• |
9.5.2003 9:48:48
Já bych dokonce šla ještě dál: do dvou let bych zkusila nedávat jiné než bílé jogurty bez kozervačních látek (3% tuku). Vynechat lze také "pribiňáčky". Určitě ne sůl do 1 roku, u sýrů také opatrně, pozor zvláště na tavené (pro vysoký obsah tavících solí).
Myslím, že malým dětem vůbec nevadí strava bez soli a cukru, to jen my dospělí máme pocit, že "o něco přijdou". |
• |
5.5.2003 21:47:23
Nechci být vlezlá,ale žervé obsahuje sůl -tu mohou děti až od roku a tvaroh příliš bílkovin,tudíž by ho měly taky děti až kolem roku a později.Navíc je v něm neštěpená mléčná bílkovina. Stejně tak by děti neměly lakrumáky,opět minimálně do roku,příliš velký obsah tuků a cukrů.Syn má 15měsíců a podáváme "jen" jogurty-živé,nejprve bílé od 8měs.i ovocné.Hlavně aby byly s obsahem živé kultury,bez škrobu....Nejlépe Kunínské. Modré.Červené,smetanové,jsou příliš tučné. Žervé jsme dávaly až od roku. Nechci se vás nijak dotknout,jen poradit.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.