| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 207 [Dalších 127 >>]
  • 
24.1.2005 19:58:20
Milá Lenko, dnes jsem poprvé na www stránkách Rodiny. Velmi mě zaujali některé příspěvky, ale ten tvůj obzvláště. Rozhodli jsme se s mužem také založit rodinu, ale jsem trošku vystrašená z toho, kolika párům se nedaří hned počít. A tak nevím , jestli píšu zbytečně a vám dvěma se to podařilo a nebo jestli stále nic. V každém případě přeju hodně stěstí a doufám, že nám to dneska taky výjde.
Alena 27, 4tt
  • 
4.1.2005 9:51:25
Ahoj holky, ohledne te zminene metody, brala jsem 6let antikoncepci, v srpnu jsem ji vynechala a zasla jsem si za p.dokterem s tim, ze planujeme s pritelem miminko a jak to se mnou vidi, rekl mi, ze v prvnich 3mesicich po vysazeni prasku je pravdepodobnost otehotneni zhruba 10% u zen, ktere jeste dite nemely.Po tech 3 mesicich jsem natrefila na tyto stranky a clanek o prstickove metode si radne precetla a vyzkousela a podarilo se jsem v 4tem tydnu dnes mi to potvrdil i gynekolog, takze si myslim, ze to opravdu vychazi a neco pravdy na tom bude,Drzim vam pesticky, mejte se krasne
daniela
  • 
3.1.2005 13:33:47
ahojky,
to co pises je tak trochu pravda, taky jsem to cetla a zkusila to...zatim cekam na vysledek..takze uvidime....
Preji hodne uspechu...
Míša
  • 
29.12.2004 14:57:16
Ahoj holky,
dneska jsem objevila tuto diskusi a jsem ráda, že se také mohu svěřit. Nedávno jsem se vdávala a asi tak 4. měsíc se pokoušíme o miminko. Dnes mám dostat MT a jsem z toho nervózní. Nevím, jestli mám hnát pro test. Bolí mě záda, ale to mívám před menstruací.
Někde na internetu jsem se dočela o jednom triku. Jedna paní tam popisovala, že vždycky po styku pomáha spermiím prstíkem dostat se k vajíčku. Možná, že je to blbost, já nevím, ale tvrdila, že jí a několika známým to vyšlo. V každém případě jsem to zkusila, tak čekám co to udělá.
Přeji Vám všem hodně štěstí a úspěchů.
Mici,30
  • 
25.12.2004 22:53:41
Marketo,

strasne moc ti to zavidim! A zaroven preju. Snazili jsme se s pritelem tak, ze jsem si rikala, ze na stedry den rano zkusim TT (byl to 10 den od potencialniho oplodneni) a modlila jsem se za 2 carky. Nic:-((( Mam vsechny znaky PMS a jsem strasne smutna. Tak snad nekdy priste...

Davej na sebe pozor a uzivej si ten krasny cas!
16.12.2004 14:19:06
Milá Denko,
určitě to bude brzy v pořádku, neboj! Aspoň budete vědět, na čem jste, a já věřím, že to bude všechno jak má být. Já to mám stále nepravidelně, spíš pravidelně po dlouhé době, a pravda je, že když jsem někdy v červnu byla u doktora, říkal, že se nemám znepokojovat, že je to celkem normální, tak uvidím. Já vím, že vlastně řeším ještě trochu jiný problém než ty, ale už se stejně těším, jak si jednou oznámíme, že to vyšlo a na tahle trápení skoro zapomeneme. Tak moc držím palce, ať jsou všechna ta vyšetření za Váma a dopadnou dobře. Hlavně se teď netrap, užij si krásné Vánoce a jak budeš chtít, tak se ozvi!
Pa
Duli
Denka
  • 
14.12.2004 16:52:15
Ahojky,tak mám za sebou prohlídku. Mám cystu na vaječníku, takže mi budou píchat B12.Manžel půjde v lednu na spermiogram a pak podle výsledků uvidíme co dál. Když bude vše v pořádku, půjdu na komlexní vyšetření já. Už teď mi je z toho všeho nanic, ale snad bude vše v pořádku.Ozvu se podle výsledků.
9.12.2004 17:14:45
Mila Denko,
tak at vsechno 14. dobre dopadne! Dej vedet! U nas nic noveho, taky ted premyslim o darcich, ktere zatim nemam. Budou to nase prvni spolecne Vanoce, pred tim jsme vzdycky byli u rodicu, tak se tesim.
Drzim palce a pa brzy!
Duli
Zuzka Zava, bezdětná
  • 
9.12.2004 9:34:21
Připojuji se ke gratulaci! My se snažíme již 10 měsíc a stále nic. V pondělí jsme byli i na provedení spermiogramu. Protože dnes je 33den cyklu a minulý mens jsem měla 28den, udělala jsem si test. Jsem zmatená, protože je na něm napsáno: nejpozději do 3min je možno odečíst výsledek.Po době 10min již nelze brát na výsledek zřetel... No a po 3min se ukázala jen jedna čárka a do 10min se slabe ukázala i druhá. Tak nevím zda je to pozitivní nebo negativní. Zítra si udělám nový a budu doslova tlačit druhou čárku. Byli bychom ti nejštastnější!!!

daniela
  • 
7.12.2004 19:29:21
ahoj, asi mas pravdu, uz se tim ted tolik nezaobiram, jen me nici ta nejsitota, jsem od 25.10. bez menstruace, 13.12 jdu opet ke svemu doktorovi, uvidme co me na to rekne.Nikdy me menstruace nevynechala, täkze me to dost zaskocilo, testy me nevychazeji, uvidime co se dovim pristi tyden, zatim si nebudu delat zadne nadeje je to asi tak lepsi.
zatim ahojky...-))
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 207 [Dalších 127 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.