| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 220] Příspěvky 221230 z 375 [Dalších 145 >>]
5.5.2006 7:44:53
Ahoj Hani,
mas stoprocentni pravdu a asi si me tim dost vydesila,ale myslim si,ze je to prave tim,ze my si to sice rekneme(uvedomime),ale neprikladame tomu zadnou dulezitost a vahu,ale kdyz to slysime od nekoho druheho,prece jen se zastidime.Je to presne o tom,ze my vime jak,ale jen to nedokazeme udelat :(
Andrea
5.5.2006 7:41:40
Ahoj devcata,
tak jak to u vas dopadlo???Ma vaha mi ukazovala 84,5Kg coz je o pul kila mene,ale jsem zvedava na jak dlouho :)
Doufam,ze vy jste meli veci pokroky. Pekny den,jeste hezci prodlouzeny vikend a v nem pevnou vuli.
Andrea
Hana
  • 
4.5.2006 13:40:22
Ahojky všichni ( všechny( - no já jsem z BRNA. TAkže fakt každá odjinud...škoda, škoda....no popravdě mám zítra hrůzu stoupnout na váhu...dneska ráno jsem vzala metr a chtěla se změřit v pase ( chtěla jsem si objednat kalhoty z katalogu)....a málem to se mnou švihlo...o 20 cm více v pase než loni touto dobou!!! normálně se mě chtělo brečet!!! Takže dneska k večeři šopák...já obědvám víceméně normálně..jen se snažím menší porce, protože jinak bych večer snědla co bych potkala to už mám vyzkoušené, takže já oběd v žádném případě vynechat nemůžu! Trochu jsem si ten žaludek přes ty svátky roztáhla, ale snažím se ho zas smrsknout! Ale je fakt, že ten první týden když jsme tady s tím začaly jsem to 1 kg za týden fakt shodila...a bylo to jednou jedinou věcí - dala jsem si pořádnou snídani, většinou tmavý chleba opečený v toustovači, skleničku juice a trošku cereálií s mlékem (a to někdy i čokoládového Nesquicka), asi za 2 hoďky banán nebo jablko, pak poloviční oběd, za dvě hoďky jogurt nebo nějaké ovoce a večer jsem došla domů, dala si 20 minut na rotopedu + občas cvičení podle DVD a na večeři mě pak fakt stačil jend ten šopák nebo ryba se zeleninou...a šlo to a přitom jsem netrpěla hladem!!!! jenže pak onemocněla kolegyně v práci a tak nemám čas se pořádně najíst ani naobědvat a večer trpím hlady, su unavená a na cvičení ani pomyšleni...a hubnutí se zastavilo! TAk tohle je u mě ten problém...a přitom stačí tak málo....a přesně to je ono - MY VÍME KAŽDÁ JEDNA Z NÁS JAK ZHUBNOUT, ALE NEJSME SCHOPNY TO DODRŽET A JAK JSI ŘÍKALA ANDI, KAŽDÁ BY JSME POTŘEBOVALA NAD SEBOU BIČ, S TÍM PLNĚ SOUHLASÍM!!!! O HUBNUTÍ BY JSME V PODSTATĚ MOHLI PSÁT KNIHY ALE NEUMÍME TO POUŽÍT V PRAXI...A MOŽNÁ ANI VLASTNĚ NECHCEME!!! TAK PA PA A ZÍTRA NEZAPOMEŃTE NA VÝSLEDKY!!!!!
Hana
  • 
4.5.2006 13:39:51
Ahojky všichni ( všechny( - no já jsem z BRNA. TAkže fakt každá odjinud...škoda, škoda....no popravdě mám zítra hrůzu stoupnout na váhu...dneska ráno jsem vzala metr a chtěla se změřit v pase ( chtěla jsem si objednat kalhoty z katalogu)....a málem to se mnou švihlo...o 20 cm více v pase než loni touto dobou!!! normálně se mě chtělo brečet!!! Takže dneska k večeři šopák...já obědvám víceméně normálně..jen se snažím menší porce, protože jinak bych večer snědla co bych potkala to už mám vyzkoušené, takže já oběd v žádném případě vynechat nemůžu! Trochu jsem si ten žaludek přes ty svátky roztáhla, ale snažím se ho zas smrsknout! Ale je fakt, že ten první týden když jsme tady s tím začaly jsem to 1 kg za týden fakt shodila...a bylo to jednou jedinou věcí - dala jsem si pořádnou snídani, většinou tmavý chleba opečený v toustovači, skleničku juice a trošku cereálií s mlékem (a to někdy i čokoládového Nesquicka), asi za 2 hoďky banán nebo jablko, pak poloviční oběd, za dvě hoďky jogurt nebo nějaké ovoce a večer jsem došla domů, dala si 20 minut na rotopedu + občas cvičení podle DVD a na večeři mě pak fakt stačil jend ten šopák nebo ryba se zeleninou...a šlo to a přitom jsem netrpěla hladem!!!! jenže pak onemocněla kolegyně v práci a tak nemám čas se pořádně najíst ani naobědvat a večer trpím hlady, su unavená a na cvičení ani pomyšleni...a hubnutí se zastavilo! TAk tohle je u mě ten problém...a přitom stačí tak málo....a přesně to je ono - MY VÍME KAŽDÁ JEDNA Z NÁS JAK ZHUBNOUT, ALE NEJSME SCHOPNY TO DODRŽET A JAK JSI ŘÍKALA ANDI, KAŽDÁ BY JSME POTŘEBOVALA NAD SEBOU BIČ, S TÍM PLNĚ SOUHLASÍM!!!! O HUBNUTÍ BY JSME V PODSTATĚ MOHLI PSÁT KNIHY ALE NEUMÍME TO POUŽÍT V PRAXI...A MOŽNÁ ANI VLASTNĚ NECHCEME!!! TAK PA PA A ZÍTRA NEZAPOMEŃTE NA VÝSLEDKY!!!!!
kobliha
  • 
4.5.2006 13:18:46
to jsi moc hodá
4.5.2006 7:43:06
Ahoj koblizku,
ja ti budu drzet palecky at ti to vyjde a vydrzi,ale ja mam zkusenosti,jak se zelenym cajem,tak s jidlem,ktere bylo postaveno prave nejvice na zelenine,ale na me to pusobi tak,ze sice neco zhubnu,ale nevydrzim to dlouho a pak se na zeleninu a na zeleny caj neumim ani podivat.
