Silva |
• |
1.10.2005 21:07:21
Můj syn 9 r.,má alergii na 15 druhů trav a už jsme momentálně po léčbě vakcínami a dostává teď jen 1 denně Xyzal ( to je stejný jako Zyrtec nebo Zodac, spíš působí rychleji a lépe)doplácím na 1 balení 28 tablet 50 Kč.Nevím jestli je vhodný i pro tak malé děti,ale zkus se zeptat.Nám moc pomáhá.
|
1.10.2005 20:52:40
Ahoj,
tak my taky kapem Zyrtec rovnou na lžičku. Mám dítě taky narozené v květnu 2004 a když měl 1 rok, tak jsem si u dětské doktorky konečně vybojovala doporučení na alergologii a jsem tomu ráda. Konečně mu udělali krevní testy a zjistili jsme na co je momentálně alergický. Do té doby, vždycky když se ekzém vymknul kontrole a více se rozšířil, jsme šli ke kožní a ta nám klasicky předepisovala kortikoidy. Když jsem po ní chtěla Elidel, tak měla milion výmluv, proč mi ho nemůže předepsat, např. že se vstupem do EU to zdravotní pojišťovny hodně hlídají a že ho nemůže předepisovat dětem mladším 2 let. Po tomhletom kecu jsem práskla dveřma v orginaci a řekla, že už tam nevkročím. Teď chodíme na tu alergologii a všechno je v pohodě. |
30.9.2005 21:02:28
Ahoj,
my taky dáváme Zyrtec rovnou na lžičku. Holky,máte někdo zkušenost s alergií na pyly,roztoče a psa u 1,5r dítěte?A navštěvujete s ním alergologa,nebo jen dětskýho? Díky |
Silva, 2 děti |
• |
30.9.2005 18:52:37
Ahoj,malá 4r. má taky ekzém na tvářičkách hodně a už nám skoro taky nic nepomáhá.Půjdeme ještě na potravinové testy,tak uvidíme.Co přesně z té LR kosmetiky si používala?
|
Petr |
• |
27.9.2005 23:38:39
A jaký bylinky???
|
• |
27.9.2005 17:32:43
Ahoj Jani, LRkosmetiku určitě vyzkoušej. Malý má AE od 2měsíců. Nepomáhalo vůbec nic, až mi sestra doporučila LR-kosmetiku. Byla jsem velice spokojená. Do 3dnů měl malý tvářičky na 99procent lepší, pak jsem začala používat Excipial di Lipolotio a na pusince ani tečka. Krém sice stojí více, ale když je vidět úspěch, tak se vyplatí. Hodně štěstí.
|
• |
1.8.2005 18:53:24
ahojky, mám fakt velký problém!!
už 4 roky mám lupénku a nevím co s tím!! Ted sice beru nějaké tabletky (laktobacily a zinek), také mi hodně pomáhá slunce a sůl - až k zmiznutí!!! ale přijde zima a angína a je to tu zas!!! Lidičky poradte... jaké čaje? či co brát?? Máte někdo kontakt na dobrého lékaře v Praze a v okolí? Je jsem z Těšína a nikdo dobrý tady fakt není!! Přitom lupénka se u nás nikde neobjevila - v rodině - vůbec nikde ani prababička. Prostě přišla angína, také kouřím a jednou jsem si oholila nohy a lupénka!!!!!!!! tak poradtě DIKY MOCCC!!! |
Dominika |
• |
6.5.2005 15:17:37
Ahoj Dagmar, ja by som prosila o kontakt na toho liečiteľa. Nevieš niečo bližšie, dáva mastičky alebo čaje? Je to ten, čo vyliečil Lenku Hriadeľovú?
|
• |
5.5.2005 15:31:02
Prečitala som si Váš príspevok, viem o čom hovoríte, neviem či Vám to pomôže, ale mám kolegyňu, ktorej syn trpel atopickým exémom, mal ním pokryté skoro celé telíčko, často bol hospitalizovaný v nemocnici. Nakontaktovala sa na homeopatiky a bylinkára v Trenčianskych Tepliciach a syn má už rok pokoj. Pokožku má čistú, ako by nikdy ničím netrpel. Ak budete mať záujem, môžem Vám dať kontakt.
Moja dcéra tiež trpí AE, liečim ju tiež u homeopata. |
Daniela |
• |
28.3.2005 19:53:11
No, tak to jste mě holky zrovna moc nepotěšily.Doufám,že Ae v dětství a lupénka v dospělosti je vyjímečný případ.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.