| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 207 [Dalších 157 >>]
martina
  • 
9.11.2005 16:31:28
ahoj Terezko!mam uplne stejny problem jako ty.s manzelem uz by jsme taky moc chteli mimi,ale zatim nic.tak jak rikas,kdyz se moc chce a moc se na to mysli tak to nejde.snad k nam obema zavita brzy stesi a tobe preji at ti to v patek na te gynde dobre dopadne.a dej vedet!mej se hezky a nemysli na to.cau Martina
martina
  • 
9.11.2005 16:22:38
ahoj Terezko!mam stejny problem jako ty.taky s manzelem stesne chceme,ale zatim nic.jak rikas kdyz se moc chce a moc na to mysli tak to proste nejde.snad k nam obema ale brzy zavita stesti a podari se to.preji ti at to na te gynde vyjde!!!!!a dej vedet.cau
  • 
8.11.2005 12:55:39
Ahojky, o vikendu jsem si delala dohromady ctyri testy, dva mi vysly negativni a ve dvouch se zobrazil velmi slaby druhy prouzek. Uz to nemuzu vydrzet a v patek jsem se objednala na gynekologii a do te doby si zkusim jeste jeden testik udelat. Moc se na miminko tesime, ale vis, jak to chodi, cim vic... Tak snad uz to konecne vyjde...
Dáša S.
  • 
24.10.2005 11:47:54
Moje zkušenost s testy není nejlepší. Přestože inzerují přesnost /zkoušela jsem asi 2/ při hladině HCG pod 50 ng, při mém zcela pravidelném cyklu nebyl pozitivní ani po 2 dnech vynechání menses, následující den byla hladina HCG v krvi 380 ng a moje vytoužené miminko bylo realitou.
Jana
  • 
21.8.2005 16:12:04
Já jsem si na http://www.kudly.cz opatřila malý kapesní nožík s nůžkami, které mám stále u sebe. Jana
Jitka
  • 
18.8.2005 12:55:36
díky za radu, moje kamarádky byly jinýho názoru,tak jsem se musela zeptat zkušenějších:-)Díky
18.8.2005 11:09:59
Ahoj, kopírování a scanování, zvlášť v takhle malé míře, nemůže vadit. U většího množství stačí větrat - u laserových zařízení se vyvíjí ozón.
U počítače může vadit leda klasický monitor zezadu, a to jen poměrně zblízka. LCD monitor (placatý) nevadí vůbec, protože nic nevyzařuje. Pak můžeš mít problém jedině se špatnou polohou při sezení u počítače, nebo s dlouhým sezením v jedné pozici.
Jitka
  • 
18.8.2005 10:41:09
Holky,prosím o radu, jak je to s kopírování, scanováním,faxováním a prací na PC v těhotenství. V malém kamrdlíku máme kopírku,denně kopíruji cca 30 stránek, scan, scanuji tak 5-6 stránek denně,někdy víc, v kanceláři jsou tři počítače,jeden z nich je na mě otočenej "zadkem" a v práci bývám od 7:30 do17:00 krom polední přestávky,může to mimi ublížit?

Díky

Jitka
Danka
  • 
16.8.2005 9:01:41
Terezko,

na to, aby si otehotnela, nemusi chlapec do teba vystreknut, dolezite pre to je, aby sa do teba nedostali spermijky. A tie mozu byt uz v tekutinke, pred vystreknutim. Nechcem Ta strasit, skor si myslim, ze v Tvojom veku ide skor o hormonalnu nerovnovahu, no urcite si test sprav a do buducnosti sa podobnym situaciam vyhybaj (este mas chvilku casu na alkohol aj milovanie) a potom radsej zvol nejaku formu ochrany (napr. antikoncepcia). Mam neterku, ktora zazila nieco podobne v 17 rokoch (tehotna nakoniec nebola) a aj vdaka dobremu vztahu so svojou maminou sli spolu k lekarovi a teraz berie antikoncepciu. Myslim si ale, ze mas predsa este len cas 2 - 3 roky. Drzim palceky, aby Ti vsetko dobre dopadlo.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 207 [Dalších 157 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.