Arni |
20.1.2012 17:57:50
Jen toho oleje bych dala rozhodne min, proto se zda zakladatelce tak dlouho vlacny, protoze je tam cely hrnek, je to moc. Dala bych 3/4 max., nebylo by to urcite znat, zvlhci buchtu jablka i mrkev zaroven. Ja to vyzkousim s pul hrnkem, tak to delam do buchty na plech a vydrzi take dlouho vlacna. S mrkvi uz jsem dlouho nic nedelala, takze take vyzkousim
|
Arni |
20.1.2012 17:55:01
Dej tam normalni hrnek. Delam podobny recept na hrnky a na pomer jednoho hrnku cukru se davaji dva hrnky mouky, takze to bude vpohode.
|
Arni |
20.1.2012 17:54:56
Dej tam normalni hrnek. Delam podobny recept na hrnky a na pomer jednoho hrnku cukru se davaji dva hrnky mouky, takze to bude vpohode.
|
Kadrnošková |
18.1.2012 20:50:22
Zaujal mne tento recept, jen nevím, jestli označení "hrníček" je opravdu myšlený malý hrníček ( dětský ) nebo autorka psala recept pod návalem maminkovských hormonů, tak jak se na rodině občas stává
díky za odpověď |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.