| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 270] Příspěvky 271280 z 375 [Dalších 95 >>]
Hana
  • 
20.4.2006 11:53:32
No tak jedno pivko snad neublíží, to já jsem v sobotu dala hned 3 a to už je kaloriií.
Ale já si pivko dám fakt jednou za čas!
no zítra stoupneme na váhu a uvidíme, ale nevidím to momentálně dobře...před chvílí jsem si dala polívečku, ale já mám snad zas hlad či co!!!!!
Jana
  • 
19.4.2006 18:21:00
S polévkou mám taky zkušenosti dá se opravdu jíst nanejvýš tři dny pak už se mi natahovalo.Já zítra jedu na poradu tak nebudu mít čas se něčím pleskat ale kolegyn+ a kolegové budou chtít jít na pivo a to asi neodolám.No uvidíme v pátek si určitě řeknem jak na tom jsme.Jana
Hana
  • 
19.4.2006 17:20:49
Ahoj Jani,
nic si z toho nedělej, já jsem ty první dva týdny shodila 1,5 kg a 0,5 jsem přes Velikonoce zas nabrala a ne a ne to shodit. Taky dneska nějak trpím hlady takže se obávám, že za dnešek mám nahoře i to zbývající 1 kg. Asi je dneska špatnej tlak nebo co! Začíná jaro a pomalu a jistě se začínáme odhalovat a já mám depku z toho, že šaty co jsem nosila loni neobleču, kalhoty, trika.....je to děs, a když jdu kolem zrcadla tak ani nemluvím...ale veřer budu vařit zelnou (tukožroutskou) polévku a dva dny si naordinuji na polévce...to se celkem dá, zasití to dost...ale nedá se jíst pořád, vždycky tyk max. 2 dny, protože pak to leze člověku aji ušima.
Takže v pátek ráno si řeknem jak jsme na tom, ju?!
Jana
  • 
19.4.2006 15:11:05
Ahoj Hani.Klidně souhlasím.Doufám že nám to pomůže s motivací protože už si nevím rady.Včera mi to tak krásně šlo a dnes bych sežrala slona.Jsem na sebe tak naštvaná že bych si ubalila facku.Ještě že mám večer aspoň ten bowling.Mě to na jaře nikdy nejde lépe se mi hubne opravdu v zimě.Ale potřebuju fakt něco schodi máme v rodině padesátiny už za měsíc a chci se cítit dobře.Dnes jsem se ráno zvážila a měla jsem to kilo a půl navíc co jsem tak pracně schodila před dvěma týdny.Snad se do toho dostanu.Jana
Hana
  • 
19.4.2006 13:07:58
Ahojky děvčata,
co kdyby jsme si stanovili vždy jeden den v týdnu, kdy by jsme si sdělili kolik jsme shodili/nabrali? Navrhuju třeba pátek, co vy na to??? Třeba nás to bude víc motivovat!!!!!!!!
  • 
19.4.2006 13:05:39
Ahojky děvčata,
a co kdyby jsme si stanovili 1 den v týdnu ve který si vždy sdělíme kolik jsme shodili/přibrali??? Navrhuju třeba každý pátek. Co vy na to??? Třeba nás to bude víc motivovat.
Hana
  • 
19.4.2006 10:01:04
To já jsem včera jedla taky jen ovoce a zeleninu a myslela, že to vydržím, ale večer jsem přišla z práce a dostala takovou chuť na špagety, že jsem si je udělala. Takže dneska to zkusím vydržet, ale trocha špaget mě tam ještě zbyla, tak se bojím, že večer se vše bude opakovat! Ale co....troška snad neublíží!
A taky se přiznávám, že jsem včera ošidila cvičení a nedonutila se k ničemu.:(((
Jana
  • 
18.4.2006 16:11:33
Ahoj děvčata.Dodržuji dnešní půst.Je to stršné jak mám hlad ale nedá se nic dělat musím to vydržet když jsem nechala ten žaludek přežrat.Měla jsem jen ovoce a zeleninu( malé množství) a teď jsem snědla zeleninovou polévku tím dnes končím.Ještě že nikdo není doma nemusím vařit ani nic kupovat a v lednici je prázdno.Zdraví Jana
Hana
  • 
18.4.2006 13:05:35
Ahojky,
tajné to není....loni jsem měla 44, letos se obávám je to 46...mám problém kvůli prsům (č.5) což je vždycky kámen úrazu...přes prsa je mě vše malé. A když je to dobré přes prsa tak to mám na sobě jak pytel!!! Zhubla jsem 1,5 kg za 2 týdny ale přes Velikonoce jsem opět 0,5 kg nabrala...přesně jak říkáš...řízky, salát...a nedej si, když jsi na návštěvě že??? Jediné co mě trochu těší, že se držím s tím sladkým a možná díky tomu je to jen 0,5 kg nahoře...ale to dám tento týden určitě dolu :))
já jenom vím, když se měla vdávat kamarádka, tak jsem s ní chodila po půjčovnách a po očku sledovala a zjistila jsem, že kdybych se bývala vdávala já tak mám asi smůlu. Ne že by vůbec šaty nebyly, to ne, ale takové ty otřesné, nabírané, samá krajka...přesně opak toho, co by pro nás baculky mělo být....v takových šatech bych byla úplně jak kulička!!!
18.4.2006 7:25:19
Ahoj holky,tak jak jste zvladli velikonoce? Ja je nezvladla ani nahodou a ted kdyz ctu,jak jste se drzeli,kdyz jsem tady nechodila,tak vam zavidim a na sebe jsem nastvana a zacinam verit,ze chozeni sem snad bude mit nejaky ucinek.Jelikoz jsem jela primo od nastavajici tchyne do prace,tak se na vahu postvim az dneska vecer a myslim si,ze budu na sebe nastvana jeste vic,ale asi to budu muset resit,tak ze se dam zpatky do prace.Vsem vam drzim pesti at to zvladate,jak to zvladate a moc vas obdivuju.
[<<Předchozích 270] Příspěvky 271280 z 375 [Dalších 95 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.