| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Indiánské babičky žijí i v Čechách

 Příspěvky 110 z 63 [Dalších 53 >>]
helenice
15.11.2010 11:02:26
.. na dusicky jsem sla na hrbitov za babickou... pobihaly kolem me moje dve certice (obe odchovane na kocarku), najednou se muj zrak zastavil na nahrobku s cerstvou barevnou fotkou maleho detatka.... trochu me to zarazilo a chvili jsem na to civela. Vsimla si me pani o dva hroby dal, co se prisla podivat na zesnuleho manzela....."ta holcicka se loni udusila mamince v satku, byly ji tri mesice, byla to hrozna tragedie pro celou rodinu, pritiskla se pusinkou mamince na telo a nez si toho vsimly, byla modra"...
jeste ze jsem satek nikdy nepouzila a mela tak svoje miminka v kocarku pred sebou stale na ocich a pod kontrolou
3.12.2008 22:02:35
Dobrý den měla bych zájem o Vámy nabízny šátek.Nabizím 400kč.Je to Optimální~z~~j~
  • 
9.12.2007 23:53:16
Ahoj, já sice nejsem z Prahy, ale z Ostravy, ale i tak vím, jaký je problém kvalitní šátek sehnat. Proto doporučuji pořídit si šátek prostřednictvím internetu. Jsou šátky kvalitní a dražší, např. na:
http://www.didymos.cz/
http://www.vatanai.cz/
http://www.vbavlnce.cz/ - tady najdeš spoustu další výborné "děské výbavičky"
no a nebo mi taky byl doporučen šátek Šanami - kvalitní české výroby, ale cenově dostupnější. Ten najdeš na http://sanami.mimishop.cz/index.php

No a pokud jde o používání šátků, tak se často pořádají kurzy vázání šátků (např. v různých mateřských centrech, určitě jich v Praze taky pár je). Já osobně i přítel jsme se šátek naučili vázát podle těchto stránek http://www.vbavlnce.cz/index.php?kat=1&cln=6 kde je vše krásně krok po kroku popsáno a nafoceno.

Tak hodně štěstí...
Markéta
  • 
20.3.2007 12:32:19
urcite miminko nedavejte v satku oblicejem dopredu, je to velmi nevhodne pro pater, pisou to vsichni vyrobci satku v navodech!!!!
Miminko vzdy musi byt briskem k vam.
Jestli potrebuje vyhled, uvazte ho na zada (svoje), jako batoh, ja sama to jeste nedelam, dcera jeste nedrzi uplne bezpecne hlavu, to je totiz podminka pro uvaz na zadech. v krizi s kapsou na brise (mem brise)ji ale hlava dostatecne kouka ven a mala se rozhlizi vpravo i vlevo a pozoruje svet. je jeste opravdu mala, tak ji to mnozstvi novych zazitku vetsinou nejpozdeji do pul hodiny spolehlive uspi. satek ji pak pretahnu pres hlavu a ma klid.
poznamka k zime. nechali jsme si k satku od babicky extra uplest poradnou cepici s klapkami pres usi a ponozky skoro ke kolenum a je to vyresene. spis mam casto strach, aby ji nebylo moc teplo, nahriva se pekne ode mne :-). kdyz fouka vitr, ovazu nas jeste pro jistotu sirokou vlnenou salou a je nam obema krasne teploucko, urcite vic nez v nejakem fusaku v kocarku, kam bych porad nakukovala ze strachu, ze mala nedycha, a tak ji tam natahla zimu.
Denyna
8.7.2006 16:11:55
taky jsem si požádala o přítelíka. Díky:)
Diva.Bara
7.7.2006 21:30:39
ahojte maminy,

Anko zažádala jsem si o přátelství :)
7.7.2006 10:24:39
Anko, bezva nápad. S deníkama se teď nějak roztrhl pytel.:o))) Minulý týden vznikl BIO deník. Kdyby to někoho z vás zajímalo, koukněte tam a případně požádejte o přátelství.
Já posílám žádost o přítele na šátkovým. :o)
5.7.2006 15:10:04
Hmmm, já sem ten obrázek asi nevložím. Takže se podívejte na http://rodina.cz/nosimemimi, založila jsem nám tam album a deník, ať můžeme nasbírané zkušenosti přehledně třídit a posílat dál. Kdo má zájem vkládat fotky a psát, zažádejte si na té stránce o přátelství.
Pár článků už mám rozepsaných a brzy je tam dám...
5.7.2006 15:04:54
Tak jsme doma z dovči, takže mám čerstvé zkušenosti se sluníčkem. Jediné řešení pro mě je mezi dvanáctou a čtvrtou nechodit ven a ve zbylém čase s malochem nejlíp do kočáru a když už to nejde jinak, tak přikrýt plínkou nebo přikrývkou. Já mám takovou super dírkovanou bavlněnou od Popolini a na léto je to skvělé.
Posílám i fotku, Julinku mám v jednoduché kolíbce a tam by na ni svítilo, takže stíním. Ale když nosím v kolébce v jednoduchém kříži, tak tam se sluníčko téměř nedostane.


Pavla, Anča 4 týdny
  • 
4.7.2006 15:13:26
Ahoj devcata,
poridila jsem si satek a moji mesicni holcicce se v nem velice libi. Resim jeden problem. Jak ji schovat v satku pred sluncem a vetrem? Zatim to resim tak, ze nad ni nastavuju maly slunecnik od kocarku, ale pak mam plne ruce, sama moc nevidim na cestu. Trochu to pak ztraci to kouzlo. Poradite?
Pavla
 Příspěvky 110 z 63 [Dalších 53 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.