| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Marihuana má velká rizika

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 253 [Dalších 173 >>]
SankaM
  • 
8.8.2005 22:56:04
A ty si myslíš, že když někdo řekne: "Ganja je zlo!", tak že je to zlo? To by někdo mohl říct i o meruňkách. Budou potom meruňky taky životu nebezpečný? Ganja není špatná a nějak nebezpečná. Věděli to ti před náma, někteří to ví i teď a doufám, že to budou vědět všichni, co tu budou po nás...
Ája
  • 
8.8.2005 17:53:25
Ty jsi teda pěkný "bamboocha". Už z tvého projevu je jasné, že ti z toho začíná šplouchat na maják. To si bohužel nikdo z postižených neuvědomuje ani nepřipustí, protože to jde pomalu, tak má stále dojem, že se nic neděje.
Doufám, že nebudeš mít děti, protože až budou mít predispozici na cukrovku nebo leukémii, tak by tě nejradši někam nakoply....

Tu ekologii si vykládáš opravdu náramným způsobem!
Elisha 13
  • 
30.7.2005 7:49:04
Je mi 13 let chodim do 7. tr. na vesnici, travu kouri normalne vsichni ja jsem zacala o prazdninach jak jsem vysla 5. tr. Celi prazdniny travim ve skusebne kde hrajeme punk hulime a chlastame.Nejak spatne na tom ve skole nejsem mela same 1 patrim mezi nejlepsi zaky v rocniku.Nevim co na tom vsichni vidi trava je mekka droga stejne jako tabak nebo alkohol a je jen otazkou casu kdy ji bude spolecnost tolerovat! Vsechny matky jsou uplne vylizany ja muzu prijit domu zhulena ozrala zhoubovana a moje matka to nepozna. A JESTE JEDNA VEC HULENI TRAVY NENI FETOVANI MILE MAMINKY!!!!!
ZuziP
  • 
29.7.2005 10:07:51
Honzo, a ty si si isty, ze tvoj pohlad nie je skresleny? Ze studie, ktore povazujes za pravdive, nie su zmanipulovane a skreslene?
  • 
29.7.2005 9:38:51
Naprosto souhlasím se všemi negativními ohlasy na tento článek. Pouze několik faktů zakládajících se na pravdě vněm je, např: opravdu zhoršuje psychické stavy jako např. schizofrenii, klaustrofobii atp...ROZHODNĚ není pravda, že jedna cigareta mar. je horší než 28 tabákových!! mar. je přírodní droga a jako taková neobsahuje chemické přísady (jako zvlhčovače atp.) jako cigareta, nedávno jsem četl francouzskou studii, kde prokázali, že na mar. cigaretě je nejškodlivější papírek!!(vzhledem k obsahu dehtu a karcinogenů), proto se v poslední době ve francii zmírnil postih této drogy a uvažují o její legalizaci, mají mnohem větší problémy s alkoholem. Zajímalo by mne, kde pan doktor se dočetl, že způsbuje rakovinu THC. ATD takhle bych to mohl celé rozebrat a k opravdovým faktům (seriózní vědecké studie) se nedobereme, protože se jedná o drogu nelegální a mimo MIT a frantíků to nikdo moc nezkoumal..Právě kvůli takovým, jako je pan doktor má veřejnost zkreslený pohled na drogovou problematiku a tím pádem ji nikdy , jako společnost, nevyřešíme.
  • 
26.7.2005 12:48:40
Fuck OFF !!! Travka je SUPR !! Porad si myslite, jak to skodi a co se nestane, ale CHEMIE je nepritel. Pestujem s kamosema a hnöjime prirodnim hnojivem (nameleme koprivy a dalsi prirodni latky, z kterych se vyrabi hnojivo)a nic se nam nedeje !! Vsechno si pamatuji. Ve skole vyznamenani (na vizo) a uplne v klidu. Dame si co 2-3ti den, nejsme zadni debilove, co si MUSI dat kazy den.

Peace a zamyslete se !!!
slayer
  • 
22.7.2005 17:13:52
hulit se bude vzdycky a vsude a nikdo stim nic neudela. Tak cau ja si jdu ubalit.VIVA CANABIS
ahmed all jazzyd
  • 
16.6.2005 13:10:56
podle me je 90% teto strankyholy vyplod neci vyhulene fantazie. To co se zde pise je blbost o které sem dlouho neslisel podle me to pisi lidi co o tom neví absolutně nic. takze navstěva teto stránky je jen a jen stráta času
Siminaa,15
  • 
13.6.2005 17:00:45
Ja si taky svuj spek vzit nenechaaaam!!!!!!! A nestaste porad...Ja sem presvedcena, ze nikdy nic tvrdsiho nepoziju, tak proc bych si svuj spek nemohla v rozumnym mnozstvi dat?!?!? No tak schvalne, proc ne? Jestli nakej duvod znate, tak mi to prosim napiste. Dikes :-)
mirkka
  • 
11.6.2005 11:48:53
fuj
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 253 [Dalších 173 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.