| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Domácí školu v Čechách hned tak něco neskolí

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 
Blanka, syn
20.10.2005 8:45:27
atedy Táňo, já smekám před Tebou, že jsi zvládla učení tak nemocného syna celý rok - já mám kluka stejně starého, letos na jaře byl "jen" na operaci bubínku a vnitřního ucha - doma ze školy dohromady 8 týdnů, kdy jsem ho doučovala, pokud už mu bylo líp...Hrůůůůza, už nikdy, přišlo mi, že bych se nikdy nemohla postavit před celou třídu, když nedoučím ani vlastní dítě. Proto něco takového jako domácí škola by u nás asi v úvahu nepřicházelo, jsem ráda, že jsem přežila těch pár týdnů ve zdraví...U nás platí cizí autorita...
19.10.2005 21:15:01
Vážení všichni!
Mám jedenáctiletého syna po operaci mozku - resekce z důvodu epilepsie. Celý loňský školní rok jsme, kvůli operaci v září 2004, doháněli školu domácím vyučováním. Smekám před všemi, kteří takto vyučují své děti stále. Studuji pedagogickou fakultu - učitelství pro 1. stupeň ZŠ a vzhledem ke své předchozí zkušenosti s domácím vyučováním jsem si vybrala jako téma diplomové práce "Domácí vzdělávání dětí s postižením a jeho možnosti." Proto prosím všechny, kteří by se se mnou chtěli a mohli podělit o zkušenosti s domácím vyučováním dětí s postižením, aby mě kontaktovali na e-mailu tana.roubalova@quick.cz Předem děkuji všem za pomoc.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.