| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jsem jenom máma...

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5154 z 54 
LM
  • 
12.9.2001 9:12:22
A ako falosne vyznie "uprimna" sustrast od takych ludi ako su Putin, Arafat..., ktori su sami priamo ci nepriamo zodpovedni za smrt ludi. Ale mozno su len zdeseni z toho, ze je mierova doba...
Stan
  • 
12.9.2001 8:54:26
Včeřejší teoristický útok je hrozný svým provedením a především počtem obětí. Ale plakat moc nepomůže. Každý den totiž v "tichosti" umírá tisíce dětí na podvýživu a zanedbání. A pláčeme? Zřejmě bychom museli proplakat celý život. Takové události by v nás měli spíše vyvolávat otázky jako Má život nějaký smysl? Může být lidský život lepší, bezpečnější, štastnější? Dokáží to lidé nebo zásah vyšší moci? Zvláště 20.století dokázalo, že lidstvo nedokáže resp. dokáže mezi sebou rozsévat utrpení a bolest a planá slova o celosvětovém míru. A kde je Bůh? To se ptáme my, moudří lidé, kteří si přeci se vším poradí a vše vyřeší?
Martina
  • 
12.9.2001 8:07:07
i já se nemůžu z té hrozmé tragedie sebrat. Nechápu, nechápu, nechápu. Nechápu jak někdo mohl něco takového udělat. Nechápu jak v zemi s nejdokonalejší zpravodajskou službou na světě mohou najednou unést čtyři či víc letadel. Nechápu jak je možné, že letadlo spadne na nejstreženější budovu světa - Pentagon. Nechápu prostě nic. Jsem vyděšená. Někde v New Yorku mám totiž sestru Katku. Katka je naštěstí v pořádku, na vyhlídce na WTC, byla předevčírem. V mnoha tisících rodinách však takové štěstí neměli. Na závěr bych si dovolila upravit jedno židovské pořekadlo: "Kde jsi byl, Bože, když lidé umírali ve World Trade City.
Petra
  • 
12.9.2001 7:42:49
Nemohu také udržet slzy a ani nechci nad tak strašnou věcí,která se stala.A všechno to udělali lidé...
Je mi z toho strašně ,sice nejsem máma,ale jsem ženská a nedovedu si představit,že najednou někdo z mých blízských by byl jen tak pro nějaké trapné mocenské spory zabit.
Tyhle věci jsou opravdu věcí mužů.Protože my ženy,matky bychom tak zbytečně nikoho nezabíjeli.Kdo dává život,tak ho zbytečně nebere...
Petra
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5154 z 54 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.