Simona ,dvě děti,3+1 rok |
• |
29.11.2001 20:56:25
Ahoj,
bydlime taky za Prahou,není Tvůj směr Strakonická? My jsme od Mníšku pod Brdy. Mějte se hezky. Simona |
Simona ,dvě děti,3+1 rok |
• |
29.11.2001 20:56:11
Ahoj,
bydlime taky za Prahou,není Tvůj směr Strakonická? My jsme od Mníšku pod Brdy. Mějte se hezky. Simona |
29.11.2001 19:18:02
Jano, mám jiný nápad - Jarka mi si mohla vzít do šátku panenku. Aspoň já první tři měsíce několikrát týdně potkávala dobráky, kteří se vždycky vyjevili: "Ježíš, vono je to živý! Já myslel(a), že nosíte panenku!" :-)
S. |
• |
28.11.2001 20:20:02
Byla bych moc rada, kdybys mi mohla ty prospekty poslat,predem dekuji.
e-mail: vagans@post.cz |
28.11.2001 18:29:29
Ahoj Jani a všichni ostatní, MOC se těším, ale Verunka měla dneska teplotku :-( Tak jsem napjatá, jak se to nakonec vyvine. Buď se uvidíme, nebo ne. S.
|
Jana |
28.11.2001 15:23:16
Pavlo, vůbec mě nenapadlo, že by mimopražské mamky taky chtěly vyrazit. Ale příště plánujeme až na poledne, tak přísahám! :o)
|
• |
28.11.2001 13:25:47
No holky! Já jsem taky na mateřské, na vycházku bych šla ráda. Ale bydlíme 50km od Prahy. A malej vstává cca okolo 8.30. Takže tu vaši 10tou hodinu nestíháme. Ale jestli by se konal nějaký další sraz - třeba celé rodiny.cz, Jirka by mohl někde sehnat například tělocvičnu ha,ha :-)))) - tak vyberte něco kolem poledne. Doufám, že pak bude následovat povídání a fotky. Mějte se tam hezky a ať svítí sluníčko
|
Jana |
28.11.2001 12:47:50
Ahoj Lenko,
vůbec si nedělej zbytečné starosti, jestli si nejsi jistá, že Ti Karolínka v šátku vydrží, čapni kočár, šátek s sebou a uvidíme :o) Každé mimi je asi jiné, Tom je v šátku moc rád a vydrží v něm dlouho, kamarádčina dcera v šátku vřeští a uklidnit se nechce... Tom je prostě Schovánek - CHovánek, když ho budu chovat a nosit, vydrží třeba pověšený za nohu ;o) I když v posledních týdnech taky pozoruju, že se snaží ven, pokud možno jít po vlastních (a to se sotva otočí na posteli) Potřebné věci na mimíše nosí matka v batůžku na zádech, podle vyjádření mého muže vypadám jak parašutista se záložním padákem :o))) Heroických výkonů se neboj, žádný "povinný" program nemáme, uvidíme na místě, bude to klidná procházka, projdeme místa, kde se dá posedět, nakrmit, nakojit, odpočinout, pokecat, prohlídnout zvířátka a vyrazíme zase domů :o) Jana |
• |
28.11.2001 12:13:29
Ahoj holky, teda mluvíte o tom tak zapáleně, že bych nejradši šla s váma. Bohužel ještě žádné miminko nemám ( i když se snažíme ) a v pondělí jsem v práci. Tak vám aspoň přeji ať vám to vyjde a perfektně se pobavíte. Jani, už se těším na fotečky.
Ahoj Zdenina |
28.11.2001 10:06:35
ahoj :)
take moc rada bych s moji malou s vami vysla do Zoo :). Moc se tesim na shledani :). Verim, ze se tento vylet vyvede - navzodry pocasi. V Brne je asi 7 cm snehu a vsechno pekne klouze. Lenko, na prochazky (ale treba i na plavani, kam je potreba spousta veci) chodim s batuzkem. Malou mam na brise a batoh na zadech. Nosim ji ve vaku od narozeni. Tenkrat vydrzela ve vaku i cely den. Ted se mi obcas zda, ze by chtela z vaku ven (budou ji 4 mesice). Ale i tak tam bez vetsich problemu vydrzi treba ctyrhodinovou prochazku. Ale to uz jen tak tak vydrzi ma zada :). |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.