| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Deníček atopického dítěte aneb máme doma ekzém 3

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 105 [Dalších 65 >>]
  • 
14.9.2005 14:36:28
Ahoj Silvo, s Elidelem zkusenosti nemame ale pri cteni tveho dotazu mne napadlo ze jsem nedavno cetla ze tento krem se nema uzivat pro deti do 2 let - nevim jak je stara tva dcerka - Statni ustav pro kontrolu leciv vydal oznameni ze tento krem muze zvysovat riziko nadorovych onemocneni u deti do 2 let. Nam pani doktorka na atopicky ekzem predepisovala velike mnozstvi masti - ovsem vysledek byl pramaly a uz dcerce chteli nasadit kortikoidy. Nakonec jsme sami objevili krem A-DERMA Exomega krem na atopickou kuzi (A-DERMA AVOINE RHEALBA EXOMEGA PEAUX ATOPIQUES). 200ml tuba stoji okolo 300,- Kc, ale musim rici ze se nam to vyplatilo. Je to francouzska kosmetika a vetsinou se musi v lekarne objednat. Male se po nem uzasne zacal ekzem zlepsovat. Nez jsme zacali tak mela rozdrapane celicko a hrudnicek do krve. Pravda prvni male zlepseni se dostavilo az tak po tydnu ale pak se to pomalu zlepsovalo a po dvou mesicich byla temer k nepoznani. Taky jsme se setkali na zacatku s drobnym zarudnutim ale to behem chvile preslo (byla to jen drobna reakce na oves - to se stava).
Silva, 2 děti
  • 
13.9.2005 12:27:26
Před týdnem jsme dostali mast Elidel na kožním, máme s ní mazat dceři obličej, ale dost ji to po něm zčervenalo. Ptala jsem se proto lékařky, ale ta nám řekla, že se to na začátku léčby stává a že máme tak 2 dny vynechat a mazat jen dělanou mastí. Moc se mi to nezdá, že by to měla mít takhle moc červený, je to zrovna na obličeji a dost lidí kouká jako kdyby to měla něco strašnýho, patrně nevědí co je to mít ekzém. Má někdo taky takové zkušenosti s Elidelem?
Milada.
12.9.2005 22:28:03
Viki,

tady: http://www.navysocine.penzion.com/
  • 
12.9.2005 21:31:12
Ahoj Milado,
našla jsem na Rodině Tvůj příspěvek. Prosím, můžeš mi poslat adresu stránek penzionu Na Vysočině? Nějak se mi to hledání nevede. Máme problémy s oběma dětmi, víc ale se skoro 6 letou Lucinkou. Blíží se zima a tak jsem zase ve stresu.
Děkuji Ti moc.
viki.
Silva
  • 
5.9.2005 9:57:51
Diky zkusím to najít.
mici
  • 
4.9.2005 19:35:43
Chci jen doplnit,ze nepovazuji ten bazen za prostredek k lecbe atopu,spise jako sportovni doplnek. Casto deti s atopem velmi spatne snaseji chlorovanou vodu a proto nemohou chodit plavat,ci jinak se seznamovat s vodou jako jejich vrstevnici. Pri lecbe atopu se hodne doporuje pobyt u more,jak pro velmi koncetrovanou slanou vodu,tak hlavne pro vlhky a slany vzduch,ktery tam panuje. Pritom pobyt by mel byt nejlepe 3nedele dlouhy.
V pripade jmenovaneho bazenu chlor pri pouziti soli do vody take vznika,ale ne v takove mire jako v bazenu,kde se pouziva pro cisteni jako hlavni prostredek chlor.
mici
  • 
4.9.2005 19:24:21
Ano,bazen se slanou vodou /sul se do vody sype namisto chloru/,je v Hartmanicich u Policky,penzion se jmenuje Na Vysocine. Pokud se podivas zde na Rodine do "zajimavych akci" najdes tam odkazy na jednotlive pobyty konajici se v tomto penzionu. Stranky primo na penzion neznam,zkus si to dat do vyhledavace. Mimochodem,je tam moc hezky.
Silva,2 děti
  • 
4.9.2005 19:21:32
Paní Milado,kde se přesně ten penzion nachází? Mám dceru s ekzémem,který se ji objevil letos,ale za to hodně.
Silva, dcera 4 a syn 9 let
  • 
4.9.2005 19:02:41
Mám prosbu, slyšela jsem, že někde na Vysočině je bazén s mořskou vodou.Ví někdo, kde to přesně je nebo aspoň odkaz na nějaké www stránky? Dceři se letos poprvé objevil také ekzém,má ho na obličeji,pod oběma kolínkama,na ručičce.Používáme různé masti i ty s kortikoidy,ale výsledný efekt celkem žádný.Děkuji předem.
  • 
26.8.2005 23:07:20
Možná jste se už setkali, možná ještě ne s produktem ALVEO od kanadské společnosti AKUNA .WWW.AKUNA.CZ

ZE SKUŠENOSTI MNOHA UŽIVATELŮ MOHU DOPORUČIT. ZAJISTÍM I PŘÍPADNOU SLEVU

ROBERT
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 105 [Dalších 65 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.