| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 260] Příspěvky 261270 z 375 [Dalších 105 >>]
kobliha
  • 
23.4.2006 8:43:57
no a já jsem na tom nejhůř,při vyšce 180cm mam nyní 100kg¨"v lednu jsem měla 110kg"a to před 16 lety,když jsem se vdávala jsem měla 78kg.Každý rok hubnu a to co do léta zhubnu,do zimy naberu plus 2 kg navíc.A pozor,čím jste holky starší jdou ty kila dolů hůř a hůř.Ted mam dole od ledna pracně shozených 10 kg-3 krat týdně spinning+posilovna,večer jenom syrovatka,zelený čaj-doporučuji.Hlavně opravdu jezte po třech hodinach,jinak se časem přejíte a to tělo tak zblbnete,že to nikdy nebude mít konec.Moc moc bych chtela do léta dát dolů dalších 10 kg,ale ted mam starost,aby zítra moje dceruška udělala přijímačky a to ani nemam na nic chut.T AK HOLKY DO TOHO ROZJÍŽDÍME TO
  • 
22.4.2006 23:07:36
Ahoj,

četl jsem tvoji diskuzi na téma hubnutí.

Chci se s Vámi podělit.

Díky jedné informaci z Holandska jsem za 42 dnů snížil váhu o 10Kg. Z 88Kg na 78Kg k 1.9.2005 a dnes mám 79,5Kg. Váha se mi drží.
Manželka z 60Kg na 54Kg a dnes má 54,5Kg.

Známí snížil za naší pomoci váhu z 114Kg (1.4.2006) a k 4.4.2006 má 89Kg. Teď to budeme stabilizovat aby nevznikl JOJO efekt.

Chcete-li zdarma poradit tak se ozvěte. Zašlu informace nebo pomohu jak na to.

POZOR - při kojení a těhotenství nehubněte jinak si otrávíte dítko!
S těla totiž odchází toxiny z tuků a ty jsou jedovaté.

pepa1
mail:disc@wo.cz
jana
  • 
21.4.2006 13:43:17
Ahoj děvčata.No já včera měla 3 piva nějak jsme se zapovídali a bylo to hned.Vážím 78,5 a měřím 175 tak teď už začnem a jestli nebudu hubnout tak se budu stydět.Více napíši později jsem v práci a nemám moc času pa pa Jana
21.4.2006 13:23:17
Ahoj Hani,ono velke prsa jsou vetsi problem nez mala a urcite to priznam,ale ono to tak je vzdycky,treba i s vlasy,ja mam rovne a chtela bych vlnite,jina ma vlnite a chtela by rovne.Proste kazda jsme jina a to k tomu zivotu patri a proto i kdyz chci zhubnout,a nepovede se mi to,veset se nebudu,jsem vyrovnana s tim jak vypadam,ale pokud se to povede budu moc spokojena.
Taky preji pekny vikend Andrea

P.S: rajskou si dej,ale jen jeden knedlik a nebo si dej ryzi,ma min kalorii a je to taky dobre :)
mmmm
  • 
21.4.2006 13:10:51
http://obezita.org/?page=jednohubka

