| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 207 [Dalších 117 >>]
¨Denka
  • 
7.12.2004 16:11:17
Kolikátý DC jsi, tedy kolik dní jsi bez MS? Mně stalo něco podobného, i když já jsem to pak týden po injekci dostala, ale doktor mi řekl, že na MS má vliv spoustu věcí.Hlavně se nesmíš hned bát, že to je něco vážného.Zkus se zaměřit na jiné věci a uvidíš, že se to spraví.Nejhorší je, že ti tady takhle radím a sama moc dobře vím že to jde hrozně těžko.Také ale vím, že je hrozně milé, když si o tom s tebou někdo nezávisle poklábosí.pa
Denka
  • 
7.12.2004 16:02:40
Ahojky,tak to ti moc a moc gratuluju a přeju ti, aby bylo všechno v pořádku. S tím opitím si nelam hlavu, protže je a bylo spousta holek, ketré to nevěděly mnohem déle a podle toho se taky chovaly.Pokud je jinak všechno v pořádku, alkohol tomu malému nemohl ublížit.Hodně štěstí a krásné Vánoce.Napiš pak, jak to u vás proběhlo.
Denka
  • 
7.12.2004 15:58:22
Ahojky Duli,
neozývala jsem se, protože jsem minulý týden dostala MS.Divný je, že jsem před tím 4 dny špinila.Jsem objednaná na 14.12.k doktorovi, tak uvidíme, co dál.Tařekla jsem se, že se budu oustředit na Vánoce a dárky(které ještě nemám nakoupené) a nebudu si ani měřit teplotu ani nic zkoumat a zkusíme to normálně bez stresu.Takže se¨ti ozvu po prohlídce, jak jsem dopadla.Co u vás, něco nového?Pa pa
  • 
7.12.2004 15:51:00
Moc ráda bych otěhotněla a doufám, že tento měsíc to výjde. Jsem půl roku vdaná a s manželem si moc miminko přejeme. Toužila jsem po něm už dříve, ale nebyli jsme ještě sezdaní a jen spolu žili. Nechtěli jsme přivést na svět nemanželské dítě, proto se teď snažíme seč můžeme. Antikoncepci jsem vysadila v srpnu a teď každý měsíc očekávám příchod miminka. Vždy jsem měla pravidelný menses přesně na den a dnes poprvé vynechala. Doufám, že to výjde. Přeju i vám všem ostatním hodně štěstí.
Jana P.
  • 
6.12.2004 19:26:07
Gratuluji a přeji hodně štěstí.
  • 
6.12.2004 18:44:03
ahoj,
jmenuji se Daniela a od zari se s pritelem snazime otehotnet, prvni mesic prisla menstruace presne na den, v rijnu o deset dni driv a pak to vsechno zkoncilo. Sla jsem na vysetreni na gynekologii, kde me doktor dal injekci, po 14 dnech jsem tam sla opet s tim ze menstruace neprisla, dal me dalsi injekci.To uz jsem nesla velmi tezce takze jsem zmenila doktora.
Po jeho prohlidce a ultrazvuku me bylo zdelelno ze zatim nemuze rict nic,takze jsem zvedava jak na tom vlastne jsem. Do dnesniho dne menstruace neprisla, zacinam z toho byt trochu nervozni.
