LenkaLípa |
• |
1.7.2006 21:16:17
Děkuji za uvítání,jelikož jsem šla:morálně:do sebe,tak snad to 1kg co jsem nabrala už asi nemám a tím pádem mám dobrý pocit.musím se naučit se nějak zaměstnat když chutě,emoce,nuda a únava zaútočí.Máš velikou pravdu jak říkáš-lepší shodit třeba jen10dkg než přibrat TO 1KG.včera jsem dost pročítala příspěvky tady i na jiné diskuzi a tolika děvčat co takhle si dělají oporu je mračna-ještě že trochu umím na PC a mohu si taky popovídat.tak přeji pěknou neděli Tobě a dalším:našim:pa pa Lenka
|
jana |
• |
1.7.2006 10:31:03
Ahoj Lenko zdravíme tě a vítáme do klubu.No já jsem za minulý týden zhubla pouze půl kila ale pokládám to za úspěch protože lépe je schodit málo než málo přibrat.Jinak teď přes víkend to mám dobrý.Manžel odjel do Francie tak nemusím mnoho vyvařovat udeělám klukovi guláš a já si upeču pstruhy mňam.Zatí pa pa a Hance taky vše nejlepší.Hezký víkend.Jana
|
LenkaLípa |
• |
30.6.2006 23:17:27
moc Vás zdravím a hlásím se k Vám ,snad mě tu drzost prominete-ale potřebuji nějaké :společenství.Dokončuji u nás kurz-STOBu.nastoupila jsem 29,4,06 a vážila 70kg-165cm.minulé úterý to bylo 63,8kg.byla jsem štastná-v euforii ale po týdnu jsem přibrala na 64,9kg!samozřejmě vím z čeho-tvarohové dorty s ovocem dělané za studena-má prokletá chut.Sice jsem ted v obraze jak to -napravit(opět psaní a počítání)ale už mám z dalšího vážení trochu strach. a to některé schodily až 10kg ale nikdo nepřibral,jen jsem Vám ted chtěla napsat jak není jednoduché ty chutě zkrotit a nemyslet že už nemohu přibrat.Budu ráda tady mezi Váma zdraví -Lenka.
|
Hana |
• |
30.6.2006 11:10:52
Ahojky,
no mě se váha posunula zas trošku dolu, takže dneska ráno váha ukazovala rovných 90kg, tzn. že mám 6,7 kg dole za těch 8-9 týdnů co tady bojujem. Trošku jsem zvolnila tempo, zezačátku jsem shodila 4 kila během 3 týdnů, takže tedˇse snažím tak 0,5 kg za týden. A to jsem se včera rozčílila u nás v Albertu, protože jsem tam vlítla jen pro veky a 30 minut jsem stála u pokladny úplně zbytečně, protože jim to věčně nefunguje tak jak má....a tak mě to vytočilo, že jsem si na stojánku u pokladny nabrala banánky v čokoládě a když jsem přišla domů tak jsem to do sebe hned hodila. Takže jsem myslela, že ta týdenní snaha je v háji,ale vidím, že ne a mám něco dole. Za chvíli jdu vytáhnout z lednice chlebíčky a rozdat je tady po firmě a celkem se zatím držím, že na ně vůbec nemám chuť. možná proto, že jsem se s tím babrala včera celý večer....takže moje rada...na oslavu chlebíčky nekupovat, ale sami si je vyrobit, člověk se nají očima...samozřejmě, že jsem včera zobla, ale...dneska vím, že odolám. Hezký víkend všem pa pa |
30.6.2006 10:45:26
Tak je tady zase patek a mame tady kontrolni vazeni a ja hlasim stále stejnou vahu 84Kg,tak uvidime,po vikendu a po tech volnych dnech :) Jinak pristi patek mam volno,takze se na sto pro s vahou prihlasim az v pondeli.
