| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 230] Příspěvky 231240 z 375 [Dalších 135 >>]
jana
  • 
3.5.2006 15:00:11
Ahoj Olino co je s tebou?Ty nás chceš překvapit viď?jana
jana
  • 
3.5.2006 14:53:46
Ahoj děvčata.Včera mi to s tím jídlem ještě moc nešlo dokonce jsem kolem sedmé měla polévku ale dne už mohu říci že se mi zase zcvrkává žaludek.K jídlu moc chuť nemám a zítra už to bude úplně dobré ale to už bude čtvrtek a zase ten prodložený víkend.No úplně se toho bojím.Dnes pochod a bowling takže pohybu bude dost jen hlavně večer nejíst to je nejdůležitější.jana
Hana
  • 
3.5.2006 9:57:45
Já taky nestoupnu na váhu dřív jak v pátek...ale stejně se bojím, že budu zklamaná....já bych toho mýho chlapa taky potřebovala na čas vystěhovat, to by pak lednička byla prázdná, ale takhle to nejde...dokud jsem byla sama tak to bylo dobrý, ale s chlapem vždycky naberu! Dneska si musím najít chvilku aspoň na ten rotoped! Já jsem z Brna. Ty prodloužený víkendy jsou nejhorší, člověk má jen 4 dny na to aby do pátku měl něco dole, protože přes ten víkend se to nedá ukočírovat!
jana
  • 
2.5.2006 15:33:20
ahoj děcčata.No mi se ani nechce psát protože prakticky nemám o čem.Prodloužený víkend byl opět náročný.Jídlo a zase jídlo všichni si jen pochutnávali tak já samozřejmě také.Naštěstí se stále hýbu tak mám alespoň z něčeho radost ale na váhu nejdu až v pátek jak jsme si řerly.Teď to musím do konce týdne nějak ukoridovat aby bylo kilo dole.dnes jdu na pochod zítra bowling a ve čtvrtek plavání no a jsem opět sama doma tak nemusím vařit to je to moje plus.Lednici mám prázdnou všechno jsem dala chlapům na cestu.Tak když budu mít hlad tak mám smůlu nemám doma ani chleba pouze ovoce.Jsem z Třeboně.pa pa Jana
Hana
  • 
2.5.2006 13:58:26
Ahoj Andi,
no to víš, že to jde....jenže přesně jak říkáš...chybí vůle! Ale copak to někdy jde?? To by člověk musel nenávidět řízky, br. saláty, čokoládu...a popravdě nemyslím, že někdo takovej je"" A ty řeči modelek a jiných dietářek, že jim strašně chutná zeleninka a že když vidí řízek nebo jinou "špatnou" věc tak, že na to vůbec nemají chuť.....tak tomu vůbec nevěřím!!!! Podle mě jsou to kecy! JO je fakt, že taky někdy nemám na něco chuť, ale nemůžu říct, že bych to do smrti nedala do pusy.....dneska jsem si dala ty těstoviny s brokolicí a můžu vám říct, že se mně to otáčelo v puse....asi nějaká špatná brokolice nebo co!!! Ani nevíš Andi, jak bych si radši dala ten řízek!!! Jenže vím, že když to udělám, tak si to budu vyčítat, ovšem v tom množství jaké sis dala ty, se vůbec neznepokojuj.....to byl opravdu jen malý hříšek!!!!! Fakt nevím co si dám večer, měla jsem v plánu šopák, ale vzhledem k tomu, že to tak dopadlo s obědem tak nevím, nevím...mám obavy, že se něčím nacpu...ale budu se snažít udržet, SL!I!BUJU!!!!! Tak hlavně se držte vy holky!!!! A odkud vlastně jste??? Nějak jsme si to neřekli!
