Lea, bez |
• |
10.5.2005 15:50:51
Opozdila se mi menstruace, v duchu jsem jasala, jo jsem tehotna. Mela jsem divny pocit uz poslednich 14 dnu, nekdy se říká, že žena může cítit těhotenství už pár dnů po oplodnění. neskutečně mě pálila žáha, byla jsem docela utahana, proste jsem byla přesvědčená, že jsem v tim. K mému zklamání se menstruace dostavila po čtyřech dnech, poměrně silná. Zakoupeny těhotenský test byl negativní. Co myslíte můžu být i přes to těhotná? Menstruaci jsem vždy mela přesně na den
|
Lida +2 |
• |
22.2.2005 17:41:57
Katko,
pokud chces riskovat zvysene riziko rakoviny kuze, tak samozrejme neni problem na solarko chodit. V tehotenstvi nedoporucuji lekari ani normalni opalovani, natoz na solarku, ktere je nebezpecne, i kdyz tehotna nejsi. |
Katka,27,4 tt |
• |
22.2.2005 17:30:46
ahoj,jsem asi ve 4 tt a nevím,zda mužu chodit na solárko,poradí někdo?
|
Radka |
• |
18.2.2005 14:18:47
Já jsem před 2 lety hledala radu taky na Rodině - mimo návodů na nějaké cviky jsem si tenkrát přečetla jednoduchou radu - lézt po čtyřech po zemi - jako pejsek - co nejdéle a co nejčastěji. A zabralo to! Zkus zalistovat na Rodině zpátky do historie, třeba ještě nějaké info objevíš!
|
• |
7.2.2005 9:42:14
Ahoj Šárko,
taky patřím k těm čekajícím, doufajícím a shánějícím informace, aby to čekání nebylo tak nečinné. Na těhle stránkách se toho dá opravdu hodně zjistit. Ovulační testy se dají běžně koupit v lékárně, jeden stojí kolem 40,- Kč, nebo v sadě. Držim palce Andrea |
Šárka |
• |
6.2.2005 19:03:09
Ahoj všechny,
dnes jsem objevila tuto rubriku a moc mě potěšilo, že nejsem sama, kdo má tyto problémy. Už 6 měsíců se snažíme o mimi a pořád nic. Tady jsem se dočetla, že existují ovulační testy. Nevíte někdo, jestli se to dá koupit normálně v lékárně? Přeji Vám všem hodně štěstí v plození a nevězte hlavu, bude líp. Šárka |
Lenka |
• |
2.2.2005 14:22:18
Prosím o jakékoliv rady na otočení miminka, které je KP.
|
1.2.2005 20:55:52
Ahoj Jani, pozitivni prouzek po 20 minutach je neprukazny. Pokud bys byla tehotna, objevi se opravdu v dobe urcene vyrobcem. Z me vlastni zkusenosti je dobry obycejny Baby test kolem 25 Kc nebo Seratec - ten je trochu drazsi. Zvlastni je, ze kdyz clovek stoji za tarou (jsem lekarnice), rika, ze vsechny testy jsou v podstate stejne spolehlive, ale kdyz si ma vybrat sam... tak nechnapne po prvnim, co mu prijde pod ruku.:-)
|
Daniela pozitivni test...-) |
• |
31.1.2005 13:58:08
Tak snad je to konecne tady, dneska to byly 4 dny od vynechani menstruace, takze me to opet nedalo a koupila si tehotensky test..asi uz 50.
Behem 10 vterin byl pozitivni i kdyz pisou po 40 vterinach.Mam hroznou radost a doufam ze je to vse jak ma byt, 10 jsem objednana na gynekologii tak uvidime jestli je to v poradku.... Vsem preji hodne stesti a podle me zkusenosti to chce klid a nemyslet na to , prijde to samo ...-)))) Ahojky... |
Jana (dcera 15m) |
• |
31.1.2005 9:16:51
Ahoj lidičky,ráda bych Vám sdělila i svou zkušenost s těhotenskými testy. dnes mi devátý den vynechala menstruace. protože se jedná o vřele očekávané těhotenství, nevydržela jsem a už tři dny po vynecháví jsem zkoušla Mamatest(35Kč). píší, že je celodenní a citlivý již 1.den vynechání menzes (pravda ranní moč ale doporučují). asi moc piju a moč byla příliš naředěná a "pozitivní" proužek se objevil tak nezřetelný, že si spíš myslím, že jsem si vsugerovala, že tam je :-)) Dva dny na to jsem zakoupila tuším Baby test (název si přesne nepamatuji, cena byla 38Kč, v balení byly testy dva a byly ve fialové krabiččce, výrobce je český). tentokrát jsem dodržela ranní moč, ale po doporučených třech minutách byl test negativní. o to překvapenější jsem byla, když jsem asi za čtyři hodiny při vyhazování odpadků všimla, že se "pozitivní" proužek přeci jen vyloupl. Lze to snad považovat ještě za směrodatné po takové době a navíc mezi odpadky???? a protože mi stále ještě jeden test zbyl, zopakovala jsem ho dnes z ranní moče a v doporučené době byl otět negativní. "pozitivní" proužek se tentokrát objevil již po 2Oti minutách, ale stráááášně slaboučký. tak se radši seberu a vyrazím za lékařem... mějte se krásně, přeju úspěchy ve snažení a hlavně, jasné výsledky :-)
Jana |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.