verca |
• |
11.5.2006 9:26:19
Ahoj, nevím jestli jsme nebo nejsem těhu. Možná budete mýt někdo podobnou zkušenost a poradíte. Menzes dostávám v rozmezí 32-35 dnů. Minulý měsíc jsem to ale dostala 39 den.
Tento měsíc jsem byla netrpělivá a a 35 den mě něco hnalo do lékárny pro test. Udělala jsem si ho a byly na něm dvě čárky. Ta druhá byla slabší, ale byla tam:-) Jsem nebo nejsem těhu? Může test vyjít pozitivní když ho použiji dříve? |
ZuzanaBB 3 deti a jeden drobček |
• |
5.5.2006 13:04:46
Mne sa tá druhá čiarka ukázala až neskôr, ako píšu v letáku. Bol to babytest, kde sú dva prúžky. Teraz som v 7 TT. A je to potvrdené z krvi a USG.
|
Michaela bezdětná |
• |
29.3.2006 14:20:07
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím... Hlavně ty, které jsou na začátku jako já a ze všeho pěkně vyhukané :-) Chtěla jsem poprosit o radu, máte některá zkušenosti s dobrým gynekologem v Praze? Dnes jsem si dělala test a je pozitivní. Chystám se navšívit doktora, ale chtěla bych nějaké doporučení. Mám špatné zkušenosti s návštěvou "podle Zlatých stránek" Moc děkuji za odpovědi a držte se!!! Pa pa
|
3.3.2006 14:32:17
Ahoj,před měsícem jsem vysadila HS a je mi teď strašně zle - mám tři dny před MS.Už nejméně týden mi je nevolno, ale ne od žaludku, ale jako před měsíčkama, ale 100x víc. A zhoršuje se to, budím se i v noci, jak je mi zle, jsou to strašné návaly a podobně jsem měla předchozí dvě těhotenství, ale tenkrát ne tak silné. Jenže TT mi vyšel negativní (měla jsem Mamatest)- myslíte že i tak je možné být těhotná? Má někdo s podobnými příznaky po vysazení HS? Díky za odpověď
|
24.11.2005 16:41:53
dobry den.asi pred 3 dny jsem se u vas zaregistrovala s tim ze chci od vas posilat tydenni mail o vyvoji v mem brisku a spoustu jinych zajimavosti o matce a diteti.pravdepodobe doslo k omylu,ale nesedi me vas vypocet meho tehotenstvi.pisete ze jsem 23 dnu tehotna a to je podle vas 6 tydnu.moje posledni menzes byla 16.10.2005 a tz.ze prave probiha 5 tyden i moje gynekolozka mi to tak vypocitala.takze kdyz ctu vas mail nejsem z toho moc chytra.dekuji za pochopeni a tesim se na dalsi zajimave clanky.s pozdravem Zapletalova
|
martina |
• |
23.11.2005 17:11:27
ahoj Ajko!precetla jsem si tvoji zkusenost s tehot.testem a myslim ze tehotna jsi.taky jsme se s manzelem snazili asi pul roku o mimco,porad jsem na to myslela a byla z toho smutna.to vse bylo jeste pred mesicem.ted je ale vse jinak.asi 2 dny po vynechani menzes jsem si udelala test a 2 carky se me objevily asi za 5 min.byly krasne videt.hned jsem sla k me doktorce,vzali me krev na hcg a uz odpoledne jsem opravdu vedela ze jsem tehotna.takze nevim jak to s tebou vypada dnes,ale pokud jsi jeste nebyla u sveho doktora tak bez a uvidis ze ti reknou tu nejkrasnejsi zpravu po stromecek jako me.a taky me vic bolely prsa,ted uz je me ale i po ranu zle.tak ti preji hodne stesti a at to vyjde.mej se Martina
|
martina |
• |
22.11.2005 16:57:28
Ahoj Ajko!ted jsem si precetla tvoji zkusenost s tehotenskym testem a myslim ze jsi tehotna.taky jsme se s manzelem snazili asi pul roku a ja jsem si 2 den po vynechani menzes udelala test.dve carky jsem mela asi do 5min,hned jsem jela ke sve doktorce kde me vzali krev a odpoledne uz jsem vedela ze jsem tehotna urcite.prsa jsem mela taky vic citliva,ale zle me zatim nebylo,ale to je u kazdeho jinak.ted uz jdu do 5tydnu a nevolnost uz mam taky.takze jestli jsi nebyla jeste u lekare tak urcite jdi a nebo si udelej jeste jeden ranni test.carky by se mely objevit driv.preji ti hodne stesti at mate taky krasnou zpravu pod stromecek.mej se Martina
|
Ajka |
• |
21.11.2005 13:12:06
Ahoj,
snažíme se o mimčo už přes půl roku. A ted svitla naděje: Po 4dnech spoždění menstruace jsem si udělala test, a dokonce vyšli 2 //. Ale na testu psali, že výsledek se odečítá po minutě, nejpozději do 5 min., a po 10 min. se odečítat už nemá. A já po minutě neměla nic, po 5 minutách slabý proužek, který stále tmavnul a po 10min tam byli 2 tlusté čárky. Tak nevím, když je to až po delší době, co je na tom pravdivosti. Můžu být těhotná? Jinak mě bolí prsa a břicho a občas mi je divně,když se najim. Může mi někdo sdělit zkušenosti? Děkuji a všechny zdravím. Ajka |
majka |
• |
14.11.2005 23:02:23
Ahoj Terko,
tak jak ti to dopadlo?Jsem zvedava :-))) Drzim palecky vsem snazilkam. |
Majka |
• |
12.11.2005 0:58:56
Ahoj holky,
my si s manzelem miminko taky moc prejeme.Doufam,ze nam to vsem vyjde a Jezisek nam nadeli pod stromecek krasny darecek :-))) Preju vsem snazilkam hodne stesti. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.