tady je program jednohubka volně ke stažení
Hana
  • 
21.4.2006 11:14:53
Ahojky,
to já jsem na tom hůř, při výšce 169 cm mám 95 kg, loni v létě jsem měla 85...takže když jsem po Vánocích stoupla na váhu tak jsem se málem zhroutila!! Dřív jsem chodívala minimálně 2-3x týdně cvičit aerobic, na spinning a bodystiling.
Jenže po prázdninách jsem na to najednou neměla čas, taky kvůli práce...změninla jsem pozici a byla zahrnuta prací....Takže se teď chystám vše napravit. Každý rok jezdím na dovolenou s aerobicem k moři...letos nejedu poprvé!!!
Od přítele jsem k vánocům dostala rotoped, takže se teď každý den snažím aspoň 15-20 minut šlapat,k tomu jsem si koupila i DVD s Vaškem Krejčíkem - do kondice - a cítím se celkem líp! Tento týden se musím přiznat, že nějak lenoším a nezvládala jsem časově, protože chodím domů až večer! Ale od zítřka snad do toho zase vlítnu a bude to OK. Naštěstí teď nepřibírám a stojím na mrtvém bodě, takže když zas začnu trochu s disciplínou tak to bude snad dobré! A taky když už se otepluje, protože jak je teplo tak ani nemám chuť k jídlu!
Hezký víkend a snad se tady zas sejdeme v pondělí!
Hana
  • 
21.4.2006 11:00:20
Ahoj Andrejko,
no já se tento týden s tím jídlem taky moc nedržím...ale co...nehodlám se ubíjet kvůli každému hříšku. A v neděli jedem k bábině na rajskou...a tu si teda dám!!! Maximálně si nedám knedlíky...to je tak já celý žívot nadávám na prsa a ti co je nemají tak naopak...jenže jak mě někdy dokážou bolet záda...a shánět podprsenky mě taky fakt zabírá času!!!
Tak pak pošli fotečky, ju?
hezký víkend
pa
21.4.2006 8:56:54
Ahoj Jani,neblazni s temi pusty nebo nakonec dojdes az na Gastro do nemocnice s porouchnym zazivanim,radeji uber tuky a cukry,kdyz jsem to kdysi drzela,pocital jsem i kalorie, tak jsem zhubla opravdu hodne a trvalo mi pres 2 roky nez jsem to nabrala(a kdybych mela pevnou vuli vratim se zpatky k tomu jidelnicku,ale nemam),ale dve veci mi zustali do dnes,pitny rezim a ze nesladim caj a kavu.Jinak ti drzim taky pesti v tom hubnuti,protoze myslim,ze hubeni ani nevi,kolik my si vytrpime temi neustalymi zakazy a drzeni se,ze to nesmime a to muzeme,kdyz to co nesmime,nam tak moc chutna :( Pekny den Andrea
21.4.2006 8:50:04
Ahoj Hani,ja loni mela 42 letos mam 44,takze s tebou soucitim i kdyz ja mam opacny problem,mam male prsa a prozmenu,kdyz neco zkousim,tak mi to nahore visi,jak na vesaku a pres brisko tahne,ale potesim te,mam kamaradku,ktera ma taky tak velke prsa a mela nadherne saty.Mela nahore vodu a ona na objemu tak dve cisla stratila,pritom jsem si myslela,ze ty saty budou mit opacny efekt,ale vazne ji moc sluzeli,byli jednoduche s bledemodrou vysivkou,fakt moc hezke.Jinak slibuju,ze az se v cervnu pujdu vyfotit v satech pro kadernici a pro kvetinarku,tak vam ji pak poslu,at muzete posoudit :) Jinak moc drzim pesticky at se drzis dal,ja totiz mam strasne slabou vuli,takze se v tom jidle zase tak moc negvaltuju a to je muj asi nejveci problem :( Ted uz jenom preji pekny zbatek dne a pohodovy vikend.Andrea
21.4.2006 8:38:22
Ahoj holky,myslim si,ze je to vyborny napad takze se do toho zapojuju a myslim si,ze dokonce,kdyz napiseme nejen ze jsme zhubli nebo pribrali o 0,5kg atd,ale kdyz napiseme,vazili jsme.... vazime..... bude to mit lepsi psychologicky ucinek.A ja teda zacnu.Zacatkem ledna jsem vazila 88Kg,kdyz jsem to zjistila stali mi vlasy hruzou,protoze loni to bylo 78 a v roce 2003,kdy jsem potkala sveho nastavajiciho 70.Coz jsou hruzna cisla pri me vysce 168 cm.Takze do velikonoc se mi podarilo zhubnout na 84Kg a vcera jsem se vazila a vaha ukazovala 85Kg.Jinak jidlo omezuju jen malo,ale jak uz jsem psala pred tim,chodim 2xtydne cvicit (tento tyden jsem nebyla ani jednou :( ) Navic beru Lipoxal a myslim si,ze on ma taky dost velky podil na mem takemsi jakemsi hubnuti,dokonce ted zverejnili studii,ktera me potesila - pripojuju webovky
http://www.dietysrovnani.cz/index-str2.html
Navic jsem se ted zapojila do akce DM drogerie Česko žije zdravěji!Stoji vas to jen vyplnit formular a dostanete brozuru,ktera se mi libila,je tam 12-ti tydeni plan hubnuti a uvazuji,ze se do nej od pondelka zapojim.Uz z toho duvodu,ze vas sice podporuju,ale neuznavam hladovky,ony totiz nase telo bicujou k ukladani tuku na horsi casy.Je fakt,ze mate kilo az dve dola za den,ale jak zacneme jist,mame to hned na hore a kazdym pokusem se nam to hure zhazuje.Diete zdar a o vikendu,se musime vsechny drzet,kdyz vyvarujeme,pro ty nase drahe polovicky.Andrea
[<<Předchozích 260] Příspěvky 261270 z 375 [Dalších 105 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.