  • 
6.12.2004 18:41:15
ahoj,
jmenuji se Daniela a od zari se s pritelem snazime otehotnet, prvni mesic prisla menstruace presne na den, v rijnu o deset dni driv a pak to vsechno zkoncilo. Sla jsem na vysetreni na gynekologii, kde me
Markéta, 35 let, v očekávání
  • 
1.12.2004 20:48:23
Milá Denko a milé dámy, dnes se mi poprvé objevily dvě čárky. Zatím to nikdo neví. Počkám na Vánoce. I kvůli častým potratům ve vyšším věku raději se zprávou počkám. Jste tedy první, komu to říkám. Samozřejmě jsem brečela štěstím i byla zaskočená najednou tím pocitem zodpovědnosti i obavou aby to vše vyšlo. Test jsem si dělala v den plánované menzes a byl negativní. Jako už přes půl roku, co se s přítelem intenzivně snažíme. Pak jsem se vrátila do koupelny po půl hodině a zírám na ten druhej slabej proužek co se tam objevil. Hned jsem zkusila další tři různé testy. Na všech byl téměř neznatelný druhý proužek po asi deseti minutách. Večer jsem skočila do lékárny pro další test a tam už je ta čárka naprosto jednoznačná. Tak jen se milá Denko neboj, já už si myslela že jsem neplodná a teď toto. A kdysi před dvěma lety, když jsem vysadila HA, neměla jsem čtyři měsíce žádnou menstruaci. Prostě jsem neovulovala, nic. Pak se to srovnalo. A testy doporučují zkoušet až později. Jo a jediné, co mne trápí, je, že jsem si jeden test dělala už před týdnem, po 10 dnech od ovulace, píšou že je spolehlivý a tam nebyla čárka žádná. Tak jsem si řekla je čas naposledy užít a párkrát jsem se díky kámošům vinaři dost opila. Nojo, když oni nám teď dodali basy dobrého vína, nevyužijte toho.... Teď mám strach, kdybych věděla, že jsem těhotná, samozřejmě nepiju vůbec nic. Snad jsem to alespoň doufejme zjistila docela brzo.
29.11.2004 13:08:47
Ahoj Denko,
to je mi lito, ze Vam to nedopadlo, ale myslim, ze se zatim nemas ceho obavat. Preci jenom od cervence to neni dlouha doba. Ale chapu ty nervy s tim rozhozenim a navic ty pripady kolem sebe (ja mam spoustu smutnych, ale taky spoustu radostnych). Vim, ze je to tezke, ale asi nejlepsi vec co muzeme udelat, je pustit to z hlavy aspon trochu. Moje sestra to taky strasne resila, pak o tom najednou prstala mluvit a do 4 mesicu byla tehotna. Ted ma dvouletou Anicku :-) Moc dekuju za to cos mi napsala, ja se snazim s manzelem na tohle tema mluvit, myslim, ze to i chape, ale nejak to zatim nejde dohromady s jeho zivotnim stylem a presvedcenim (i kdyz je to vsechno jen pohodlnost podle me). Tak jsem se ted rozhodla, ze ho necham trochu premyslet a uvidime. Urcite dej vedet, jak to u Vas pokracuje! Pa!
Denka zatím nic
  • 
26.11.2004 10:53:09
Ahojky,tak to zase nevyšlo, dneska jsem to dostala.Zjistila jsem ale, že víc než to, že to nejde tak rychle, mě mrzí, že to mám takhle rozházený.Budu zase muset brát nějaký prášky a hlavně ,kdo má vydržet ty nervy, když to očekáváš a pak doufáš atd.Vím, jak se asi cítíš.Měla jsem 5 let přítele, který nechtěl slyšet ani o svatbě a už vůbec ne o dítěti.Vždycky říkal, že určitě někdy a že na to máme dost času, ale neuvědomoval si, že ten čas má pouze on.Rok jsem se trápila a pak jsem ten vztah ukončila.Chvíli na to jsme začli chodit s mým současným manželem a po roce jsme se brali.Bylo to rychlé, ale mě to pořád připadá lepší než pořád čekat.Navíc jsme se už znali několik let, takže to nebyl zase takový skok do neznáma. Vždycky jsem se ale bála toho, že až jednou konečně budeme na to miminko dva, tak to nepůjde.A je to tu.Duli, ale pořád jsme na tom líp než moje 2 kamarádky.Je jim 32 a nemají ani přítele a obě strašně touží po mimi.Hlavně když vidí své vrstevnice s dětmi.Zkus svému manželovi při nějakém klidném rozhovoru vysvětlit, že žena toho času tolik nemá, navíc když pak vidíš a slyšíš, že je asi víc těch, kterým se to hned nepovede a pak se trápí a čas letí.Třeba to pochopí.Musíš ale najít ten správný čas, protože chlapi jsou prostě jiní.Měj se hezky a ozvi se zase.
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 207 [Dalších 117 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.