| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 207 [Dalších 147 >>]
tama
  • 
15.8.2005 9:33:40
Terezo, to, že si otěhotněla je sice málo pravděpodobné, ale okamžitě běž do lékárny pro test. A napříště se zkus vyhnout podobným situacím jako byla ta na konci školního roku.
  • 
15.8.2005 9:23:56
Já mám také podezření že jsem těhotná je mi 15 let.Ale bylo by to hodně divné jelikož na konci školního roku jsme byly u kamarádky a tam sem se trochu opila tak to bylo v pohodě ale pak sem si lehla do jejího pokoje a ke mě přišel spolužák chtěl se semnou vyspat ale já ho odmítla a on dobrá bez sexu tak sme se chvíly líbala a já pak nák usla ,když sem se probudila a ptala se co se stalo tak mi řekl že do mě asi dvakrát vniknul ale jinak nic víc...Já brečela a on mi přísahal že se do mě nevystřík proto se vás chci zeptat jestli se musí kluk do holky vystříknout aby byla těhotná...Týden před tím sem dostala menstruaci no a po tom osudným dnu sem jí dostala hned za dva týdny to mi bylo divný ale nic sem z toho nedělala ale ted sem jí zase nedostala už týden a hodně se bojím dneska si chci jít koupit náký ten test....Prosím poradte mi taky nejsem nák extra skušená....Zdraví Tereza
Daniela, 3leta dcera
  • 
9.8.2005 10:03:59
Neboj!!! To neni mozna uz ale urcite uz!!!

I velmi slaby prouzek staci:-)))

Drzim pesti!!!!

My se zacali snazit tento mesic a nevypada to slavne...no uvidime. O prvniho prcka jsme se snazili 8 mesicu, tak chapu, co to je snazit se rok a nikomu to nepreju.

Hodne stesti!!!
  • 
9.8.2005 9:33:36
Zrovna včera jsem si dělala těhotenský test a vyšly mi dvě čárky, ale ta druhá velice slabě, vynechání menstruace už mám 29dní a tak doufám. O miminko se s manželem snažíme už přes rok. V pátek jsem objednaná ke svému gynekologovi a tak se dovím více. Takže snad.....
9.7.2005 16:06:47
můžeš hned 1.den po vynechání a nejlepší je to ráno !!Je nejlepší si udělat odběr krve na HCG!!!BUDEŠ TO VĚDĚT HNED TEN DEN JISTĚ!!!!
Katka 26 - zatím bezdětná
  • 
9.7.2005 16:02:06
Ahoj všichni,

mám prosbu,už čtvrtý den čekám na menses a nic (ani žádné obvyklé příznaky jako bývají obvykle)tak doufám,že se snažení o potomka povedlo.
Nevím kdy si poprvé udělat test,aby nebylo třeba moc brzy....prosím poraďte nezkušené holce!!!!

Díky Katka
Simona
  • 
12.5.2005 1:55:12
ahoj snažilky, tak jsem si dnes odpoledne dělala test a měla jsem jednu čárku silnou a druhou hodně slabou, tak opravdu nevím moc bych si přála miminko, zítra ráno si ho udělám znovu, tak mi držte palečky i já vám držím palečky a pevné nervíky.
Simona
  • 
12.5.2005 1:40:33
ahoj lidičky, tak jsem si dnes odpoledne dělala test a vyšli mi dva proužky, ale ten jeden je hodně slabý brala jsem hormonalní tabletky, tak nevím zítra ráno si udělám ještě jeden, tak doufám, že to vyjde držím paečky všem snažiklám..
Simona Levová
  • 
12.5.2005 1:39:14
ahoj lidičky, tak jsem si dnes odpoledne dělala test a vyšli mi dva proužky, ale ten jeden je hodně slabý brala jsem hormonalní tabletky, tak nevím zítra ráno si udělám ještě jeden, tak doufám, že to vyjde držím paečky všem snažiklám..
10.5.2005 17:00:45
Zdravím. Snad vás, miláčku, moc nezklamu, když řeknu, že asi to nebude těhotenství. Vyrozumněla jsem, že by to bylo pro vás krásné, ale ta menstruace, to nevypadá dobře. A pokud jste snad těch pár dní byla těhotná, mohlo to být krvácení svědčící pro potrat. Strašně moc velké procento žen nikdy nevědělo a ani nezjistí, že byly třeba v životě každá těhotná, protože k takovýmto samovolným potratům na začátku - v prvních dnech těhotenství dochází často. A pokud jste opravdu byla a potratila, nebuďte z toho smutná. Většinou se to stává proto, že tělo je moudré a brání se tak uhnízdění vajíčka, které není v pořádku. Do budoucna přeju - prožijte si tu radost z otěhotnění. Já se na to těšila mockrát, několik měsíců, po léčbě hormony se to dvakrát povedlo. Držím palce. Nika
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 207 [Dalších 147 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.