| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 375 [Dalších 165 >>]
18.5.2006 7:28:55
Ahoj holky,
musim rict,ze obdivuju Hanku jak se drzi a asi ji kapku zavidim,ja totiz jsem na nejakem standartu trech jidel a nekdy menekalorickych nekdy vice a vcera jsem mela celodenni bombu,tak jsem zvedava,jak se to podepise na vaze.Zacala jsem chlebovou plackou, ve ktere byly kousky anglicke slaniny,pokracovala jsem melounem,mandarinkou.Potom prisel obed - slezsky rizek (masicko v bramroraku) a aby toho nebylo malo po cviceni me kamaradka premluvila na zmrzku a pak s ni nasledovala vecere,tam jsem aspon odolola hranolkum (ale ta chut,kdyz je kamaradka bastila).Ja si dala kruti medajlonky s ryzi.No a aby toho nebylo malo,po prichodu domu jsem snedla zakusek od nedele (nastesti ostatni me zakusky snedl pritel,po me prosbe,ze je ma zbastit)Takze myslim,ze nejen zitra nebudu psat uspokojive informace o me vaze,ale ze budu psat neco,co se mi ani kapku nebde libit.Kdo za to bude moct?Jenom ja sama a dobre mi tak :(
Ted vam preji vsem krasny den a uz se tesim na zitrek jak vas budu moct chvalit :) Pa Andrea
Jana
  • 
17.5.2006 18:55:49
Ahoj děvčata.No já se s váhou stále nepohnula a zítra už je čtvrtek.Včera jsem měla celý den fofr tak jsem ani nenapsala a dnes mám taky docela napilno.Teď jsem vyžehlila a za chvíli letím na bowling.Mám hlad jako čert ale nedám si už nic asi jedno malé pivo neboť při sportu budu mít žízeň.No a až příjdu tak rychle spát abych náhodou nedostala na něco chuť ale v lednici vlastně nic nemám.Nikdo není doma tak nenakupuji ani nevařím.Tak se držte a závidím vám každé schozené deko.Jana
Hana
  • 
17.5.2006 13:42:42
Ahoj děvčata,
tak zatím se držím a je mně celkem fajn. Hlavně jsem se vrátila k systému pěti jídel denně minimálně. Na sváču si dávám třeba dětskou výživu, ten výběr je teˇd úžasný! A zařadila jsem 1x týdně rybu do jídelníčku. v pondělí jsem měla s přítelem výročí a dostala jsem MERCI a defakto celou bonboniéru jsem snědla sama. Ale už nemám výčitky, vím, že si zas nějakou dobu čokoládu nedám! Jestli na to máte nervy, tak vyzkoušejte fakt aspoň 3 dny jíst rýži. Dá se to různě ochutit, můžete si k tomu dát ovoce....a výsledky jsou!!! A klidně si ji dejte 3x denně.
Držím palečky, aˇt to zvládnem všechny!!
PS: To je normální, že se to hubnutí na nějakou dobu zastaví, tělo se s tou změnou jídelníčku taky musí nějak vypořádat!
Jana
  • 
15.5.2006 21:19:01
Ahoj děvčata.Hanka je skvělá že ustála víkend i ostatní se dobře drželi ale já ne.Čím víc jsem měla stresu tím více jsem se nekontrolovala.Okna už mám nasazené i pořádek tak zase začnu s tím hlídáním v tom jídle.Klidně jsem si jedla večer párky i ostatní uzeniny(jindy se jich ani nedotknu)Jak člověk vyběhne ze svého standartu už je špatrně.Samozřejmě jsem nezhubla ani gram ale zaplať bůh jsem ani nepřibrala.Zítra opět rozjížďím sportovní aktivitu a doufám že vás na konci týdne také potěším.Jana
kobliha
  • 
15.5.2006 20:29:11
ja mam taky kilečko dole,ele asi je to taky tím,že mi není moc dobře.Ale je pravda,že když jsem měla na talíři cokoli sladkého,klidně jsem to dala dětem a ani mě to nemrzelo a ani tchyně se nezlobila,že si nevezmu.NO MUSÍM VYDRŽET A VÁM TAKY DRŽÍM PALEČKY.jDU SI DAT LEHY SEDY PA
15.5.2006 15:15:47
Ahoj Hani a vsichni ostatní.
