| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 210] Příspěvky 211220 z 375 [Dalších 155 >>]
kobliha
  • 
11.5.2006 17:19:40
věřím,že psychika hraje velkou roli,ale ja opravdu takové pocity mam,je tedy pravda ,že mě bolí v krku,no uvidíme.JInak jsem do práce jela opět na kole a ted razím na zahradu.A KDYŽ JE NEJHŮŘ,MAM PŘIPRAVENÉ DŽÍNY,KTERÉ NEZAPNU,A HNED JE PO CHUTI K JÍDLU.KOUPILA JSEM SI SCHVALNĚ NOVÉ A DRAHÉ O TŘI ČÍSLA MENŠÍ PA
Hana
  • 
11.5.2006 7:56:48
Ahojky,
no já teda nevím, na vás všechny to funguje, ale já s tím lipoxalem nezhubla ani deko! Je fakt, že jsem měla pocit, že nemám takovej hlad, ale to bylo asi první týden....možná to bylo psychického původu, protože člověk když má pocit, že bere něco na hubnutí tak se tomu tak nějak podřídí a asi si to, že nemá hlad vsugeruje. Asi před 10-ti lety jsem zkoušela chrom - a můžu říct, že jak miluju čokoládu, tak jsem se na ni nemohla ani podívat! Mamka to taky zkusila, ale nemělo to na ni žádný účinek...takže si myslím, že to opravdu zas zabodovala psychika (přece si nedám čokoládu, když se cpu chromeme, ne?). No tak dejte holky zas vědět jestli budete i nadále s lipoxalem hubnout!!!
kobliha
  • 
10.5.2006 21:38:00
TAK JSEM ZACALA NA ZAHRADCE SPALOVAT SVE TUKY a musim se pochlubit,jdu s vahou dolu.SEstra mi poradila lipoxal a opravdu po nem nemam hlad a zda se mi ,že mam i vice energie.Cvičení jsem omezila,ale o to více jezdim do prace na kole,potom zahradka a jde to.Hlavně nehladovím.Blíží se dovolena u moře,takže musím musím a vy to take dokážete.J INAK UŽ JSEM KOLIKRÁT přemýšlela o nějakem pobztu s hubnutím,třeba i na víkend,ale asi budu muset počkat,než mi dětí odrostou.Kolečkove brusle jsou prý na hubnutí skvěle,ale ja při mem štěstí bych hned mela sadru.T AKŽE VAS OBDIVUJI,ALE JA ZŮSTANU RADĚJI U TOHO KOLA.Jinak doporučuji časopis Fitnnes,jsou tam skvelé promeny těch,co to dokázali.Takže se držte a nezapomente,leto se blíží!!!
Hana
  • 
10.5.2006 12:26:26
Ahoj Jani,
tak to teda držím palečky....kolegyně v práci předělává celý rodinný domek, který zdědili po manželově matce...je to starý bývalý statek a je to teda něco!!! Totálně vše se musí udělat nové, topení, plyn, voda....atd.
JO ty brusle bych vážné chtěla zvládnout, ale bojím se, že si pořádně ze začátku namelu pusu!
Pevně věřím, že to kilo zvládnem dolu! Já mám dneska na oběd zeleninu orestovanou na kapce olivového oleje ( ne že bych se na ten oběd moc těšíla)!!! A večer si dám asi rybu nebo rýži! Dívala jsem se na primě na pořad EXTRA (dávají to každy všední den v 19.15hod a tam bylo o klinice, která pomáhá lidem zhubnout a ukazovali jak....celou dobu pobytu jim dávají jíst jen rýži...jednou s ovocem, podruhé na slano....a stojí to šílený prachy ten pobyt....tak nevím jestli není lepší nakoupit si kila rýže a vyjde to levněji!!! Ale ty lidi tam hubli!
