| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jsem jenom máma...

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 54 [Dalších 4 >>]
Miška, 3 děti
  • 
12.9.2001 14:39:19
Mě děsí tohle:

Americký ministr zahraničí Colin Powell prohlásil, že útoky na newyorské Světové obchodní středisko a na Pentagon byly aktem války, a že Spojené státy také odpoví, jako kdyby šlo o válku.



Tonča, syn, 19 tyden
  • 
12.9.2001 14:12:00
Brečím, tisknu k bříšku svého syna, který naštěstí nic nechápe a brečím. Vím, že tím miminku v bříšku neprospěju, ale nemůžu si pomoci. Myslím, že když se sečtou všichni známí a příbuzní, kterým tam někdo zůstal, bude plakat celý svět. Jak mám vychovávat své děti, když nevím, co je čeká? A co čeká nás?
Alena, 2 děti
  • 
12.9.2001 14:07:37
Ahoj,

obávám se že horší věci přijdou. Možná že se i ději, ale nejsou v Americe, a jsou dělané potichu a pomalu. Jen mě děsí že tohle asi nikdo na světě nevyřeší.

Alena
Miška, 3 děti
  • 
12.9.2001 12:23:44
Cítím to úplně stejně, jako všechny ženy, co jste tady psaly. Také jsem měla slzy v očích, také jsem to nechápala.
Dívám se na tento obrázek http://www.worldlive.cz/kamerak.php?id=878 a je mi na nic. Co asi bude zítra...
Jitka (2 kluci)
  • 
12.9.2001 12:13:46
Ahoj všem,
myslím, že to co se událo, otřáslo většinou lidstva. Je to tak nesmyslné a tak kruté, a přitom nebylo k útoku použito extrémně ničivých zbraní. Krom toho, že jsem nedokázala potlačit slzy, ve mně vyrostl a zůstal strach. A nejhorší je, že nevím, čeho se bojím, vím naprosto přesně o co, ale čeho? Čeho jsou ještě lidé schopni? Je mi smutno a moc se mi chce věřit, že zdravý rozum zvítězí.
Jitka
Míša, syn 4,5 roku
  • 
12.9.2001 11:48:38
Ahoj holky,
mě taky zůstal rozum stát a chvílemi jenom bezmocně brečím. Mám prakticky nepřetržitě puštěné CNN (manžel mě upozornil SMSkou hodně brzy, takže jsem viděla v přímém přenosu, jak se obrovské mrakodrapy sesypaly jak domečky z karet) a vůbec nemám dojem, že se to stalo někde daleko a že se mě to netýká.
Díky vám všem za to, co jste napsaly. Pořád doufám, že dokud my mámy brečíme, má svět naději.
Katka
  • 
12.9.2001 11:36:08
Včera odpoledne jsem po příchodu domů pustila rádio a dozvídala jsem se ty strašlivé zprávy jednu po druhé. Nestačila jsem žasnout hrůzou nad tím, co se stalo a co je dnes ještě vůbec možné. Pořád mám husí kůži, když si na to vzpomenu. Na Radiožurnálu mluvil Pavel Pecháček, který několikrát zdůraznil, že máme dost velký důvod zapamatovat si datum 12. září 2001, protože v tento den se opravdu svět změní. Myslím na všechny, kterých se ta strašná tragédie jakýmkoliv způsobem dotkla a hluboce s nimi cítím. Chci pořád věřit, že nic horšího už svět dopustit nemůže.
  • 
12.9.2001 11:20:44
Včerejší zpravodajství TV NOVA zahájil Pavel Zuna větou:
Je jedenáctého září 2001 devatenáct hodin, třicet minut. Je jedenáctého žáří 2001 a svět už nikdy nebude takový, jaký byl dnes ráno.
Měl pravdu a mně se po přečtení příspěvku paní Kateřiny Chrobákové chce napsat MÁMY CELÉHO SVĚTA, SPOJTE SE ve snaze, vymýtit ze světa násilí. Vždyť i ti, kterří tu hrůzu včerejška vymysleli, i ti, kteří ji vykonali, i ti, kteří se nad ní radovali (ó hůzo, i takoví lidé dokáží být !!!!), ti všichni mají někde svoje MÁMY. Ty mámy, které je měly naučit, že není nic cennějšího nad lidský život.
Nikdy jsem v Americe nebyla a asi se tam ani nikdy nedostanu, nemám tam rodinu ani známé a přesto cítím s každou rodinou a s každou mámou, které včera u večeře přibyla u stolu nějaká prázdná židle.
Zuzana,32 let,syn 8 let
  • 
12.9.2001 11:19:22
Kateřino,určitě nejsi jediná co brečí.Já jsem včera u televize taky brečela.Můj muž doběhl z autobusu domů a reagoval stejně jako ten tvůj "rychle zapni telku,v USA se stalo něco hrozného".A já koukala a nechápala a brečela.Hlavou se mi honili myšlenky jako "bože kam jsme to dospěli,když nějaký vyšinutý lidi spáchají něco tak hrozného,jak to že to americké FBI uniklo,mají přece své lidi všude,to množství obětí se snad nebude dát ani zpočítat atd".Je to hrozné,je to neuvěřitelné a vypadá to jako ze zlého filmu,ale bohužel je to opravdové.A je to strašná tragédie,celý svět drží smutek s Amerikou,jenom nějací šílenci v Palestíně se radují a slaví.Je to normální?!No jistě že není,protože kdyby jo,tak něco podobného by se přece nestalo!
Jsem taky matka a manželka,svoji rodinu miluji a tak to nesu taky moc těžce.Vždyť pořád je tu to malé "co kdyby..."
Petra 21vdaná
  • 
12.9.2001 10:10:13
Chtěla bych vyjádřit upřímnou soustrast se všemi, kdo o někoho tak nesmyslně přišli. Nevím, ale můj názor je, že americká tajná služba o tom věděla. Stejně jako věděla o spoustě dalších věcí v minulosti (vyhlazovací koncentrační tábory, atd..) To je politika, nejsmutnější je že na to vždy doplatí obyčejní lidé.


Petra
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 54 [Dalších 4 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.