25.4.2006 7:04:29
Ahoj Hani,s tema knedlikama,tak,to mas opravdu vyhodu,protoze,ja bramborove jim jen ze syrovych brambor,ale ty z varenych nebo bramborovou sisku z obchodu proste nepolknu.Takze ti kapku zavidim,i kdyz nastesti ja si houskovy knedlik dam jednou za uhersky rok :)
Jinak za ten ovocny den se ti moc omlouvam a moc moc chvalim,ze si to tak vyresila a ze mas tak pevnou vuli.Tu ja nemam,ale treba ji tady s vama nazbiram.A urcite si nemyslim,ze jsi blazen,spis si myslim,ze si to vyborne vyresila,zkusim to taky,ale nevim nevim,jestli se mi to povede :) A s principama nesmyslnych diet taky nesouhlasim i kdyz jsem jednu dobu zkousela delenou stravu,ale za mesic jsem mela dole dve kila a na ty jidla jsem se nemohla ani podivat :) Takze myslim,ze pravidelnost,strimnost a spravny pohyb je to nejlepsi co pro sebe muzeme udelat a treba si vazne budeme kupovat o cislo mensi bikiny a budou nam sedet jako ulite :) Andrea |
Jana |
• |
24.4.2006 14:19:11
Ahoj děvčata.Tak jsem se včera úplně nesnesitelně přejedla.Já ty víkendy nenávidím.Přes týden se tak pěkně hlídám (protože nemusím moc vařit) no a sobotu a neděli vyvařuju jako šílenec a pak jako šílenec jím.jak to mám sakra dělat? ještě v sobotu se držím ale tu neděli nemohu absolutně zvládnout.Buď už jdu na přechod že mám takové chutě nebo já nevím(je mi 45).Dnes už to bylo celkem v pohodě a jdu pochodovat na jednu hoďku a večer bowling.Musím na ty víkendy něco vymyslet nebo mi poraďte.U nás všichni rádi jedí.Kluci jsou štíhlí ale manžel ne(ale ten se vůbec netrápí).Jana
|
Hana |
• |
24.4.2006 12:40:00
Díky za podporu...výhoda je v tom, že já normální rohlíkové knedle nemám ráda, takže aspoň něco co si nemusím odpírat proti chuti!!!
Já tím ovocným dnem myslela, že zařadím odpoledne a dopoledne na svačinku jablko a hrozny nebo hrušku. Vím, že ovoce má dost cukru, ale na druhou stranu myslím, že když mám chuť na sladké a vemu si místo čokolády jablko, tak je to taky celkem lepší varianta, ne??!! A já čokoládu miluju. Za ten měsíc co jsem tady jsem ji měla snad 2-3x. A to je co říct...dřív jsem ji musela mít každý den jako drogu! I v obchodě jdu s klidem kolem regálu s čokoládou...víš co si vždycky říkám?...."ha ha ha zas se na mě usmíváš, co??? To by se ti líbilo, abych kvůli tobě měla zas kilo nahoru co? Tak to se ti teda nepovede!!!!!!!! A co jim v pátek napíšu, že mám zase o kilo víc?" Tak trošku jak blázen, že? Ale funguje to! Prostě se v těch "nezdravých" jídlech snažím vidět nepřítele! Nejde to vzdát se všeho úplně, to je mě jasný, ale za úspěch považuju už to snížit velikost porcí a trošku se v těch cukrech a tucích omezit! Víš přijde mě trošku nesmyslný na některých dietách - nesmíte jíst brambory, knedlíky, čokoládu, hrozny, bílé pečivo....atd., atd. Já myslím, že se může vše, ale v odpovídající míře! Já si prostě chci jen tak jíst!!! V klidu a v pohodě bez výčitek, ale v rozumné míře!!! ALE MY TO ZVLÁDNEME a v létě si půjdem koupit nový bikiny k moři!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Hana |
• |
24.4.2006 12:28:21
Třeba to funguje..však uvidíš jestli ho ještě budeš brát dál!
