| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 375 [Dalších 235 >>]
  • 
20.6.2006 14:08:49
Ahoj děvčata.Andi ať nesmutní a zase najde dobrou motivaci pro hubnutí.Kup si nějaký malý dárek který tě potěší a naladí pro další týden.Já dobrý přes víkend jsem se moc necpala je fakt že v tom horku moc nechutná.Sportovat se ovšem také nedá vidím to jen na plavání.Zdraví Jana
Hana
  • 
20.6.2006 11:57:11
Ahojky,
no co to tady slyším, jaké pocity beznaděje??? Staré dobré přísloví, že naděje umírá poslední je pravdivé....Mně ta naděje umírala několik let, ale pak jednoho dne se to prostě všechno otočí. Takže Andi neklesej na mysli, je tady léto a to není doba na deprese, ale na radosti, ne?!!! Jo a hlavně je to výborný v tom, že z toho horka člověk vůbec nemá chuť na jídlo. Já teda cítím hlavně žízeň a tím, že pořád piju si plním žaludek a nemám hlad. A snažím se teď jíst hlavně ovoce, to je hodně šťavnatý takže je to super! každopádně se teď nedokážu donutit na rotoped, protože mám v bytě 29 stupňů a to je člověk rád, že tam vůbec může dýchat, jakmile se jen pohnu, tak ze mě lije, jak kdybych pracovala na poli. No hrůza!!!
Taky se mě váha pohupuje nahoru, ale to je z toho pití, protože člověk je plný vody, takže to nemůžeš brát, že nabíráš. Vůbec neboj, myslím, že teď je nejvhodnější doba na to, naučit svůj žaludek na menší porce a odpustit si ty mlsandy.
Vím, že se to lehko říká, ale prošla jsem tím taky, chce to sice hodně síly, někdy jsem až měla chuť brečet, proč zrovna já musím nad jídlem přemýšlet a jiní se můžou cpát, ale pak jsem pochopila, že až tak přemýšlet nemusím, že si taky dám všechno, jen najít tu správnou míru a umět si říct dost.
Věřím, že v pátek budeš mít minimálně půl kila dole. Klidně se s tebou vsadím. Já ti totiž věřím, a ne jen tobě, vlastně všem co tady jsme. Prostě věřím, že to všechny dokážeme. Dali jsme se na boj a ten boj vyhrajeme. odvážní přece neprohrávají. :)))
olina
  • 
19.6.2006 20:35:22
tyto pocity beznadeje ja dodře znam a vždy me nastartuje můj šanon,kde mám vyxtřižené članky těch,co to dokázali,z časopisů,kde jsou vyfocené a to mě naladí.Já jsem se držela celý víkend,tím,že bylo horko to šlo snaz a kdyžT bylo nejhůř,tak jsem si to doma doladovala ještě po bílení a mam radost,Ycítím se lépe.MUsím vydržet,za 14 dní odjíždime .JDU ŠLAPAT A PAK SI DAM LEHY SEDY PA
19.6.2006 14:57:34
Ahoj!
děkuji za milé přijetí:-). U mě jsou také nejproblematičtější víkendy, tento víkend návštěva rodičů, měla jsem večer zákusek:-(. Ale v neděli jsem alespoň byla lézt po skalách, to toho člověk moc nesní a dost vydá. Přes týden v práci se obvykle docela držím, snažím se jíst dost často - asi po dvou až třech hodinách. To se mi poměrně osvědčuje, když zároveň zvládnu včas přestat(třeba v 18.00). To už se ale tak často nedaří... No uvidíme dnes. Jinak já doma nemám váhu, vážím se vždycky u svého přítele, naposledy jsem vážila 76 kilo, tak doufám, že to alespoň nešlo nahoru.
Andy, nevěš hlavu-na stres každý reaguje jinak, to se určitě spraví, až stres trochu opadne.
Zatím pa
Bára
19.6.2006 10:47:36
Ahoj devcata,moc se omlouvam,ze jsem se tady tyden neukazala,ale mam v praci strasny blbinec (nova sefka dela dusno) a v patek jsem zustavala doma a mela jsem pracovni volno (stavime garaz) Procitala jsem vase prispevky a kapku vam zavidim ze ze stresu ubyvate na vaze u me je to naopak :( Takze ted dalsi dluh moje vaha k min. patku je 85Kg,takze oproti tydnu predtim je to kilo navic :( Dokonce jsem si rikala,jestli vubec jako takova cerna ovce muzu zpatky mezi vas,ale musim priznat,ze jsem momentalne ve stavu uplne beznadeje z me zravosti a nejake gvaltovani je pro me neco nepredstavitelneho.A ted asi potrebuju nejak pomoct a dost akutne nez to takhle pujde dal.No moc optimismu vam dneska nepredam,ale jsem z toho hrozne nestastna.Pa a aspon at vam se stale stejne dari.Andy
Jana
  • 
17.6.2006 9:56:37
Omlouvám se za slovo řísky překlepla jsem se.Jana
jana
  • 
17.6.2006 9:52:29
Ahoj děvčata.Já jsem celý týden nestíhala tak se omlouvám že jsem nenapsala ani řádek.Jinak hubnu s tím programem doformy ale žádné strhující výsledky nemám,Zhubla jsem za tento týden jen půl kila.Hlavně že nenabírám.Manžel dnes dělá řísky to si určitě dám(už jsem dlouho neměla) A ne zítra jsem si koupila pstruha tak ať se to trochu vyrovná.Jinak oslavy vám nezávidím také jsme měli před týdnem a ždíbání se prostě člověk neubrání.Držím všem palečky a po víkendu určitě napíši.Pa pa Jana
olina
  • 
16.6.2006 21:41:11
TO je super,že je nas vic,ja mam dole kilo a půl,ale přiznam se,že od pondělka jsem převážně na zelenině.Dnes jsem DOKONCE byla v posilovně,ale to jsem si dala v tom horku.Jinak ani takový hlad není v takových vedrech.Ted mame o víkendu samé oslavy,tak to musím zvládnout.Nejhorší je u mě alkohol,stačí,když se drobet napiju,v hlavě si zdůvodním,že alkohok brzdí hubnutí,ma hodně kalorií,a šup a sním k tomu vše,co je při ruce.Přeji krásný víkend
Hana
  • 
16.6.2006 9:55:54
Ahoj děvčata,
tak jakpak jste tento týden dopadli?
Já mám kilčo dole.
Tu dovču ti Jani závidím, já mám až v srpnu a nevím jestili se k moři dostanu, jinak taky každý rok jezdíme do Chorvatska.
tak hezký víkend všem :)))
Hana
  • 
16.6.2006 9:37:14
Ahoj,
jasně, že můžeš, vítáme všechny! Jo ze stresu se hubne rychle, ale neúčinně. Mě se ze stresu podařilo dát dolu 20 kg, ale během půl roku jsem je měla zpátky i s úrokem....takže tudy cesta nevede!
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 375 [Dalších 235 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.