| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 375 [Dalších 125 >>]
28.4.2006 7:28:29
Ahoj Jani,
a mam prave po nich a to co jsem omlouvala v jejich dobe omlouvam i ted a to je ta moje chyba (myslim). Vis proste omlouvame ty nase chute a prestupky misto toho,aby jsme se zapreli a sli dal.Ale nevim co s tim.Vis co mi prijde usmevne???Ze moc dobre vime,co je dobre a co spatne,ale pak se tim stejne prestaneme ridit :) Ja opravdu potrebuju nejakeho dozorce s bicem nad sebou :) Andy
28.4.2006 7:22:02
Ahoj holky,
tak jak to s vama vypada???Ja teda prikladem jit nemuzu,protoze jsem na uplne stejne vaze jako minuly patek :( Takze ma nynejsi vaha je stale 85Kg i kdyz v pondeli to bylo o kilo mene,tak jsem tam,kde jsem byla pred tydnem a k tomu me ceka vikend u nastavajici tchyne a jedna oslava narozenin :( Takze uz ted se desim dopadu nastavajicich dnu :( Zatim pa pa a pekny vikend s pevnyma nervama a jeste pevnejsi vuli :) Andy
Jana
  • 
27.4.2006 15:01:07
Ahoj Andrejko.Jsem na tom ůplně stejně jako ty.Zrovna teď jsem snědla malou tabulku čokolády.Nemůžu si pomoct když je chuť tak se to nedá ovládnout.Ještě že mám dnes plavání a taky doufám že už jsem s jídlem dnes skončila.Musím si vymyslet nějakou činnost abych nemyslely na papaní.Brzy čekám měsíčky a tak mě zase honí mlsná.Jana
27.4.2006 13:48:51
Ahoj Hani,
ja ti nevim,mam opak me pozitivni nalady,kterou jsem mela na zacatku tydne,vis nejvic me potesilo,ze mam opravdu od toho ledna 5kg dole,ale asi diky tomu jsem polevila.A nevim,ja si obleceni kupuju,kdyz proste potrebuju,takze to asi taky neni pro me motivace,ja bych spis nad sebou potrbovala nejakeho dozorce z bicikem :) Jinak cil mame stejny,taky bych se chtela dostat na hranici,kde uz jsem byla,myslim si,ze je to dasazitelny cil :) Ale ted si tim nejsem tak jista :( asi dneska (pokud vydrzi pocasi,pujdu kopat na zahradku,at se nejak odreaguju a nemyslim na to) Ale zase na druhou stranu jsem zjistila,ze kdyz jsem nebyla ten minuly tyden cvicit,ze jsem z toho byla nervozni.Je fakt,ze jsem myslela v pondeli,ze tam vypustim dusi a v utery a ve stredu jsem se skoro nemohla hybat,ale to mi potvrdilo,jak moc jsem uz na tom cviceni zavisla a jak moc mi to pomaha,no a kdyz vynecham dve hodiny,tak pak znova necitim cele telo.To mi dela moc fajn na dusi.Jinak diky svatku (1.5.) bych zase nesla cvicit,tak jsem se radeji nechala prepsat na patek,sice to znamena,ze prijdu pozde domu,ale aspon pujdu zase dvakrat v tydnu cvicit a nebulnu to i kdyz kolikrat se mi tam fakt nechce,ale kdyz se tam dokopu,pak se po cviceni citim jako ty kdyz jsi odolala te svickove :) Vsem vam drzim pesticky v tom nasem hubnuti a hlavne se drzte,tak jak se drzite "JSTE TOTIZ FANTASTICKE". Andy
27.4.2006 13:32:42
Ahoj Hani,ja te normalne obdivuju a nepokryte ti zaviditim,tu tvoji vuli.Ja se ted strasne stydim,protoze uz treti den ze spravne zivotospravy nedodrzuju ani tuk (krom vcerejsiho cviceni) Proste jim jak neumyta a kdykoli i vecer nez jdu spat.Treba v utery jsem v sedum vecer dlubala do bramburku a to jeste v ten samy den rano jsem byla tak pozitivne naladena,ze to tady s vama zvladam a zvladnu,ale prisla jsem domu a tam dob do rozbalene cokoladky,tak do tech bramburku.Nevim jestli to mohlo byt obedem,sla jsem totiz s