Každopádně držím palečky ať ty kila jsou dál dolu. |
24.4.2006 10:15:11
Ahoj Hani a i ostatni zdravim a verim,ze jsme ten vikend zvladli :)
Ja se musim kapku pochvalit,protoze i kdyz jsem nedodrzovala uplne to co bych mela,tak jsem si vcera misto vecerni polevky dala grep a v sobotu jsem mela vecer tak sileny hlad,ze jsem myslela,ze umru,ale namazala jsem si spaldove racio s pastikou,je to sice polovicni uspech,ale aspon nejaky uspech a vaha po vikendu???Vcera mi ukazovala 74,5 coz je proti ctvrtku pul kila dole a dokonce i muj milacek me pochvalil,ze se drzim,takze jsem spokojena :) Hani,ty nebud zklamana,protoze i maly uspech je uspech a ja ho u tebe vidim s tim bramborovym knedlikem,nekde jsem kdysi cetla,ze prave knedliky se musi vyradit z jidelnicku,ale ze je muzeme nahradit bramborovym.Takze taky zaslousis pochvalu :) VELIKOU :) Tak neblbi dneska s dietou a radeji pravidelne jez veci co neobsahuji tolik tuku a cukru.POZOR ovoce obsahuje more cukru!!! Jinak ja minuly tyden taky nebyla cvicit a to od ledna chodim dvakrat tydne,takze se taky ode dneska zapojuju zpet do meho zavedeneho cyklu :) Jdu dneska a pak ve stredu.Ten zeleny caj,taky asi pusobi jak na koho,protze mela jsem obdobi,ze jsem zeleny caj pila 2x denne a u me to zadny vysledek nemelo a tady se potvrzuje,ze kazdy jsme z jineho testa a kazdy hubne po necem jinem :) Takze hubnuti zdar a pekny den.Andrea |
24.4.2006 9:47:20
No ja ho beru neco pres dva mesice a mozna je to jen psychickeho razu,ale myslim si,ze mi pomaha v tom,ze jim,kdyz prijdu z prace (16-17) a potom i kdyz delam sve drahe polovicce veceri (19-20),tak uz nejim a to si myslim je dost velky plus (aspon pro me) jinak si myslim,ze mi pomaha se spalovanim,protoze jidlo (krom toho,ze vecinou vecer uz nejim) u me zustalo na stejne rovine a i kdyz si pak nadavam,tak proste ty bramburky stejne otevru a tu misku,pak vypucuju :( Pak se za to stydim a nenavidim.Jeste mi pomaha,kdyz je doma prave ten muj,on mi sice nikdy nic oskliveho nerekl,co se tyka jidla nebo kg (krom vety,ze jsem se zakulatila za dobu co spolu chodime) ale on je impuls a stydim se pred nim ty bramburky otevrit :) a prece jen mam 4Kg od ledna dole :) Andrea
|
Hana |
• |
24.4.2006 8:11:38
Ahoj,
tak nám poraď jak na to!!! I když ten váhový úbytek se mi zdá trošku moc v tak krátké době. |
Hana |
• |
24.4.2006 8:07:39
...k tomu LIPOXALU, já ho loni v létě zkoušela a teda vůbec žádný účinek to nemělo, ale jestli funguje na tobě tak nám dej vědět....holt na každého jiný metr. Brala jsem ho asi měsíc, tak nevím třeba se musí brát delší dobu!
|
Hana |
• |
24.4.2006 8:00:42
Ahojky děvčata,
tak jak se cítíte po víkendu??? Já teda nic moc...včera jsem dala rajskou omáčku a 3 knedlíky, i když malinký a bramborový tak.....stejně jsem byla trochu naštvaná...ale dneska si dám ovocný den na odlehčení! A taky jsem ten minulý týden trošku kašlala na cvičení, takže to taky musím napravit...s tím pitím zeleného čaje souhlasím!!! Kdysi jsem to taky aplikovala a fungovalo to, takže si ho začnu večer taky dávat! snad tento týden bude lepší a disciplinovanější než ten minulý. |
kobliha |
• |
23.4.2006 8:44:37
no a já jsem na tom nejhůř,při vyšce 180cm mam nyní 100kg¨"v lednu jsem měla 110kg"a to před 16 lety,když jsem se vdávala jsem měla 78kg.Každý rok hubnu a to co do léta zhubnu,do zimy naberu plus 2 kg navíc.A pozor,čím jste holky starší jdou ty kila dolů hůř a hůř.Ted mam dole od ledna pracně shozených 10 kg-3 krat týdně spinning+posilovna,večer jenom syrovatka,zelený čaj-doporučuji.Hlavně opravdu jezte po třech hodinach,jinak se časem přejíte a to tělo tak zblbnete,že to nikdy nebude mít konec.Moc moc bych chtela do léta dát dolů dalších 10 kg,ale ted mam starost,aby zítra moje dceruška udělala přijímačky a to ani nemam na nic chut.T AK HOLKY DO TOHO ROZJÍŽDÍME TO
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.