| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice České Budějovice

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 265 [Dalších 225 >>]
25.8.2008 16:23:43
Mám na to uplně stejný názor jako Andrea,už jsem něco podobného psala na aperio.
25.8.2008 15:17:34
Lenelko,díky za zastání.Zkus se mrknout na www.fazikovi.websnadno.cz Zajímavosti Vajíčko.Tam je přesně popsáno jak si i já představuji profesionální chování na kterémkoliv oddělení namocnice.A né jen v Českých Budějovicích.
Lenelka
25.8.2008 14:12:58
Andreo, ja znam spoustu holek z CB, ktere po prvnim porodu tam rekly nikdy vice!! To, ze vy jste mela stesti neznamena, ze tu Lidka broji pro nic za nic! Porodnice v CB nedodrzuje doporuceni WHO skoro v nicem. Maji dobre oddeleni nedonosencu, ale i presto si kritiku zaslouzi. Slusne a profesionalne vyspele chovani si zaslouzi i maminky deti, ktere JIP nepotrebuji!!!
25.8.2008 13:32:44
Milá Andreo,neznáme se,ale přesto mne tu napadáte.Zajímalo by mne proč?Že chci pomoci budoucím maminkách k příjemně strávenému porodu? Jste totiž jedna z mála spokojených.Asi jste narazila zrovna na období kdy bylo méně porodů a měli službu zrovna ty slušně se chovající sestry.Jsem tomu za Vás ráda.Ale proč se do mne navážíte ohledně mých dětí a údajnému vysedávání u netu to mi fakt uniká?To je snad moje věc.Ale vysvětlím Vám to.Já totiž ještě k tomu domácímu maratonu podnikám a to se bez netu neobejde, no a tak si pročtu i rodinu a aperio.Mám manžela co podniká doma a tak mohou být kluci s ním venku nebo jsou ve školním roce ve školce.A Kačenka je hodné dítko,které si hraje vedle mne,když pracuji.
Že mi to závidíte,dobře,ale napadat mne kvůli tomu fakt nemusíte.Já Vás také nenapadám za vaše urážky.
andrea
  • 
25.8.2008 13:05:56
ten poslední ne,ale projděte si celou diskusi nebo aperio.cz,každý druhý příspěvek od Lidky, dobře,tak měla před lety špatnou zkušenost,ale nemusí to tu omílat pořád dokola,zbrojit proti nemocnici v ČB a děsit budoucí maminky,já se po těhle příspěvcích bála rodit v ČB a přitom všechno proběhlo na 1
Hudba Ainur
25.8.2008 11:49:30
Andreo, nevim, nevim, me na tom Lidcine prispevku neprislo nic negagtivniho, ani prilevani oleje do ohne...proste nabidla pomoc.
~g~
andrea
  • 
25.8.2008 11:23:17
Lidko,vy abyste se neozvala...přijde mi,že čekáte jako sup na každý negativní příspěvek,abyste si mohla přilít olej do ohně... vážně by mě zajímalo,kde při 3 dětech berete čas na neustálé vysedávání na internetových diskuzích...
24.8.2008 12:30:46
ahojky,já jsem rodila v čb před rokem a pul,přijela jsem tam ve dvě ráno po té co mi praskla voda,manžela poslali domu,což se mi taky nelíbilo,ale ono to tam k tomu opravdu není přispusobené,všechny porodní sály byli obsazené a pak už je tam jen takový-čekací pokoj,ale tam mužete být ještě s jinou rodičkou a té by se přítomnost jiného pána asi taky moc nelíbila.Stejně po přijmu probíhají vyšetření atd.Jak už jsem psala,přijela jsem tam ve dvě a v pul šeste jsem mohla zavolat manžela,ač to k porodu ješte nebylo,to už jsem se stěhovala porodní sál,který je fakt super-sprcha,míč a hlavně soukromí.Byla tam s náma celou dobu jedna PA,doktoři v pohodě.Malej se narodil ve tři hodiny,tím vlastně odpovídám na tvuj dotaz,manžel tam byl se mnou krom asi třech hodin pořád.Jink čb mohu jen doporučit,doktoři at ženský nebo dětský jsou v pohodě o sestrách se radši vyjadřovat nebudu,ale to mi bylo jedno,měla jsem u sebe zdravého syna a to je přece nejduležitější.Jestli ti mužu poradit já jsem si vzala nadstndartní pokoj,uvolnil se akorát to ráno co jsem porodila-štěstí,manžel tam mohl být s nama celej den,což bylo super.Pro ty kdo mi chtějí odepsat,že na to každý nemá peníze,tak jsem platila za tři noci osmnáct set,což v dnešní době neni taková katastrofa a určitě jsem nelitovala.Klidný porod a hlavně zdravé miminko.
22.8.2008 9:40:13
Ahojky Krystínko,
když jsem byla před rokem v ČB(ale nerodila jsem tady), tak mamča, co se mnou pak byla na nedonošencích, tak ta měla na porodnici nadstandard, a tam mohl být manžel s ní, ono to asi úplně nejde, jinak, aby s tebou mohl být manžel po celou dobu, vzhledem k vytížení ČB porodnice, něco jiného je, kde jsou 2 max 3 porody denně, ale tady když jich je i přes 10 a z toho celkem dost rizikových, jinak já bych neváhala a rodila bych v ČB, pár hodin bez manžela se dá vydržet, sice je to asi člověku líto, ale když pak nastane problém, tak pak můžeš být na nedonošencích s mimčem hned od začátku a je jedno, ve kterém týdnu se narodí, což jak je patrně z diskuze na nedonošencích, umožňuje málokteré prenatologické centrum, většinou se nastupuje, až když se začne kojit a to víckrát denně, jinak se třeba jezdí na jedno kojení denně, pro mě je priorita v případě problémů s mimčem, abych s ním mohla být , co nejvíce a být s ním ubytovaná a ne denně dojíždět, Budějovická neonatologie má velmi dobré výsledky, příjemný a ochotný personál, špičkové vybavení, většina maminek nedonošeňátek kojí a to i ty mimča narozená ve 24tt.
21.8.2008 13:11:26
Pokud chcete mít manžela u porodu tak neroďte v ČB.Nebo si vemte s sebou dulu.(mohu napsat kontakt na jednu skvělou)nebo musí být manžel dosti razantní a na sestru si dupnout a vtlačit se do výtahu.Jiná rada není.
Dost žen rodí v Krumlově nebo Prachaticích.
Pokud se chcete dovědět více info o porodnici a porodu je dobré zúčastnit se prohlídky a kurzu.Dobrý kurz na přípravu k porodu má paní Skálová.Rozhodně,ale ne v Červeném kříži tam ho vedou PA z porodnice a dosti vše idealizují.A tím matou nastávající maminky zejména prvorodičky,které vlastně nevědí do čeho jdou.Přejí krásný zbytek těhotenství a krásně prožitý porod a úžasné miminko.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 265 [Dalších 225 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.