Konecny vysledek: priberu to zpatky a navrat k nejake zelenine je skoro nemozny,sem tam jo,ale misku zeleniny na veceri uz si dlouho dat neumim,takze s nicim to neprehanej,protoze dosahnes akorat jojo efektu.Vis nejlepsi je zlata stredni cesta,ale je to jen nase volba.Preji at ji najdes a vydrzi ti minimalne do duchodu :)
4.5.2006 7:37:09
Ahoj devcata,
tak jsme bohuzel kazda z jineho kouta republiky. Jana z Trebone, Koblizek z Plzne, ja z Opavy a Hanka???Zapomela jsi nam to napsat ( a nebo jsem to spatne cetla a nenasla)
No a je to velka skoda,protoze kdyby jsme byly z jednoho mista mohli by jsme se sejit v nejakem tom fitku a ta podpora by byla dvojnasobna :) Skoda skoda,ale aspon tak je fajn,ze si mame komu vylit srdicko a najdeme podporu,aby jsme to nevzdavali a jak Hanka psala (myslim) min. tyden a hlavne nam v te hlave zni "co tady v patek napisem" Takze hubnuti zdar a pevne vuli zvlaste :) Andrea
4.5.2006 7:29:11
Ahoj holky,
tak jak rika Jana blizi se nam dalsi vikend k tomu prodlouzeny a vsechny myslime jen na to,co budeme varit a chystat,ja dokonce planuju na nedeli vecer makrely,to bude bomba,ale je fakt,ze ja to jim skoro bez chleba :) No uvidime uvidime,zatim se tak drzime na pul,ale kdyz se naucime pres ten vikend taky drzet i kdyz jen na pul bude to fajn - uvidite :) Jinak vcera jsem memu nastavajicimu vykladala a mem vecnem hladu a on to neumel pochopit.Chape chut,ale hlad ne a to je ten rozdil mezi nama a tema chlapama.Nebo aspon mnou,ono totiz ta chut se da oblbnout nejakyma seminkama nebo treba tim hroznem,ale co s hladem???To uz je horsi. Ale nasla jsem vcera uzasne webovky,zkuste je navstivit,mozna se vam budou stejne zamlouvat (samozrejme vyberte si to co vam z nich vyhovuje, ale pro me tam bylo dost odpovedi na moje otazky i na nektere,ktere jsem jeste nevyslovila) :) Takze: http://www.mineralfit.cz/mineralfit/clanek/597--co-znaci-vase-chute-.html a na boku jsou fakt zajimave clanky :)
4.5.2006 7:18:25
Ahoj Hani,tak sice ten maly kousek rizku byl maly hrisek,ale za to den na to (v utery) me vytahla sestrenka na pivo a byly z toho 2x 12°Gabrinus a k tomu samozrejme velky hospodsky bramborovy placek z ktereho kypalo mastne a to uz neni maly hrisek,ale hrich.No jo uz to bylo a to mi nai nepomohlo si rict,ze mi vecer bude zle (taky ze bylo) Ale sla jsem dost pozde spat aspon jsem spala,ale vcerejsek???To byla druha katastrofa i kdyz tu jsem dle danych moznosti zvladla na jednicku :) Jednalo se o to ,ze jsem porad mela hlad,ale jaky,nikomu bych ho neprala.Ale zvladla jsem to jednou zrnenkou (takova celozrna houska) na dvakrat + pomeranc,potom obed - kureci spiz s bramborem, maly hrisek v podobe tvarohove tycinky,pak Pillateska,no potom vecere,to byly dva rohliky s redkvickou a maslem (zlatou hanou-je to neco mezi klasickym malsem a margarinem-takze polovicni zlo) Pak nasledovala navsteva,prijeli jsme domu v pul desate a zase ten hlad.Musim rict,ze to byl asi nejtezsi boj - dat si jeste jeden rohlik - nedat???Ale vyhrala jsem,umyla jsem se a po desate byla v posteli :) moc me to tesi,ze kdyz jeden den zly,tak druhy uz jaks taks sel a dneska uz to snad bude na jednicku :) Andrea
kobliha
  • 
3.5.2006 20:09:58
tak se dnes udelalo krasne a hned jsem mela depku y toho,že nemam co na sebe.Ve všem jsem nemožná,tak si dam hodku na orbitreku,až manžel usne.Ty jeho připomínky na pozadí poslouchat nemusím.Jinak dnes za mnou přišla kamaradka,ktera na první pohled bylo poznat,že zhubla od ledna 10 kg a víte jak?Ráno se hodně nasnídala,k svačině jogurt nebo ovoce ,oběd a potom už jenom zeleninu a hlavně ZELENÝ ČAJ.A JE PRAVDA,ŽE když jsem udělala totéž,tak už jsem večer takový hlad neměla.Takže ---nezapomente,že do léta zbývají pouze dva měsíce TAK ŽÁDNÉ VÝMLUVY A DO TOHO--PLZEN
[<<Předchozích 220] Příspěvky 221230 z 375 [Dalších 145 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.