| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 375 [Dalších 205 >>]
Jana
  • 
1.6.2006 14:40:58
Ahoj holky.Tak mám docela ze sebe radost.Jím střídmě a už to na sobě cítím.Zhubla jsem už dnes jedno kilo a hned jsem se jela do krámu odměnit(samozřejmě ne sladkým).Koupila jsem si bundičku k džínsům a hned mám chuť pokračovat dále.Doufám že o tom víkendu to nepokazím.jana
Jana
  • 
1.6.2006 14:36:19
Ahojky děkujem za tip já určitě vyzkouším.Jana
zdena
  • 
1.6.2006 12:56:33
Sla jsem na stranku www.doformy.cz Sice zaplatis poplatek 200 Kc ( ale za 10 tydnu) a oni ti kazdy den posilaji tip na hubnuti a kazdy tyden jednu lekci a hlavne te porad kontrolujou a ty se musis zvazit. TO je asi ta podstata veci. Delaji to takovi nadsenci.- Po porodu jsem nemohla zhubnouut a s nimi to slo. A víte co? boubelky se stejne chlapum libi. Hlavni je mit osobnost. Uz jsem to prestala resit, ale je fakt, ze predtim jsem mivala docela depky. Tak at vam to vyjde.
Hana
  • 
1.6.2006 12:48:34
Ahojky děvčata,
plně s vámi souhlasím...pomalu a jistě! V podstatě to totiž fakt znamená "dieta na celý život" a já si vážně nedokážu představit, že bych si do konce života nedala třeba čokoládu. Proto jsem začala tak pomalinku i když to zezačátku nemělo viditelné výsledky, tak vidíte, že po dvou měsících se najednou situace obrátila a jde to dolu. I já toho musím ještě hodně vychytat a pozoruju z čeho nabírám a z čeho ne, ale vyloženě si nezakazuju. Prostě si dám jen na chuť ždibíček. Včera mě chytla šílená chuť na sladké, ale šílená, po dvou týdnech kdy jsem na to ani nepomyslela. A doma nic nebylo....a to bylo dobře, dala jsem si jednu nektarinku a za chvíli jsem zapoměla! Ale vím, že kdyby to sladký doma bylo, tak sním všechno. No uvidíme na zítřejším vážení jak to vypadá!
Jo a taky zkouším zavést si vždy jeden den v týdnu takový odlehčený, tzn. hodně pít a ovoce nebo zelenina. Ale jdu na to pomalu, třeba si ten den dám snídani, lehký oběd a večer zeleninu. A další týden si dám snídani, a pak už jen ovoce a zeleninu. Uvidím jestli to budu zvládat nebo ne.
frieda
1.6.2006 11:42:04
Ješte o jedne velice zajimave strance se nezminila a to www.doformy.cz Sice zaplatis poplatek 200 Kc ( ale za 10 tydnu) a oni ti kazdy den posilaji tip na hubnuti a kazdy tyden jednu lekci a hlavne te porad kontrolujou a ty se musis kazdý den zvazit a ješte máš k sobe dve podporujici osoby ) kamarady a ti te taky motivujou a snazi se ti pomoci) TO je asi ta podstata veci. Delaji to takovi nadsenci.- Po porodu jsem nemohla zhubnout a s nimi to slo a hlavne mi nevnucovali nejake pripravky. Jinak ych rekla, ze na pocitani kj atd je nej ta e-kalkulacka na flore.
frieda
1.6.2006 11:36:39
Ješte o jedne velice zajimave strance se nezminila a to www.doformy.cz Sice zaplatis poplatek 200 Kc ( ale za 10 tydnu) a oni ti kazdy den posilaji tip na hubnuti a kazdy tyden jednu lekci a hlavne te porad kontrolujou a ty se musis zvazit. TO je asi ta podstata veci. Delaji to takovi nadsenci.- Po porodu jsem nemohla zhubnouut a s nimi to slo. Zhkus to, ale jeste se ti podivam i na tu jednoubku. Jinak pro ten vypocet kalorii atd je nej e-kalkulacka na flore.
1.6.2006 7:32:56
Ahoj Jani,
je fajn,ze si zahajila dietu,ale hlavne si tu dietu nadstav tak abys ji byla schopna drzet relativne do konce zivota.Ono v momente,kdy prestanes,zacne to pomalu lezt nahoru.Takze si stanov spis,pomale ubirani a pak uz ti ani neprijde,ze jsi tam kde jsi chtela byt.Mej se a drz se.Andy
jana
  • 
31.5.2006 18:57:00
Ahoj holky. tak jak jsem se rozhodla tak jdu na to .Dnes opravdu tvrdě.Jím celé dopoledne v malých dávkách v poledne jsem byla na obědě a teď jsem si vzala banán jinak vůbec nic a jíst už nebudu.Večer jdu na bowling tak něco vysportuju a zítra se hned vážím jestli to bude mít nějaký efekt.Zatím pa adržím palečky.Zdraví jana
31.5.2006 9:07:30
Ahoj devcata,
tak jsem napsala dlouhou,pro me vycerpavajici odpoved a kdyz jsem dala pridat,proste se to tady neulozilo,nevim proc,ale rekla bych,ze uz to tak pekne nenapisu,ale snad neco obdobneho splodim :)
Takze :)
Chtela jsem rict,ze s vami souhlasim.Ze mam pocit,ze se tady chodime pro omluveni a uchlacholeni svych prohresku.Je to fajn,ze spolu soucitime,ale myslim si,ze to ma opacny efekt :( Taky je fakt,ze hladovka nic nevyresi a jediny jeji vysledek je jojo efekt.Proto si myslim (navrhuju) upravu jidelnicku - previdelnst,omezeni cukru a tuku(krom Hanky,ta uz si ho upravila a uz ma vysledky).Vice pohybu (pokud uz jej ted nemame zarazeny ve svem volnem case) a hlavne zadne vymluvy.Jinak si taky myslim,ze rozumne je cil pul kila nanejvys kilo za tyden.Tak co na to rikate???Zatim pa pa a brzo na napsanou.Andy
Jana
  • 
30.5.2006 15:06:57
No děvčata měly bychom být na sebe přísnější a více si vytýkat za prohřešky co říkáte?Žádné naše výmluvy máme před měsíčkama nebo brzy bude oslava no nedej. Za to všechno by jsme se měly pokárat a stanovit pevný úbytek váhy tj jedno nebo půl kila týdně.Tak kdy začnem a budem to už konečně dodržovat?Vždyť léto se blíží a my budeme chtít do plavek vypadat aspoň trochu dobře.A já bych začla třeba hned a vzala bych to i s tím kilem myslím že to není za týden mnoho.A budu si dělat o víkendech svoje jídlo a pro rodinu budu vařit ty jejich oblíbené omáčky.Jana
[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 375 [Dalších 205 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.