| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jsem jenom máma...

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 54 [Dalších 14 >>]
sally
  • 
12.9.2001 20:22:59
Milá Alice
a ostatní, co to chcete řešit diplomaticky - jak to myslíte? Co třeba dát Arafatovi další cenu míru? Nebo bin Ladinovi. Třeba by to ocenil a byl tak laskav a zastavil násilí?
KOnec konců, vás se to netýká, že? Ať si vymlátí Američany. Ale jak by vám bylo, kdyby se totéž stalo třeba s Pražským Hradem.
Vedly by jste s hladovým krokodýlem diskuzi s biblí v ruce o lásce k bližnímu??? Nebo byste ho radši praštily po hlavě????
Mylsím, že západní svět dost dlouho těm bestiim ustupoval.
Pavla, syn 9 měsíců
  • 
12.9.2001 19:55:12
Když jsem tu zprávu zahlédla na obrazovce, myslela jsem si, že je to nějaký pokus o podzimního apríla. Když jsem po chvilce pochopila, že je to realita, nevěřila jsem, že je někdo něco tak strašného schopný udělat. Byl to šok. Dívali jsme se na zprávy a po chvíli viděli další letadlo a pak znovu. Rozbrečela jsem se, představila jsem si tu spoustu lidí, rodin, kterým několik bláznů změnilo a zničilo život. Mám malého synka a nedokážu si představit, že by se mu něco stalo. A pak to někdo vyslovil. Třetí světová válka. Už od včerejška se tato hrozba houpe nad celým světem. Nechci ani domyslet, co by se stalo. Proč jsou lidi na sebe tak zlí? Proč je nejvíce zla kvůli náboženství a přesvědčení. Jak může někdo zabít nevinné lidi? Bůh není, kdyby byl, tak by se nikdy nic takového nestalo!!!
  • 
12.9.2001 19:54:36
já také brečím, hrozně. A modlím se, aby ty chytré a mocné chlapy ve vládách velmocí tohoto světa nenapadlo vytáhnout ty Čapkovy pušky a zcela moderní a současné bomby a děla a jít do války, protože by moje malé dětičky asi nikdy nepoznaly slasti a strasti prvních lásek. Je to hrůza, ve Státech mám sestru, ale stejně vím, že se tahle tragédie musí vyřešit diplomaticky, aby příštím terčem nebyla náhodou školka a škola, do kterých chodí naše děti. Ti obludní zvířatolidé se totiž neštítí ničeho a jen čekají, jak jim USA oplatí, aby mohli ve jménu svého divného boha vraždit, vraždit, ubližovat a ničit
petra
Míša, syn 4,5 roku
  • 
12.9.2001 16:42:32
Ahoj Miško,
tohle nás, myslím děsí všechny. Násilí plodí vždycky zase jenom násilí. Dá se předpokládat, že za tohle se Amerika bude chtít pomstít a pak se bude chtít pomstít druhá strana (ať už je to kdokoliv) a tak pořád dokola... Kam až?

Alice,
mě ještě víc, než ty promarněné americké životy, vyděsilo, že někdo může být natolik plný zloby a zášti, že unese letadla a flákne s nimi do mrakodrapů tak, že přitom zabije tisíce nevinných lidí. Kde se bere ta nenávist a fanatismus?
Kde Jsem Byl?
  • 
12.9.2001 16:39:59
Byl jsem ve World Trade Center a na Vecnost jsem prijimaj Duse, ktere mi sem poslali jini bohorovni.
Lenka
  • 
12.9.2001 16:24:28
Tak tomuto článku dávám jedna a to s hvězdičkou. Je to opravdu tragédie a to tragédie nejenom pro Ameriku, ale pro celý svět. Brečíme nad tím i v Čechách a zároveň máme strach, co bude dál. Držím nám všem palce.
Katka
  • 
12.9.2001 15:58:14
Sedim skoro cely den na netu, takze jsem okamzite videla, co se deje...byla jsem z toho vydesena jako vsichni co tady psali...je mi jedno, ze se to stalo daleko v Americe...videla jsem to v tu chvili v ten okamzik...pro me to bylo jako by se to stalo tady za rohem...kdyz jsem jela domu metrem divala jsem se na lidi okolo...co se smali a bezstarostne zvatlali o vsednich radovankach zivota...ja v tu chvili nemohla vubec promluvit..strasne jsem jim zavidela, ze nic nevedi a strasne jsem je litovala, ze ten sok, ktery ja uz mam za sebou je teprve ceka :-((( Zijeme na jedne zemekouli a uz par let je hodne mala....neverim v boha, ale vcera jsem se k nemu modlila, aby ochranil vsechny lidi na planete, kde zijeme...americany, pakistance, cechy...proste vsechny...
Dáša ( 3 děti )
  • 
12.9.2001 15:18:55
Brečím, brečím a brečím.... A přitom si říkám, že to vůbec není útok proti Americe. Copak ve Světovém obchodním centru pracují jen Američané? Německo nařídilo v celé zemi vyvěsit prapory. Určitě tam mají zastoupení všechny banky světa, takže nejen americké mámy měly prázdná místa u svých stolů. Stala se hrozná tragédie a já se moc bojím, aby nepřišlo ještě něco horšího.
Jitka (2 kluci)
  • 
12.9.2001 15:18:34
Víš, Alice, moje reakce, a myslím že i ostatních, vyjadřovala okamžitou reakci na situaci. A pochopitelnou. A myslím, že tahle reakce nijak nesnižuje váhu životů promarněných jinde a někým jiným. Nesmyslné vraždění nemá omluvu, ani dnes ani nikdy jindy.
alice 2 děti
  • 
12.9.2001 14:59:05
škoda, že pláčete jenom nad zmařenými americkými životy. škoda, že vám není líto těch zmařených životů, které zmařili právě Američani. v žádném případě se nazastávám teroristů a takovýto útok je skutečně odporný. jenom chci říct, že nic není černobílé.i USA v celkem nedávné minulosti rozsévala bomby
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 54 [Dalších 14 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.