A taky se chci pripojit ke gratulaci Hani, vse nej nej nejlepsi,hodne, stesti, zdravi, lasky a more zhozenych a nikdy nenabranych kilogramu ;) Andy |
29.6.2006 15:43:08
Ahoj Hani,
no jo, vdavky mě čekají 12.srpna, zatím jsou kolem toho dost nervy, doufám ale, že se to nějak všechno zvládne. Blahopřeji Ti k narozeninám! Oslavy, večírky a podobné akce mě dělají vždycky největší problém, vůbec nejsem schopná udržet uzobávání v rozumných mezích.Uvítala bych nějaké typy, jak na to-nejnáročnější jsou pro mě vánoce, hlavně plné talíře cukroví, ty jsou ale zatím daleko:-). Bára |
Hana |
• |
29.6.2006 8:06:48
Ahojky,
ty se nám taky budeš vdávat??? No vidím, že za chvíli tady zůstanu jediná na ocet!!! Já mám v pondělí narozeniny a zítra to slavím v práci, takže dneska odpol. mě čeká výroba chlebíčků a to se taky bojím, že se neudržím!! A o víkendu to slavím s rodinou, takže předpokládám, že tento víkend bude dost náročný na můj žaludek...chudáček...aby mě nechytl žlučník!!! Mějte se hezky pa pa |
28.6.2006 17:39:24
Ahojky holky,
tak reaguji na dotaz Andy - měřím 167,5 cm. Jinak dnes je den blbec:-(. Včera jsme do noci vyráběli svatební oznámení, dnes jsem strašně nevyspalá, v práci jsme měli poradu, na které byly nachystány chlebíčky a koláče, samozřejmě jsem se neudržela:-(. A večer jdu ještě na návštěvu, takže se asi taky neudržím. Pa Bára |
Hana |
• |
28.6.2006 13:38:20
Ahojky holčiny,
jo chápu, já mám v práci taky celkem veselo, takže se utrhnout na 5 minut k internetu dá celkem práci!! To já zas víc jak půl roku cvičit nechodím, a to jsem byla zvyklá několik let chodit poctivě minimálně 2x týdně!! A každý rok v létě jezdíme s aearobikem na dovolenou k moři. Předloni jsme byli v Itálii, loni na Krétě a letos se jede do Chorvatska. Ale letos nejedu, protože do Chorvatska jezdíme každý rok s přítelem....takže to už nějak nemusím! Ty cvičící víkendy jsou fajn, taky je občas míváme a je to teda záhul, obzvláště, když vám namíchají takové věci jako danceaerobic + kickbox a powerjoga. No ale cítím jak od té doby co necvičím tělo chřadne. Začli mě bolet záda a ta váha šla strašně nahoru. Ale počítám s tím, že od září zas poctivě začnu, holt práce musí trochu ustoupit, no ne??!! Teď se nedá dělat prakticky nic jiného než plavání, na rotoped doma se akorát tak dívám, ale představa, že v tom horku na něm mám sedět mě děsí!! :))) tak se zatím mějte móoooooc moc pěkně |
Hana |
• |
28.6.2006 13:38:01
Ahojky holčiny,
jo chápu, já mám v práci taky celkem veselo, takže se utrhnout na 5 minut k internetu dá celkem práci!! To já zas víc jak půl roku cvičit nechodím, a to jsem byla zvyklá několik let chodit poctivě minimálně 2x týdně!! A každý rok v létě jezdíme s aearobikem na dovolenou k moři. Předloni jsme byli v Itálii, loni na Krétě a letos se jede do Chorvatska. Ale letos nejedu, protože do Chorvatska jezdíme každý rok s přítelem....takže to už nějak nemusím! Ty cvičící víkendy jsou fajn, taky je občas míváme a je to teda záhul, obzvláště, když vám namíchají takové věci jako danceaerobic + kickbox a powerjoga. No ale cítím jak od té doby co necvičím tělo chřadne. Začli mě bolet záda a ta váha šla strašně nahoru. Ale počítám s tím, že od září zas poctivě začnu, holt práce musí trochu ustoupit, no ne??!! Teď se nedá dělat prakticky nic jiného než plavání, na rotoped doma se akorát tak dívám, ale představa, že v tom horku na něm mám sedět mě děsí!! :))) tak se zatím mějte móoooooc moc pěkně |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.