| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Úrazy, popáleniny a opařeniny u dětí

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
  • 
4.1.2011 20:32:38
Souhlasím svámi já měla stejný názor myslelea jsem,že tohle se mě netýká,že tohle se nám stát nemuže.A jednoho dne si starší syn uvařil čaj a nechal ho na kraji linky a už to bylo.Nepřála bych to nikomu.Výčitky vuči sobě ,že jsem to nedokázala ohlídat na celý život.Nepřála bych to nikomu ani mamince která tvrdí,že je to jen om naše vina nikdy neříkejte nikdy nevíte co muže potkat vás.
rošták
21.9.2010 19:54:36
Moc pěkný článek, před týdnem bych jistě souhlasila, ale teď ležím se svojí 18.mesíční holčičkou v nemocnici, která se opařila horkým čajem.
Pokud se už stane tak hrozná věc, že se dítě popálí - není na místě upozorňovat maminky ať myslejí hlavou, neboť to trauma, které prožíváte se svým dítětem v nemocnice je strašlivé.
Pravdou zůstává, že se o dětských úrazech způsobené opařením moc nepíše a maminky ani netuší jak náročná a dlouhá je léčba.Dítě má bolesti a každý den ho musíte držet za ruce když mu dávají čistý převaz. Nezažila jsem ještě nikdy nic horšího. A psaní o tom ,že mě by se to nikdy nestalo je úplně bezpředmětné a zbytečné.
Přeji všem maminkám, kterým se něco podobného stalo aby byly silné a mohly být oporou pro své dítě.Aby to všechno zvládly - protože potom to zvládne i vaše dítě.
veronika
  • 
15.8.2007 14:25:29
tvůj názor mě dost dostal, neříkám že by se člověk neměl chovat maximálně opatrně a někdy tomu ty rodiče dost pomůžou, ale někdy se může stát nešťastná událost a zabránit tomu prostě nejde...
..mám zábranu do kuchyně, na sporáku namontovanou zábranu, kafe jsem taky pila jen když mi dítě spalo, nikdy nevařim když je vzhůru a takovejhle věcí je ještě spousta a stejně se mi malá opařila.
vytáhla hadici z pračky když zrovna vypouštěla na vyvářku a opařila si 63% procent. jak jsem měla zabránit tomuhle????
Zdá se mi opravdu pošahaný tu všechny kritizovat takovým názorem...
dítě je bohužel pytel blech, to bych ji musela zavírat do dětskýho pokoje do té doby než si uvědomí všechna ta nebezpečí???
Vendula
  • 
12.6.2007 10:02:40
Na tuto stranku jsem prisla, abych zjistila jak se leci popaleniny prvniho stupne. Muj syn si totiz vzal zehlicku, kterou jsem nechala na zemi-studenou a dal ji do zasuvky a pak s ni popalil koberec a svoje chodidlo. Ma tam jen cervenou jizvu, nastesti to neni na obliceji. Kdyz jsem cetla vase clanky tak jsem si uvedomila jake mam stesti, ze je to jenom noha. Urcite to byla moje chyba, ze se to stalo to nema cenu zapirat. Je ale nesmysl odsuzovat ostatni. Maminky musi delat sto veci najednou a k tomu hlidat svoje deti.Je tedy velmi pravdepodobne, ze zapomeneme dat hrnet s kavou na lednicku a nebo nechame polevku na stole. Vsem preji hodne stesti, hlavne tem nejmensim :-]
Kateřina Konečná (dospívající)
  • 
21.2.2007 9:25:52
21.1.1993 sem utpěla popáleniny 3. stupně a uz je mám 13 let. s tento článek je pravdivy.
lipoo
19.2.2007 18:59:30
no...tak pokud nic nesmrkáš-mám obavu,že to budeš mít "zatvrdlé" a budeš muset na tu pukci-však co ti mudr říkal???Nám doporučoval nahřívat tou lampou /infračervenou/-nebo jak se to píše...ale už si to nepamatuju,abych nekecala...Už je to nějakých x let-malej je měl ve třech letech...
lipoo
19.2.2007 18:55:20
No,tak jestli to nebude na punkci?TEda pokud by se to časem neuvolnilo...a co na to?Počkej..mrknu se
koopretina
19.2.2007 18:52:02
mám antibiotika na zánět dutin, rýmu jako takovou vlastně nemám ale cítím to nad okem vedle nosu a až k uchu jak je to "zatuhlé".Ant. mám od pátku .
lipoo
19.2.2007 18:47:22
lili-je to zatuhlá rýma nebo zánět dutin?Podle popisu to spíš vypadá na zánět dutin..
koopretina
19.2.2007 17:50:44
Prosím o radu, jak mám přemoci zatuhlou rýmu která se mi stále drží v čele, nad okem cítím tlak a nepomáhají mi ani inhalace. Nemáte některá nějakou radu????
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.