Musim rict,ze jsi vzorna a jen tak dale a vsechny nas v ten patek trumfnes :)
Ja mela klasicky vikend, sobotni obidek u tchyne nedelni u moji mamky a samozrejme se to neobeslo bez buchty a zakusku :) ale na hore není ani deko.Jen me prijde,ze stojim uz dva mesice na stejne vaze sem tam me jde kilo nahoru a vzapeti dolu,tak nevim nevim. Ale je taky fakt,ze krom cviceni pro shozeni nejakeho toho kila moc nedelam.Samozrejme,ted mam před menstruaci,takze jak se znam,bude to vyborna vymluva,proc tam dubnout do toho a tam zase do tamhle toho.No uvidime v patek.Zatím se mejte moc moc hezky a tobe Hani drzim vse co se da,abys vytrvala :) Andrea
Hana
  • 
15.5.2006 13:03:25
Ahoj děvčata,
tak jak dopadl víkend? No já jsem dala dolu 1 kg. V sobotu jsem posnídala cornflakes s mlékem a pak na oběd rýži ochucenou kari a k tomu šopák, večer už jen ovoce. A v neděli ráno vajíčka, na oběd kousek kuřete a večer upečené brambory s česnekem. A kilečko je dole.
A dneska na snídani žitný rohlík s lososem a na oběd rýži se seitanem. A dneska mě padají kalhoty. Tak su zvědavá jak dlouho to vydržím!!
Hana
  • 
12.5.2006 11:26:23
Ahoj děvčata,
no u mě žádné změny...ani deko dole! Ty kila navíc se mě drží jak klíště a ne a ne dolu! To je děs...prostě jsem se opět tento týden nedonutila se hýbat, nebo spíš nebyl čas, ale od příštího týdne mě přijde do práce posila, takže doufám, že už na sebe budu mít víc času!
PS: Ty brusle jsem si ještě nekoupila, ale chystám se na to, když se pak dlouho nebudu ozývat, tak zřejmě ležím někde v nemocnici celá zlámaná!
Tak hezký sluníčkový víkend ( snad bude) a pa pa v pondělí!
jana
  • 
12.5.2006 7:27:54
Ahoj děvčata.No já mám doma takový fofr že jsem se ani nestačila zvážit.Já si zase koupila BELASIN a vidím na kamarádce že učinkuje tak uvidím.Až dám do pořádku byt(doufám že přes sobotu a neděli) hned se ozvu tady nemám klid na psaní.Hezký víkend Jana
12.5.2006 6:40:13
Ahoj devcata,moc moc se vam omlouvam,ze jsem se cely tyden neozvala,ale mame v praci blbinec,ale je fakt,ze dneska jsem se pripojit musela. Me vysledky jsou scela stejne jako min. patek a doufam,ze ty vase jsou lepsi :)
Jinak k Lipoxalu a koleckovym bruslim. Ja jsem na tech bruslich jednou stala a nozicky se mi rozjizdeli silenym zpusobem.Takze te Hani obdivuju,ze mas odvahu se to naucit a drzim ti pesticky at ti to jde :)
A Lipoxal???Ja uz jsem skoro na konci baleni a myslim si,ze ucinek to opravdu ma prvnich 14 dni.To jsem pocitovala nejaky vliv,ale ted uz ani nahodou.Ale na kazdeho to muze pusobit jinak.Takze i Koblizkovi drzim pesti at mu pomaha i nadale.Tak se mejte moc moc hezky a preji krasny vikend plny pohody a zhozenych kil. Andrea
[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 375 [Dalších 165 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.