| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 375 [Dalších 275 >>]
olina
  • 
15.7.2006 17:33:49
a to je pravda,život není jenom o hubnutí.Já jsem se ted po 14 dnech vratila z dovči-Chorvatska,kde jsme měli i polopenzi a samozřejmě mam hned 3 kg nahoře.ALe musím říct,když jsem se tak okolo dívala,že strašně záleží,jak se hlavně vy cítíte.Každá třetí byla pěkně baculatá,jedna dokonce u mě dostala titul VELRYBA,ale byla tam ze svým přítelem,z obou zářila spokojenost a v tu chvíli jsem si i já uvědomila,že nebudu nikomu kazit dovču svýma mindrákama z mé postavy.protože sama vim,že jsem celý půlrok cvičila a snažila jsem se ,a zase budu pokračovat.BYla jsem v pohodě,manžel,děti i naše parta taky a otom to všechno je.CÍTIT SE DOBŘE,VĚŘIT SI A POTOM TO PŮJDE DALEKO SNADNĚJI.Já si ted od pondelí dam po třech hodinach ryži a hodně zeleniny a do zimy bych ráda méla dole dalších 11 kg.
14.7.2006 8:14:10
Ahoj devcata,
tak jak jste na tom s vahou?
Nevim jestli to je uspech,ale vaha se mi pohybuje na 83,7 uz dva dny,neni to sice ani pul kila,ale je to vykon :) Takze mam celkem radost a snad ustojim i nasledujici vikendovou oslavu narozenin nastavajiciho tchana :) Ale doufam,ze pouziju vzorec Hanky a pujde to a je fakt,ze s ni plne souhlasi,cim vic na to myslite,tim to jde hure a navic opravdu mame leto,je krasne,vzduch voni,slunicko opaluje a ze mame nejake faldiky,tak co?Ono se rika,ze az tlusti budou hubeni,hubeni budou studeni.Tak se nestydte za sebe a vazte si sama sebe i na tom koupaku :) Pa pa a prijemny vikend vsem i nove prichozim,ktere tim taky mezi nama vitam :) Andy
14.7.2006 8:12:12
Ahoj devcata,
tak jak jste na tom s vahou?
Nevim jestli to je uspech,ale vaha se mi pohybuje na 83,7 uz dva dny,neni to sice ani pul kila,ale je to vykon :) Takze mam celkem radost a snad ustojim i nasledujici vikendovou oslavu narozenin nastavajiciho tchana :) Ale doufam,ze pouziju vzorec Hanky a pujde to a je fakt,ze s ni plne souhlasi,cim vic na to myslite,tim to jde hure a navic opravdu mame leto,je krasne,vzduch voni,slunicko opaluje a ze mame nejake faldiky,tak co?Ono se rika,ze az tlusti budou hubeni,hubeni budou studeni.Tak se nestydte za sebe a vazte si sama sebe i na tom koupaku :) Pa pa a prijemny vikend vsem i nove prichozim,ktere tim taky mezi nama vitam :) Andy
Hana
  • 
13.7.2006 14:07:22
Ahojky,
Jani, život se přece netočí jen kolem váhy....čím víc na to myslíš, tím míň to jde. Nepřemýšlej o tom jestli jsi kilo přibrala nebo shodila. Pusť to z hlavy a dej si vše na co máš chuť, ale opravdu polovinu...a uvidíš jak kila půjdou dolů. Prostě si stoupneš na váhu a nebudeš se stačit divit.
Podívej, já jsem mívala výčitky po každém čtverečku čokolády, krající chleba a ve finále jsem se dopracovala i k tomu, že jsem se cítila špatně i po jednom hrnku čaje...takové jsem měla výčitky, že určitě z toho přiberu.
Takže hlavičku vzhůru a pevnou vůli, nic víc to nechce :)))) A je léto, je krásně, člověk se má radovat a ne smutnit...
