| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Trápí nás onemocnění dolních cest dýchacích

 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]
  • 
18.3.2016 9:07:08
já jssem jako matka strašně spokojená se sirupem stopkašel a jeho "verzí" pro děti. žádný jiný sirupek dětem zatím tak nechutnal. a proč jsesm si ho vybrala? protože obsahuje betaglukany. jsem opravdu velice spokojená.
Martina Bílá
  • 
5.3.2013 19:51:54
Na laringitydu jsem trpěla jako malá taky, a doktorksa mi doporučila wobenzim. Zlepší imunitu
Líza
1.2.2013 10:34:59
Psí sádlo je z bylinek. Věta století ;)
Marcela
  • 
31.1.2013 16:09:19
Mé dceři na bronchitydu pomohl krom léků ještě psí sádlo. Dávala jsem jí ho na noc na hrudník a záda a balila jí do prostěradla ještě s dětským plyšovým termoforem. Důležité bylo to celé vzít jako hru, aby jí to bavilo a pomohlo nám to. Zkuste, třeba to bude mít úspěch i u vás. Prodává se v lékárně, je z bylinek a má psa na obale.
  • 
9.12.2008 14:19:15
Poradíš mi, prosím, jaká homeopatika používáte, syn mívá opakovanou obstrukční br. a už jsme o tom taky mockrát přemýšleli. Děkuji
29.12.2007 12:06:15
Dobrý den, moje holčička má 16 měsíců. Bronchitidu i tu obstrukční jsme si prodělaly už několikrát. Vždy nás to stálo alespoň měsíc času. Jsem z toho kolikrát už zoufalá. Zrovna teď si taky jednu prodělává. Celé dny inhalujeme a bere antibiotika a pořád nic. Týden jsme to léčily v nemocnici na kapačkách, teď jsme doma, ale v lécích a inhalacích pokračujeme dál. A když slyším, když spinká, jak to v ní hvízdá, čekám, kdy zase pojedeme do nemocnice.
Ana, jedno dítě
  • 
22.11.2007 13:45:48
Mám už dvouletou zkušenost s tím, že infekce v podobě rýmy jde synovi po asi třech dnech dolů na průdušky a plíce. Je dušný. Když se nám to stalo poprve, ihned jsme jeli do nemocnice. Diagnoza zánět dutin a zápal plic, na to antibiotika. Toto se opakovalo asi pětkrát za rok, až jsme totálně zlikvidovali imunitu a střevní floru. Už jsem řekla dost a teď pokud je nemocný teplotu zásadně do 38,3 nesrážíme, užíváme byliny na imunitu, používám různé zábaly na oblast hrudníku, dostatek tekutin, vitaminu C, a hlavně dostat ty zabarvený hleny pryč z plic. Je to dost nervově náročný, protože dívat se na dítě, když nemůže dýchat a je mu špatně a nejít k lékaři je hrůza, ale už jsme to mockrát přestáli a doufám, že tomu všemu odroste. Nějaká silná alergie se také nepotvrdila. Zkrátka už nevíme kudy kam. Protože poslední dva roky jdeme z jedné nemoci do druhé.
Štěpánka Eliášová
  • 
20.3.2007 21:18:05
Tak jsme Jarušku v šesti měsících vzali domů na reverz a šli jsme na alergo.Tam nám řekli,že inhalace jí vše zhoršovala,nebot má solné astma.Dostali jsme spreje a léky a odstěhovali jsme se z města.Do dneška žádný záchvat,jen při změně počasí se jí v noci hůř dýchá.Probouzí jí to,ale nekašle.Za měsíc jí bude rok a dva měsíce už i chodí.Přeji vám také mnoho úspěchů a nedejte na lékaře a navštivte na vlastní pěst alergo.
Bizka - 2 dcery (14 měsíců,3 roky)
  • 
10.2.2007 20:59:34
Má nejmladší dcera byla ve 3 měsících hospitalizována v nemocnici na bronchopneumonie, strávily jsme tam tenkrát spolu 14 dní - dávali jí penicilin a poté i Klacid + sirup na kašel + sirup Ventolin na uvolnění průdušek.Dále v 6 měsících opět dostala zánět průdušek, dostala další antibiotika - Augmentin. V období 9 měsíců ji kvůli nedostatečné pohybové motorice zjistili na CT - poškození mozku - diagnostika je dětská mozková obrna. Následovala intenzivní rehabilitace - Vojtova metoda a tu cvičíme dodnes,pokroky jsou. Dále co se týče nemocnosti měla v roce další zánět průdušek (opět antibiotika) a měsíc na to zánět střed.ucha - to jsme byly hospitalizovaný opět v nemocnici - nitrožilně antibiotika. Týden po návratu z nemocnice onemocněla zánětem průdušek (obstrukční bronchitida) a to je současný stav. Bere antibiotika - Klacid a sirup Lontermin. Je to neustálý koloběh a já mám pocit,že se nic neřeší, jen utlumuje na nějaký čas. Zkusili jsme dávat vždy nejdřív jitrocelový sirup, rakytníkový sirup, ovoce - prostě přírodní prostředky - ale stejně nám nestačily a vždy skončily u doktora. Musíme do toho rehabilitovat, takže je dost obtížné ji cvičit, když je neustále nemocná a to je pro nás největší problém. Prosím, nemá někdo podobnou zkušenost, jsem už z toho stavu totálně vyčerpaná a jde to ode zdi ke zdi... Děkuji...
29.12.2006 19:15:54
Bohdanko, tak neváhejte, zvláť když je partner astmatik. Pro ty je to prý jedinečné. Tenhle suchý kašel jsme měli taky. Dávala jsem na to sirup Robitusin, ale nevím, od jakého věku je. Ale v lékárně určitě řeknou. A právě na ten suchý kašel je zvlhčování vzduchu ideální. Teď tyhle virózy řádí, to je ta teplá zima. :-((( Jinak mi klidně můžeš napsat na mail (mám ho v záhlaví) a říkej mi klidně insulo, jsem na to zvyklá, ale jinak se jmenuju Ivana.
 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.