2.5.2006 13:36:45
Ahoj Jani,
klobouk dolu pred tebou,dopadla jsi z nas nejlepe (tise zavidim) GRATULUJU a jen tak dale :) Andrea
2.5.2006 13:32:14
Ahoj devcata,
tak jak dopadl vikend???U me tak nejak na pul.Sice jsem dobala a nekterym vecem neodolala a vcera vecer,jsem odolavala stylem,ze jsem zblajzla dva pomerance,pak pulku ananasu,ale nakonec jsem stejne snedla kousek rizku s bramborovym salatem.Je fakt,ze to byla tak ctvrtka rizku a takova zarovnana polevkova lzice salatu,ale byl to prohresek,ktery byl po zasluze potrestan a to tim,ze mi pak nebylo dobre,jak jsem sla spat. "DOBRE MI TAK" :) Jinak ja teda neodolam a vzdy po vikendu na tu vahu jdu a nastesti se aspon do ted na me vikend vahove nepodepsal,ale jen aby to tak slo i dale a ne tak jako ten minuly tyden.V pondeli to bylo o kilo mene nez v patek i kdyz patek-patek to bylo stejne.Tak je videt,ze kdybych chtela,tak ta vaha jde dolu.Ja sice chci,ale nemam tu vuli.Au au a pak to boli,kdyz vidim ty kila.No zacala jsem sice kapku pesimisticky tento tyden,ale ono se to spravi.Takze vsem preji pevne nervi a jeste pevnejsi vuli. Andrea
Hana
  • 
2.5.2006 12:47:49
Ahoj děvčata,.
tak jakpak jste zvládly víkend??? Já se radši ani nechlubím, mám pocit, že jsem ho celý projedla, a tím, že bylo tak deštivo, tak jsem se ani moc nehýbala!!! snad do teď v týdnu napravím, jen doufám, že ten příští prodloužený víkend bude lepší nebo fakt akorát zas přiberu...nevím nevím jak v pátek na tu váhu stoupnu, jestli to se mnou nešvihne! Dneska jsem si k obědu udělala těstoviny zapečené s brokolící a sekanou sojou takže snad zas trošku dietněji než o víkendu....tak doufám, že dáte vědět i vy jak jste to zvládli!:)))
Jana
  • 
28.4.2006 15:54:33
Ahoj děvčata.No není to tak strašné jak jsem očekávala.Zhubla jsem jem půl kila a zaplať bůh.Včera jsem skutečně skončila tou čokoládou.Pak jsem se dala do žehlení a to trvalo celé dvě hodinky.V 19 hodin jsem šla do bazénu a po plavání mě přátele táhli na občerstvení.Dala jsem si pouze dva červené střiky no a když jsem přišla domů tak jen hygienu a honem do postele.Teď ovšem nastane prodložený víkend a to zase bude náročné.Už teď přemýšlím co zítra dobrého uvařím pro celou rodinu.Uvidíme jak to zvládnu v úterý určitě napíši.A ještě musím prozradit že jsem našla kamarádku která se mnou chodí denně hodinku pochodovat.Tak pěkný vikend i svátek.Jana
Hana
  • 
28.4.2006 13:17:15
Ahojky děvčat,
ufff....tak to byl teda týden, kolegyně v nemocnici já na vše v práci sam s kolegem a mohli jsme se po....takže co vám mám povídat,,,,ráno dorazím do práce a nezastavím se dřív jak v 17 - 18 hod...vypiju stěží 1 skleničku vody....oběd zůstává v lednici na další den...večer přijdu domů, umírám hlady a na co se podívám to bych sežrala.....a takhle to bylo celý týden...dneska jsem vyhazovala obědy za celý týden do koše....takže dámy mé výsledky tento týden jsou takové, že jsem sice nepřibrala ani kilo, ale neshodila ani deko.....a to budu v práci sama asi i příští týden takže netuším jak to se mnou dopadne.....večer přijdu domů tak vyflusnutá, že se nedokopu ani na rotoped!!! Tento týden snad byly erupce na slunci nebo co!!!!
A teď došel kolega z obchodu a donesl si krásné křupavé čerstvé pletýnky z bílého pečiva...no není to na zabití??? No nic jdu si dát tu rybu se zeleninou co jsem si připravila na dnešek ať aspoň tu nevyhodím!!!!
Krásný víkend a svátky a v úterý se tady doufám zas sejdeme a ve zdraví!!!
PS: Já mám taky před měsíčkama a přesně jak říkáte...i já se na ně vymlouvám když držím v jedné ruce čokoládu a v druhé brambůrky!!!
[<<Předchozích 230] Příspěvky 231240 z 375 [Dalších 135 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.