jana
  • 
10.5.2006 8:37:42
Ahoj Hani.Teď tady nikoho nemám tak můžu psát jinak mi tady chlapi pořád stojí za zády tak raději píši z domova.A to teď momentálně nejde protože máme byt rozbombardovaný(vyměňujeme okna)Tak se budu snažit psát z práce.No ty brusle nevzdávej už jsem to taky zkoušela tak dlouho jsem je chtěla až mě to přešlo.Ale je to výborný na hubnutí klidně si je pořiď.Já teď budu mít tělocviku než dám ten byt zase do pořádku a to mě ještě čeká rekonstrukce koupelny a wc nová kuchyň ložnice a chodba.No vymyslela jsem to dobře a ušila na sebe bič.Manžel si odjel so Neapole a tak ta zbývá vše na mě(doufám že mi pomůžou děti)Jinak se dnes držím jen tmavý rohlík a sýr 30% tuku v sušině.Na oběd půjdu ale dám si něco racionálního a večer bowling.Doufám že to kilo tentokrát schodíme.jana
Hana
  • 
9.5.2006 13:25:38
Ahoj,
mě je celkem fine, ale mohlo to být lepší, ne že bych se přejídala, ale taky jsem asi ani deko neshodila, každopádně to bylo rozhodně lepší než ten minulý víkend! Ale vzhledem k tomu, že mám "své dny" tak jsem si včera neodpustila 1 koláček, když jsme šli do kina a nic jiného co dát do pusy po ruce nebylo!
Jo a taky jsem se rozhodla, že se naučím na kolečkových bruslích, ale teď už si nejsu tak jistá! Celý víkend jsme jezdili po obchodech a hledali ty pravé....nikdy jsem na tom nestála, ale říkala jsem si, že když na normálních to zvládám tak by to neměl být až tak problém....ale....když si přítel v obchodě obul obě dvě a projížděl se po obchodě ( taky na tom nikdy nestál, ale hraje hokej), tak jsem si dodala odvahy a obula si taky obě, že se projedu....ha ha ha...sotva jsem si chtěla stoupnout tak mě to ujelo a válela jsem se po zemi...no to jste neviděli, když se skoro stokilová ženská válí v obchodě s bruslema na nohách, přítel se mě snažil zvedat, jenže to jaksi nešlo...no všichni se bavili jen já ne....a to tam byli jak na potvoru mladí kluci jako prodavači a ten jeden si neodpustil poznámku: "Ono je to kulatý, že???" No dovedete si představit jak mě asi bylo....červená až na zadku!!! Brusle do dneška nemám, ale fakt bych se to chtěla naučit...teď mám čas na rozmyšlenou jestli je chci nebo ne( není to totiž moc levná investice).
Jestli na tom některá umíte tak teda máte můj obdiv!!!
Jana
  • 
9.5.2006 10:27:52
Ahoj děvčata.Tak jak je po prodlouženém víkendu?U mě dobrý sice jsem se nevážila ale nepřejídala jsem se.jana
jana
  • 
5.5.2006 14:43:09
No fakt jsem naštvaná že se nedokážu ovládat.Jak snadné je přibrat a jak těžké je hubnout.Já to nechápu.Když jsem byla hodně mladá tak jsem tolik jedla i sladkého a nic a teď když se podívám na jídlo a to bych řekla že se nepřecpávám tak to leze nahoru.Je tedy fakt že jsem kdysi hodně sportovala ale teď taky nezahálím.Opravdu je třeba naučit se správně stravovat a přesně jak jsem dnes četla máme se projíst až ke štíhlosti a to vyvaženou a pravidelnou stravou a jak já stále říkám všeho s mírou.Vím vše a neumím to realizovat.Snad mi ten mozek už zapne abych už šla správným směrem.Pěkný prodlužený víkend přeji všem a držím palečky.(A NEPEČU KAŠLU NA NĚ)jana
Hana
  • 
5.5.2006 10:12:58
Ahoj děvčata,
tak já mám pořád to 1 kg z minulého týdne nahoře, takže ani deko dole tento týden.
Jani nebuď naštvaná, příští týden to zlepšíme!!!
Takže ANDI gratulujeme, tento týden jsi nejlepší!!!!
A přeju pevné nervy na prodloužený víkend, doufám, že bude lepší než ten minulý!
jana
  • 
5.5.2006 7:48:53
Ahoj děvčata já jsem se s váhou ai nepohnula jsem naštvaná napíši odpoledne jana
[<<Předchozích 210] Příspěvky 211220 z 375 [Dalších 155 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.