| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Doporučení WHO o vhodných porodnických postupech

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1114 z 14 
26.2.2004 20:06:52
Lide, napiste poslancum. Napiste do novin a televiznich zprav. Nevim, jestli v Cesku je nejaky program na TV co dela "investigative journalism", ale jestli jo, tak jim napiste a ad udelaji reportaz a interview s doktorama, sestrama, s budoucima maminkama a zenami, ktere prosly porodem. A s expertama z New Zealand, US (the Farm), Dr. Michel Odent aj lokalni doktori.
Prominte za Cestinu ... dela problemy po deviti letech Angliny. :)
Veronika
26.2.2004 20:00:52
14. Neexistuje důkaz, že provedení císařského řezu po předchozím porodu provedeném císařským řezem transversálně v dolním segmentu. ( Tam, kde je možný akutní chirurgický zákrok, je vhodné podporovat pokus o vaginální porod. )

*** Znamena, ze proste neni nikde v celem svete dukaz ze zenska musi mit cisarak jen pro to, ze jeji predchozi porod byl cisarak kdy jizva byla umistena horizontalne a na spodni casti "delohy?" (uterus v Angline) a nad jejim cervixem.***

Veronika
Zuzana
14.2.2004 19:13:54
Poznámka na okraj - dokument jsem pečlivě prostudovala a zdá se mi, že z bodu č. 14 něco vypadlo - věta mi nedává smysl.

Jinak jde o dokument bezesporu velmi zajímavý, je velká škoda, že není právně závazný a že většina českých porodníků není ochotna se těmito doporučeními řídit, nebo je snad ani nezná.
Katka, dvě holky
  • 
16.3.2001 18:37:59
Mám nepříjemný dojem, že nás pánové a dámy MUDr. zapomněli informovat. Když si představím, jak jsem nemohla svoje děti do toho kopce vytlačit a ještě jsem se sama sebe obviňovala, tak je mi z toho všeho smutno. Ne vždy pro nás chtějí doktoři, to nejlepší. Měli by se stydět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1114 z 14 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.