST kde je 25 jednotek a čárka byla na světě. Tak je moc šťastná, sdělila mi to včera,že za 6 měsíců budou tři! Takže koukejte i na citlivost testu, když tak se ptejte! Ahoj Hela.
Pet,23let
  • 
16.9.2004 9:46:18
Ahoj.
Minulý mesic me chytla touha po mimi(jsem 3roky vdana).Vse jsem zjistovala, ohledne plodnych dnu a poceti. S muzem jsme se v pl.dnech snazili obden. Ted mam 5 dni od vynechani MS. Test jsem si delala 1.den po vynechani (Galmed plus za 23,-) a negativni. Po dvou dnech jsem ho zkusila znovu(stejnou znacku), opet negativni. Boli me uz ctyri dny podbrisek jako pri MS.Kdyz jdu na WC, jsem vzdy napnuta, jestli uz...Prsa citliva a mozna dalsi priznaky.Ale asi si to namlouvam. MS mam celkem pravidelnou.Ty testy me matou. Zatim se drzim, abych si nekupovala dalsi TT.Pockam jeste par dni.
Vlasti 26
  • 
15.9.2004 18:26:42
Já mám podobný problém. Dnes mám 2 den o vynechání men. Ráno jsem si dělala test a druhý proužek se objevil až za 10 min. Nemohla jsem to vydržet, tak jsem si teď koupila další a i když jsem ho dělala v 18,00, tak se hned ukázal druhý proužek. Test byl jiné značky. Jsem asi blázen, ale moc bych si přála, aby to vyšlo. Zkoušíme to 8.měs. Tak mi drž palečky a napiš, jak jsi dopadla.
Helena (27)
  • 
13.9.2004 11:09:58
Dobrý den!
Tak jsem pročítala články týkající se těhotenských testů a příznaků těhotenství a stále nevím, jak na tom jsem. Jsem dnes 29 den cyklu, test jsem si prováděla 26 den, to se mi objevila svělá 2.čárka, potom 28.den se 2. čárka neobjevila a dnes 29. den opět světlá 2.čárka. Používala jsem vždy BABY TEST. Tak nevím, jak na tom jsme, jsou to falešně pozitivní výsledky nebo opravdu budeme tři??? Pouze se mi výrazněji zvětšila prsa a pociťuji v nich tlak, bradavky jsou hodně bolestivé, ale to jsem občas mívala, ne v takové míře, i dříve, kdy jsme se chránili. Děkuji za Vaše zkušenosti. Hezký den Helena.
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 207 [Dalších 97 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.