kolegou na menicko,kde jsme si dali smazeny kvetak a k tomu male pivko a na tom slunicku to bylo uzasne,jenze,pak my bylo horko a v praci jsem si musela dat nanuka.To je presny priklad,jak to nema vypadat,jenze co s tim??? :( No a prozmenu vcera vecer jsem mela buchtu po bilem rohliku s vajickovou pomazankou.Dneska zase na obed pizzu.Proste se strasne stydim a nevim co s tim :( Proste jsem se dostala do zrave nalady a je konec :( Jinak ja teda ani neodolavam,tak jako ty te vaze,ja se vazim kazdy vecer v nocni kosili nez jdu spat.Jinak doufam,ze vam to jde mnohem lepe a zitra u vas bude pokrok,kdyz u me to teda dopada takhle :(

P.S.: ani mi nepomohlo,to co pomaha tobe ---- "co jim v patek napisu" :(
Hana
  • 
25.4.2006 8:50:53
Ahoj Andi,
to víš, že v červenci valíme pro nový plavky!!! Víš, co je dobré?? Včera jsem se s tím svým domluvila, že za každých 5 shozených kilo si půjdu koupit nějaký kus hadříku....a to je motivace jak blázen!!! No jo jsme ženský!!! Takže to mě taky trošku zvedlo náladu. Ne, že bych si teď oblečení nekupovala, ale ten pocit, že si půjdeš koupit třeba o číslo menší kalhoty je úžasnej. Zkus si to taky tak říct, třeba to zabere.
Dala jsem si cíl 20 kg dolu, takže mám co dělat, ale nechci to shodit za měsíc, třeba za rok, ale prostě chci, pomalu a jistě. Už 2x jsem 20 kg shodila, ale vždy se mi to vrátilo i s úrokama. Snad už jsem pochopila, že není cílem rychle shodit, ale naučit se jíst, hýbat a zavést nějaký systém! Já věřím, že společnými silami se nám to povede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hana
  • 
25.4.2006 8:40:57
Plně s tebou Andi souhlasím,
když vařím sama tak neustále uždibuju a ochutnávám a ve finále nemám hlad takže buď pak nejím a nebo mám takovou minimporcičku, že mě přítel říká, že i malé dítě jí víc!!!
Zato zkouškou je pro mě každá druhá neděle, kdy jezdíme k mojí babičce na oběd. To je něco jako Andrejčina budoucí tchýně. Řeknu že chci 2 knedlíky a dostanu čtyři ( prostě bábina si vše vynásobí dvěma). Po obědě samozřejmě kávička a k té nějaká sladkost ( buchta, koláč, roláda atd..) a neuběhnou ani dvě hodinky a babička na stůl nosí chlebíčky s věčnou otázkou : "Nemáte hlad?" Samozřejmě že ne!!!! Jenže jí to nevysvělíte...trpí neustálým pocitem, že přes týden asi nevaříme a umíráme hlady...samozřejmě co se nesní nám nabalí domů a že se to nikdy nesní o tom vám nemusím povídat...takže si domů vozíme cca 2 velké kabele plné jídla!!! Vždycky jsem se nehorázně přežrala, ale minule už jsem to nevydržela a když mě přístály 4 knedle, snědla jsem jen dvě a poděkovala s tím, že si dám teď míň a radši si dám zase za chvíli, ale po troškách! Z rolády jsem si uždibla jen jedno tenoučké kolečko. A chlebíček jsem si pak taky vzala, ale jen jeden. A všichni byli spokojeni. Já, že jsem se nepřežrala, bábina, že jíme a co jsme dovezli domů jsem vzala do práce a rozdala....takže ve finále byli všichni spokojení!!!! Takže Jani, nezoufej a prostě se v klídku najez ale dej si poloviční porcičku a uvidíš, že se budeš cítit dobře a bez výčitek!!! Nejhorší je naučit ten žaludek příjmat malé porce, ale možná ještě horší je naučit to oči a mozek, ale jakmile to dokážeš máš vyhráno, a už jen ten pocit, že by ses mohla přejíst ti nedělá dobře natož to pak uskutečnit!!!