12.7.2006 23:13:52
Ahoj Ilonko, vítáme Tě do klubu! Musím říci, že jsem na tom asi dost podobně jako ty, pokud jde o postavu - mám hrozně velký rozdíl mezi boky a pasem a tím pádem mi skoro všechno je buď v pase, nebo přes boky:-(. Jinak moc zdravím i ostatní. Děkuji za podporu, pokud jde o vliv pití na váhu, ale já jsem se v obou případech vážila ráno, pravda poprvé jsem před tím byla na záchodě...Včera jsen přišla domů a spolubydlící mi nabídl večeři - bylo to v devět večer, ale neovládla jsem se:-(. Celý den jsem se pěkně držela. Ještě ke všemu sešlo z plánované vyjížďky na bruslích. :-(. Dneska jsem ale byla lézt a jsem pěkně vyšťavená a doma jsem si nic nedala. Je to ale každodenní boj. Chtěla bych moc povzbudit Janču, aby to určitě nevzdávala, zdá se mi, že to funguje tak, že se váha vždy na nějakou dobu zastaví nebo jde i trochu nahoru, ale pak člověk zase shodí ani neví jak. Alespoň doufám! U mě opravdu nejvíc zabírá jíst velmi často a po malých dávkách a trochu toho pohybu. Vždycky, když jsem začala propadat malomyslnosti, tak jsem pak zase něco shodila, tak se neboj a drž se! Mějte se všichni krásně. Bára
12.7.2006 23:11:44
Ahoj Ilonko, vítáme Tě do klubu! Musím říci, že jsem na tom asi dost podobně jako ty, pokud jde o postavu - mám hrozně velký rozdíl mezi boky a pasem a tím pádem mi skoro všechno je buď v pase, nebo přes boky:-(. Jinak moc zdravím i ostatní. Děkuji za podporu, pokud jde o vliv pití na váhu, ale já jsem se v obou případech vážila ráno, pravda poprvé jsem před tím byla na záchodě...Včera jsen přišla domů a spolubydlící mi nabídl večeři - bylo to v devět večer, ale neovládla jsem se:-(. Celý den jsem se pěkně držela. Ještě ke všemu sešlo z plánované vyjížďky na bruslích. :-(. Dneska jsem ale byla lézt a jsem pěkně vyšťavená a doma jsem si nic nedala. Je to ale každodenní boj. Chtěla bych moc povzbudit Janču, aby to určitě nevzdávala, zdá se mi, že to funguje tak, že se váha vždy na nějakou dobu zastaví nebo jde i trochu nahoru, ale pak člověk zase shodí ani neví jak. Alespoň doufám! U mě opravdu nejvíc zabírá jíst velmi často a po malých dávkách a trochu toho pohybu. Vždycky, když jsem začala propadat malomyslnosti, tak jsem pak zase něco shodila, tak se neboj a drž se! Mějte se všichni krásně. Bára
Jana
  • 
12.7.2006 18:45:23
Ahoj děvčata.Jo kde já už všude byla s hubnutím.Kursy jsem absolvovala dva také jsem byla se STOBEM u moře na cvičení.Teorie mám v hlavě nespočet ale praxe?Kouřit jsem přestala bez problému ale to jídlo je tak dobré.Dnes jsem se držela a ještě jdu večer sportovat tak v pátek snad vlezu na tu protivnou váhu.Tu s měřením tuku už mám také doma ale co je mi platná když teď mi to nějak nejde.Potřebuji silnou motivaci tak poraďte co by mě tak nastartovalo ať se zase raduju se života?Jana
LenkaLípa
  • 
12.7.2006 17:06:05
