Leňula, Andělka a Emilka |
1.12.2009 17:35:48
Chtěla bych se zeptat, mám podobný recept na sádláky, ale nevím si rady s tím sušením. Jak dlouho je mám v té troubě sušit, já to prostě nepoznám
|
Eva, syn 7, dcera 4 |
• |
11.12.2001 10:01:00
A já zase místo v kokosu obaluju v nastrouhaných oříškách. Nejoblíbenější cukrovíčko.
|
27.11.2001 22:41:28
Tak mne ještě napadá - datle není třeba namáčet (jedině snad pro chuť do toho rumu :o) - ale nezkoušela jsem to), ale je třeba vypreparovat původní pecku (aspoň já zatím narazila vždycky jen an nevypeckované).
|
27.11.2001 22:34:07
Plnit mandlí a namočit v čokoládě jdou i datle a taky je to mňam :o)
|
Jana |
27.11.2001 18:08:06
...a po namočení v čokoládě ještě oválet v kokosu - mňáám :o)
Pro rodiče - švestky se nenamočí do vody, ale do rumu. Další postup je stejný. |
27.11.2001 17:25:06
Úplně žůžo to je, pokud švestky naplníte mandlí a polijete (namočíte) do zbytku čokoládové polevy či rozpuštěné čokolády na vaření.
MŇAM!!!! |
Dáša |
• |
26.11.2001 9:18:42
Obaluji je ve strouhaných oříšcích nebo ještě lépe v kokosu.
|
Dáša |
• |
26.11.2001 9:16:28
Doporučuji přidat do hrozinkových kuliček nastrouhané piškoty a třeba i nastrouhané lískové oříšky. Poměr surovin už si každý upraví sám, prostě aby šly udělat kuličky. Naše děti tohle nepečené cukroví milují.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.