16.6.2006 0:47:29
Ahoj holky,
mužu se k Vám taky přidat? Jmenuji se Bára a jsem z Prahy.Už skoro půl roku se snažím zhubnout, zatím mám dvě kila dole, ale dál to nejde...Potřebuju "nakopnout", v srpnu se vdávám...Problémy s váhou mám už od puberty, párkrát jsem asi 8 kg zhubla, ale jen díky stresu, pak jsem to zase nabrala. Sportuju docela ráda, ale při práci to moc nestíhám... |
olina |
• |
15.6.2006 18:42:59
jedu za tři týdny do Chorvatska,dnes jsem si zkoušela plavky a mé sebevědomí kleslo na bod mrazu.Jím ted více zeleniny abych co nejvíce zhubla.Včera jsem dokonce po dlouhé době jezdila na orbitreku a je mi hned lépe.O víkendu mamae oslavy a grilovaní,tak snad to nějak ukormidluju.Ach jo ,držte se pa
|
Hana |
• |
15.6.2006 12:58:24
Ahojky děvčata,
nějak je tady tento týden ticho!?! Nejste náhodou všechny už někde na dovolené? |
Hana |
• |
12.6.2006 13:07:03
Ahojky holky,
no víkend celkem ušel. Andi vůbec si nedělej výčitky, v sobotu jsem taky zákuskovala. Dostala jsem chuť na svůj oblíbený zákusek (brambora - piškot slepený krémem a obalené je to v marcipánu a kakau). Ale co, jink jsem se celkem celý víkend držela, takže tuhle sladkost si ani nevyčítám. Mě čeká oslava příští neděli, a to bude hodně nápor na chuťové buňky. Takže předpokládám, že příští pondělí tady budu zpytovat svědomí....no co se dá dělat!?! Tak hezký začátek týdne!! |
12.6.2006 7:45:58
Krasny den devcata,
tak jak se vam pres vikend vedlo???Ja mela dve oslavy,takze to bylo moc moc narocne.V sobotu jako host a v nedeli jako hostitelka.Musim priznat,ze v sobotu jsem se zakusku ani netkla,ale kdyz jsem pekla ja zakusky,tak jsem uzdibovala a kousek jsem si s ostatnima v nedeli dala.Byly fakt vyborne,ale oba byly tvarohove,takze to nebylo takove strasne a navic jsem si dala jen ten prvni kraj,co jsem musela odkrat nez jsem je zacala porcovat.Jinak obedy to byly primo kaloricke bomby,ale to se neda odmintnou jako host a jako hostitlka musite varit to co ji ti rodice a prarodice,ze jo?Myslim,ze to znate :( Ale nastesti jsem nepribrala,takze se kapku musim pochvalit,ze jsem se aspon kapku drzela :)To je teda k tomu memu slavnemu vikendu,ale jeste musim rict,ze jste byly minuly tyden uzasne a vubec Hanka,ta do toho sla s plnym nasazenim a je to videt.A musim rict,ze ji to preju a doufam,ze i my ostatni budeme mit tu jeji vuli a odvahu se do toho stejne obout.Takze pevne nervy pri vyberu jidla a jeste pevnejsi vuli pri tom si nedat neco dobreho na zoubek :) Hubnuti zdar Andy :) |
Jana |
• |
10.6.2006 19:57:50
Ahoj děvčata.Včera jsem nestačila odepsat.Má váha se nepohnula ale hlavně se nezvedla takže stále 77.Doufám že příští týden se polepším.Zdraví Jana
|
Hana |
• |
9.6.2006 9:38:41
Ahoj děvčata,
tento týden kilo dole. Aktuální váha 92,2 kg. Nějak se mě tento týden nepodařilo na rotoped, jen v pondělí, takže kdybych si našla čas každý den, tak by to bylo lepší a byla bych trošku rozhýbaná. Ale o víkendu se polepším, slibuju! Všem držím palečky ať kila ubývají, a hezký úspěšný víkend. |
9.6.2006 7:26:41
Ahoj devčata,
tak jak jste dopadli???U me asi po mesici byl konecne zaznamenan mensi ubytek,sice pul kila,ale i to potesi,takze jsem se dostala na vahu 84 Kg i tak je to sice pro me stale strasidelne cislo,ale pokud se to zase nastartovalo,bude to moc moc fajn. A jeste k tem vasim rekonstrukcim,my ju delali loni,takze vam ani kapku nezavidim a letos stavime garaz (svepomoci) Takze taky zahul,ale aspon uz nemam doma bordel :) Mejte se moc moc hezky,zvladejte ten neporadek,co delaji ti remeslnici a hlavne se drzte v nastartovanem lepsim zivote :) Krasny vikend Andrea |
Jana |
• |
8.6.2006 18:05:30
Ahoj Olino! No ty už jsi tady dlouho nebyla.Malování ti nezávidím jak se říká lepší je vyhořet.Já to mám horří pustila jsem se do rekonstrukce celého bytu.Zatím mám hotové okna a budu tady mít bordel až do září.Vynyslela jsem si to tak to musím vydržet.Jinak pokračuji v programu do formy je super ale výsledky ještě nemám jsem tam teprve dva dny.A co děvčata? Hani a Andrea?Zítra se vážíme no necitím se nějak prázdná ale dnes jdu ještě plavat.Tak pa pa a pište.Jana
|
olina |
• |
7.6.2006 21:54:47
ja mam dole pouze jedno kilčo,a už aby bylo hezky,to počasí ma na mě veliký vliv.Zítra malujeme celý byt,ted jsem dodělala salat bramborový a peču buchtu s bébé sušenkami,aby měl malíř co zakousnout.ALe to přemlouvaní,abych neochutnala.mějte se papa A DRŽTE SE
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.