ahoj děvčata,jak jsem psala už předtím-chodila jsem u nás do kurzu STOBU.Právě jsem ho dokončila,některé ho asi znají ,jiné ne.Šlo o to,naučit se méně jíst,vědět co jsou tuky,bílkoviny,sacharidy,vláknina atd.naučila jsem se počítat KJ.Zapisovala jsem si všechno jídlo asi 1-2 měsíce,mě to dost chytlo a nevadilo mě počítání a psaní-měla jsem tak přehled.Také jsem si koupila -ORBITREK a obden jsem najela 5km.asi po 14 dnech od počátku jsem šla o 1kg dolů a zmenšilo se mé pozadí(malinko-ale přeci) pak to šlo lépe a já za 10týdnů dala dolů přes 6kg.jenže kurz skončil a není pravidelný vážení a je těžké se držet-však to znáte...rozum-zná,ruce-podávají a pusa se NEBRÁNÍ...takže mě ted váha lítá kg nahoru a dolů...potřebuji se zklidnit-chutově a nemyslet na to že bych přibrala protože přibrat samozřejmě NECHCI!!!!ten kurz mě nastartoval-vědomostně a ted už musím sama,takže já se snažím alespon si váhu na 2měsíce udržet a pak zase začnu větší sebekázen.Jinak mohu vše ale s mírou nebo-JJP to je:jez jen půl. tak zatím se loučím a někdy příště pa pa.Lenka
Ilona
  • 
12.7.2006 14:21:43
Tak ahojky holky,
přidám se k Vám do diskusního klubu, můžu?
Prásknu na sebe, 33 let, 172/83kg. Pracuji jako účetní, takže pěkně za stolem, pohybu málo. Odmala mám s tím nějak problémy. Za rok jsem přibrala 1-2 kg a tak se to pěkně nahromadilo. Musím s tím něco udělat, tak 10 kg dolů byla bych spokojená. Přivedlo mně k tomu ani ne váha, ale slova v obchodě: na Vás nemáme. Moje postava je, když mi to bude dobře přes boky tak vypadnu v pase a naopak. Takže se pokusím k Vám přidat, koupit si pořádnou váhu a krotit se. Přes den to jde, ale v noci, ani nevím někdy co sním, až ráno podle drobečků přemýšlím na čem jsem vlastně byla - chodím mlsat. Zdravím Vás a možná to takto při debatách půjde lépe.
Hana
  • 
12.7.2006 12:05:55
Ahojky,
já jsem taky zkusila pokus a zvážila se, pak napila a zvážila se a ten rozdíl byl skoro kilo. A to stejné po jídle, před a po to háže až o kilo víc...takže odpoledne je lepší na váhu nestoupat, člověk i když ví, že váha přes den lítá, tak si stejně do hlavy zafixuje, že má víc než ráno...
a je fakt, že teď v tom teple člověk víc a víc pije, takže je spíš plnej vody než že by nabíral.
Já se teď snažím dát si pořádnou snídani a tím pádem mám přes den klid. Dám si klidně smažené vajíčka, nebo pečivo s nějakou pomazánkou a taky čokoládové kuličky Nesquick. A každé ráno 2 dcl pomerančového juice...to by jste nevěřili jak ten vás zaplní...a když si dám ráno ty čokoládové kuličky s mlékem tak nemám celý den chuť na sladké! Takže zkuste sacharidy ráno a uvidíte....dřív jsem měla se snídaní problémy ale tady dost zapracoval přítel a naučil mě snídat!
Dospěla jsem k názoru, že konečně nedržím žádnou dietu a hubnu.....prostě to chce jen změnit systém stravování a neodepřít si vůbec nic...samozřejmě nějaká omezení jsou...třeba jsem se dost vzdala bílého pečiva...ale když mám chuť na rohlík, tak si prostě jeden dám...ale fakt jen jeden! A tak si myslím, že o tom to celé je...naučit se nějaký systém. Nedovedu si představit, že bych před každým jídlem počítala kalorie a kilojouly....nebo, že bych žila s pocitem, že čokoládu nesmím do konce života...brrrr, to vážně ne!!!
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 375 [Dalších 275 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.