| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 375 [Dalších 185 >>]
25.5.2006 13:25:45
Ahoj devcata,
musim priznat,ze teda tento tyden porusuju skoro vse :( Ale je to taky tim (vymluva) ze mam menstruaci. Jeste ze aspon oprvadu dorazim v pondeli a ve stredu do te telocvicny :) Jinak s tim pitim mate pravdu a ja oprvadu minimalne 2 litry denne vypiju taky a to od doby,kdy jsem drzela prvni dietu a rada pro Hancu. Hani,kdyz prejdes ten pocatecni odpor,telo si na to tak zvykne,ze uz se pak nutit nebudes muset.Uvidis.U me to teda tak fungovalo.Pitny rezim dodrzuju uz snad takove 3-4 roky.Nejhorsi je nez proste telo vybicujes,ze si ma o to piti rict,ale pak to pujde.Jen stridej,to co pijes.Ruzne caje s nejakou vodou,protoze kdyz vypijes 2-3 litry denne stejneho napoje za par dni se na to nebudes moct ani podivat.Ale jinak to urcite zvaldnes.Musim poznamenat,ze jste vsechny bajecne a ze se zacinam stydet,ze to tak flakam,ale to je prave to,proc tady chodime,aby jsme se vybicovali a sli do toho s plnym nasazenim.Takze hubnuti zdar a zitra se tady zase sejdeme na ty vysledky.Krasny den Andy
Hana
  • 
25.5.2006 13:14:45
já se do toho pitím musím nutit, nějak během práce na to zapomínám a pak když už mě začne bolet hlava tak je pozdě to dohánět, ale dala jsem si skleničku před sebe na stůl takže ji pořád vidím (pravda už jsem to párkrát rozlila) a to mě nutí pít! Doma už je to horší, večer už toho taky moc nevypiju!
PS: ten čas tak letí, zítra už je zase pátek a čekají nás výsledky. To je strašný!!!
jana
  • 
24.5.2006 17:16:10
Ahoj děvčata.No neřekla bych že se nějak držím ale nepřejídám se.S tím pitím máš Hani pravdu to já už dávno vím a také hodně piju.Já zvládnu už během pracovní doby vypít 2 litry.Za odpoledne ještě ten litřík vypiju ale večer už moc ne to bych se bála že budu lítat celou noc.Důležité je taky hodně sportovat a vy jste mladé vy se ještě můžete vybít v tělocvičně.Já už musím všeho s mírou.Dnes opět bowling a zítra bazén.Snažím se jak to jde ale bohužel mám zase před měsíčkama a to je zadržování vody v tělě a tím pádem hodně nafouklé břicho(velmi nepříjemné) zdraví jana
Hana
  • 
24.5.2006 8:40:33
Tak to je fajn, že ti Lipoxal zabírá..na mě bohužel účinek neměl, takže já už s tím neexperimentuju!!
Jo a hlavně holky, hodně pít...já jsem se začala pořádně hlídat, protože s tím jsem měla fakt problém, stěží jsem do sebe dostala půl litru denně. A minulý týden jak jsem zvýšila na skoro 3 litry denně, tak jsem sice každou chvíli letěla na WC ale je fakt, že jsem začala míň jíst a ty kila šli dolu hrozně rychle. Neříká se nadarmo, že hlad je převlečená žízeň!!!!
olina
  • 
23.5.2006 21:52:50
No už je to lepší,dnes je uterý a jsem opět nazpátek.Lipoxal jsem kromě víkendu brala,a opravdu ten hlad takový nemám a i té energie mám více.Jestli ty kila dole jsou díky i Lipoxalu,to nevím,ale prostě tolik na jídlo nemyslím.Jsem moc ráda ,že vás mám,když přijdu z práce,těším se na každou odpověd.Škoda,že jsme každá odjinud.A prostě ty ,co to dokážou strašně obdivuju a smekám,protože to vubec není jednoduché.pa
Hana
  • 
23.5.2006 10:35:34
Ahojky,
no vidím, že se všechny snažíte...to léto se hodně rychle blíží a představa plavek je děsivá!!! to znám, a možná to mě trošku drží s těma dobrotama a sladkostma....už týden jsem si nedala nic sladkého, žádná čokoláda, buchty, oplatky...NIC!!! A ještě se mě podařila jedna věc, to moje neustále uždibování...vždycky jak jsem došla z práce tak jsem měla hlad a než jsem nachystala večeři tak to bylo ždib do rohlíku, ždib do tyčinek, prostě jsem nedokázala odolat...ale to už týden nedělám a myslím, že i to ovlivnilo to, že ty kila jsou dolů..ono se to nezdá, ale tím uždibováním člověk v podstatě snědl další celé jídlo! Dneska jsem si do práce nabalila asi půl kila mrkve, tak taky křoupu až z toho kolegové mají divadlo!
23.5.2006 7:52:47
Ahoj Hani a devcata,
tak musim priznat,ze jsem vcera jedla skoro normalne s tim rozdilem,ze jsem si dala sladkou snidani a zbytek jsem dojedla po obede.Takze jsem porad na stejne vaze i kdyz kdyby to slo kapku dolu,nebyla bych vubec zla na tuto skutecnost :) Ted preji krasne utery a kdyz to vyjde,tak se tady zase zitra shledame. Andy

P.S. a jak vam to jde v tom novem tydnu???
23.5.2006 7:49:36
Ahoj Oli,my tady vecinou resime,ze ten vikend je horsi nez tyden,ale treba u me jde hubnuti lepe kdyz je ten vikend a to diky tomu,ze porad do neceho dubu a tim padem nemam hlad a v konecne fazi jim mene.Teda pokud nejedeme ke tchyni,ktera,tam zakusecek,tam buchta atd.Myslim,ze to zname vsechny.Ale i tak,pokud ses nastartovala,uvidis,ze to pujde,jen vytrvej.Ale napadlo me,neberes nahodou ten Lipoxal???Vis jak s nim pokracujes???Me by to zajimalo.Mej se hezky Andy
kobliha
  • 
22.5.2006 17:19:17
ja jsem tak neštastna,tak hezky jsem se držela v týdnu,ale ten víkend jsem nezvladla. V červenci jedem do chorvatska a ja se tam budu valit,ani na to nemyslim.Kašlu na zahrádku a zítra začínam jezdit do posilovny a zase jsem se objednala na spinning Olina
Jana
  • 
22.5.2006 10:33:47
Ahoj děvčata my jsme zase byli na padesátinách,Bože tam bylo jídla.Jedla jsem dost tak teď si dám zase půst.To je pořád dokola.jana
[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 375 [Dalších 185 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.