| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Ultrazvuk

Příspěvky 12 z 2 
  • 
3.12.2003 10:23:55
Ahoj holky,

i já jsem nedávno bohužel zažila podobnou situaci, kdy v 7.týdnu nebyl vidět plod, doktoři se rozhodli ještě počkat, ale já jsem začala dost krvácet, takže jsem musela do nemocnice na revizi dělohy a byla mi provedena kyretáž. Potom jsem cítila jenom obrovské prázdno. Teď to bude měsíc a říkám si, že už jsem se s tím vyrovnala, ale přijdou chvíle, kdy je mi moc smutno, obzvlášť, když mi někdo oznámí, že je někdo další známý čeká děťátko. Ale jak už bylo psáno, tak příroda to tak zařídila, než aby to miminko bylo nemocný. Tak Vám přeju všem hodně zdraví a brzo nové těhotenství už bez problémů. Ještě vzkaz pro Romanu, když budeš chtít napiš mi na maila, budu ráda, protože čtu, že nás stejná věc potkala přibližně ve stejnou dobu.
Markéta
  • 
1.12.2003 11:04:33
Jindřiško, ozývám se už asi pozdě. Jak jste dopadla? Radím co njedéle vydržet. Byla jsem v podobné situaci, kdy jsem 10 dní v 6 tt ležela s krvácením v nemocnoci, nebyly vidět akce, hcg stoupalo pod normou. Doktor mi řekl, že o víkendu až bude sloužit vše ukončíme. Ještě mě nakonec vzal na ultrazvuk a oznámil mi kupodivu dobrou zprávu, že se objevili akce a vše je v normě. V pondělí jsem šla domů a mám 1,5 roku zdravou dcerku. Držím palce Lída
 Příspěvky 12 z 2 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.