| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 150] Příspěvky 151160 z 375 [Dalších 215 >>]
olina
  • 
7.6.2006 21:54:37
ja mam dole pouze jedno kilčo,a už aby bylo hezky,to počasí ma na mě veliký vliv.Zítra malujeme celý byt,ted jsem dodělala salat bramborový a peču buchtu s bébé sušenkami,aby měl malíř co zakousnout.ALe to přemlouvaní,abych neochutnala.mějte se papa A DRŽTE SE
Jana
  • 
6.6.2006 15:55:12
Ahoj děvčata.No jste dobré obě a Hanka je skvělá že má už dole 4,5 kila.Já jsem zkusila ten program www.doformy.cz a už čekám na odezvu.Vypadá to dobře tak jsem zvědavá a určitě dám vědět jak to funguje.Tak pa jdu se projet na kole.Jana
Hana
  • 
6.6.2006 13:10:21
Ahojky,
tak vidíš Andi, i když nemáš pocit, že hubneš, tak okolí říká, že ano! A to taky potěší. No já jsem o víkendu byla u babičky na oběd a sama od sebe se mě zeptala kolik jsem zhubla, že se jí zdám nějaká hubenější! A to mám zatím celkově dole 4,5 kg, což na mou figuru není vůbec nic. Možná až shodím 10 kg tak bude vidět rozdíl, zatím to cítím jen na oblečení! Ale i to je nádherný pocit když vám padají kalhoty, prostě k nezaplacení. Ale myslím, že vítězství je už to, že nepřibíráme. Protože dřív jsem pořád nabírala a nebyla schopna udržet se ani chvíli nějakou váhu. To už naznačuje, že jsme udělali první krok k úspěchu. A snažím se každý večer sednout na rotoped. Sice to časově nezvládám každý den, ale minimálně 3x týdně už jsem si ten čas udělala.
6.6.2006 6:35:52
Krasny den devcata,
prave snidam chleba s maslem a s paprikou a moc si pochutnavam :) Vcera jsem byla cvicit a predcvicovala nova pani a dneska se neumim hybat :) ale aspon vim,ze jsem neco delala.A i kdyz jsem na tom vahove uz skoro dva mesice stejne,okoli mi rika,ze jsem zhubla.No musim rict,ze opravdu se mi postava zmenila a to v tom smeru,ze mam mnohem peknejsi prsa a dle okoli a meho pritele (neptala jsem se ho,rekl mi to sam od sebe) mam pry mensi prdel.Coz potesi :) Takze doufam,ze i u vas uz si okoli vsimlo,jak jste moc krasne :) Ted preji krasny den a ty Hani,netrap se jednim vikendem,uvidis,ze do patku budes zase stejne krasna a i kdyz jsme rikali,ze se mame spis karat nez takhle omlouvat,myslim si,ze kdyz nic jineho,ani jedna jsme nepriprali ani gram a to je taky dulezite.Tak pa pa Andy
Jana
  • 
5.6.2006 14:27:16
Ahoj holky.No já zase víkend špatný měli jsme v rodině padesátiny tak se dost papalo ale nemyslím že jsem to přeháněla do pátku chci mít další kilo dole tak se musím snažit a vy určitě také.Zdraví Jana
Hana
  • 
5.6.2006 8:26:52
Ahoj,
u mě to je taky lepší přes víkend. Dneska ráno, když jsem se v práci převlíkla do kalhot do práce, tak jsem se nestačila divit, normálně mě padají, potřebuju už o číslo menší.
To je ta druhá stránka věci, člověk, aby měl v šatníku od každé velikosti něco :))))
Taky držím pěstičky, ať v pátek máme všechny zase něco dole!!!
5.6.2006 6:22:04
Ahoj devcata,
jelikoz jsem se tady nestihla v patek prihlasit (menilo se nam v praci vedeni) musim nahlasit sve vysledky o par dni pozdeji :) Takze vazim stale 84,5 coz uz je hooodne dlouho stejne (ted male uchlacholeni) ale aspon to nejde nahoru :) jinak vam moc moc gratuluju k vysledkum.Je to uzasne a myslim,ze bych vas teda mela dohanat.Jinak co vikend?U me to o vikend zatim vzdycky probiha lepe nez pres tyden,tak snad to teda nejak pujde i ty nasledujici dny,ale nejen me,ale i vam pesticky,at to zvladneme :)
Takze krasne pondeli a nasledujici tyden :) Andy
jana
  • 
2.6.2006 16:48:01
Taky zdravím já mám dole jedno kilo takže 77.Bojím se víkendu pa pa jana
Han a
  • 
2.6.2006 10:30:39
Ahoj děvčata,
tak hlásím své výsledky tento týden, mám dole 0,4 kg, takže má současná váha je 93,2 kg.
A jakpak jste na tom vy?
Přeji všem hezký víkend
Han a
  • 
2.6.2006 10:28:51
Ahoj děvčata,
tak hlásím své výsledky tento týden, mám dole 0,4 kg, takže má současná váha je 93,2 kg.
A jakpak jste na tom vy?
Přeji všem hezký víkend
[<<Předchozích 150] Příspěvky 151160 z 375 [Dalších 215 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.