Hana
  • 
25.4.2006 8:19:43
Ahojky,
tak jsem večer dala véču, ale ....dala jsem si rybičku ( filé) na osmahlé na kapičce olivového oleje a na kmíně a i když jsem měla šílenou šílenou chuť dát si k tomu brambory tak jsem to neudělala a dala si k tomu zeleninu.....a můžu vám děvčata říct, že moje drahá polovička si sedla proti mě ke stolu s talířem plným svíčkové...no chvílemi mi ta zelenina rostla v puse, ale vydržela jsem a ani neochutnala!
Ale ten pocit jak jsem se cítila....jako vítěz!!!! A dnes jsem si na oběd vzala rýži a kousek kuřecích prs, jen tak upečených.
A svíčkovou co doma ještě zbyla jsem vzala do práce kolegyni, ta ji totíž miluje!!! Takže i kdyby mě večer chytla chuť tak už tam není ani trošička.
No jsem zvědavá až v pátek ráno stoupneme na váhu. Já mám každé ráno chuť si na ni stoupnout abych viděla jestli přibírám/nepřibírám, ale zatím odolávám. Je fakt lepší na ni stoupnout 1x týdně. TAK HUBNUTÍ ZDAR!!!
25.4.2006 7:23:44
Jeste jednou vas vsechny zdravim a musim rict,ze jsem dneska odchazela z domu a tesila jsem se az se tady prihlasim a najdu tady tu podporu,ktera mi zase vcera kapku pomohla,abych se vecer nenaplacala.Takze vam tady vsem moc dekuju a s usmevem to urcite vsechny zvladnem a doufam,ze vam tu podporu budu moct oplatit.Takze DIKY a HUBNUTI ZDAR. Andrea
25.4.2006 7:19:18
Ahoj Jani,vis,pro me je horsi,kdyz jedu na obed k nastavajici tchyni nez kdyz varim ja a ted ti reknu proc,treba ti to pomuze :)
Kdyz varim,tak ochutnavam,oni dietologove prave na to nadavaji,ale mi to asi v konecne fazi dost pomaha a to v tom,ze kdyz ochutnavam,pak na obed nemam hlad a proste mam na taliri porci jak pro vrabce a najim se do polosita a nebo to klidne nedojim,strcim do krabicky a udelam si z toho svacinku nebo veceri :) Za to u tchyne 1. je blbe nechat neco nedojedene 2. snidam a pak az za dlouhou dobu obedvam,takze mam hlad a neuveritelne se naplacam 3. ke kave je pak jeste neco dobreho (sladkeho-zakusek,buchta) :( A pak mam stejny pocit jako ty :) A mozna tady jeste vic plati,co psala Hanka,nesmime si nic odpirat,ale jen ubrat porce,tuk a cukr,protoze ono kdyz se cela rodina cpe,tak ta vule by nas musela celou pohltit aby jsme odolali,ale tak,neco malo snime 1. nemame vycitky,ze jsme se precpali 2. dame si prece s nima a nemusime na ne smutne koukat.
Bohuzel jidlo je jedna z mala radosti,co nam zivot nabizi :) Ale urcite i ty to zvladnes a do leta nebo do vanoc budes jako proutek :)
[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 375 [Dalších 125 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.