18.4.2006 7:25:06
Ahoj holky,tak jak jste zvladli velikonoce? Ja je nezvladla ani nahodou a ted kdyz ctu,jak jste se drzeli,kdyz jsem tady nechodila,tak vam zavidim a na sebe jsem nastvana a zacinam verit,ze chozeni sem snad bude mit nejaky ucinek.Jelikoz jsem jela primo od nastavajici tchyne do prace,tak se na vahu postvim az dneska vecer a myslim si,ze budu na sebe nastvana jeste vic,ale asi to budu muset resit,tak ze se dam zpatky do prace.Vsem vam drzim pesti at to zvladate,jak to zvladate a moc vas obdivuju.
|
18.4.2006 7:18:42
Ahoj Hani,kolikatku mas,jestli to neni tajne,ja jsem saty zkousela ve 44 a taky jsem si myslela,ze na sebe nic nesezenu a pokud,tak urcite ne u nas ve meste (Opava),tady neni totiz zase az tak velky vyber,ale sehnala,takze se toho neboj i kdyby ti ty kila nahodoou zustala.Uvidis,ze bys neco sehnala,ja zkousela i takove saty,ktere ze me padaly :)A pred velikonoci jsem mela o kilo mene,ted nevim nevim,travili jsme je u nastavajici tchyne a odmitni domaci kolac,beranka,hranolky a nebo bramborovy salat,kdyz ona ma takovou radost,ze jsme prijeli a ze muze vyvarovat. :)
|
Jana |
• |
17.4.2006 19:11:33
Ahoj děvčata.Už jsem se vrátila s velikonoční dovolené.Jsem totálně přecpaná.Cítím se hrozně.Zítra je úterý hned si dám půstní den.Na váhu nejdu nemám odvahu až se trochu vzpamatuju.Zdravím Milinku ať se přidá do diskůse.Jana
|
17.4.2006 18:35:26
Prosim o adresu nebo jinny kontakt jak sehnat materialy ke cvičení s Míšou.
Rada si budu psat o čemkoli muj mail je Hela.hor@seznam.cz. |
17.4.2006 18:27:58
poradí a pomuže mi někdo shubnout?
|
olina |
• |
17.4.2006 16:59:20
Jani,ja taky,ale jsou vejikonoce a to k tomu patří.Od zítřka to zase rozjedem jasný?Hlavně si k vůli jídlu nekaž velikonoce pa
|
• |
16.4.2006 17:34:42
Zdárek všem,vyzkoušela jsem zde doporučené cvičení s Míšou a můžu jej zájemkyním jen doporučit. Je zaměřeno a všechny problémové partie. Tak jsem si ho i vytiskla a cvíčím. Zkuste to taky! P.S.pokud by měl někdo záje prohodit pár slůvek,třeba o posilování,at se mi klidně ozve na mail. Pa,pa.
|
jana |
• |
16.4.2006 13:24:29
bože to je stršné jenom jim jim-Jana
|
Hana |
• |
13.4.2006 10:21:32
ahojky,
já jsem se včera pokoušel, a celý den jsem jedla jen zeleninu, bylo to celkem fajn, ale večer už jsem pociť ovala trošku hlad a tak jsem si opekla 1 plátek tmavého chleba v toustovači a trošku natřela nízkotučným sýrem. Dneska mám na oběd špenát a ten miluju takže si trošku dám...ale v pátek zkusím zeleninovo-ovocný den! Snad to vydržím!! A pak ten pekelný prodloužený víkend...to bude hrůza....jedeme se známýma na ten Orlík ke známému na penzion a pochybuju, že tam někdo na moje diety dá, spíš mě donutí pořádně se nacpat...No bude to takový zkouška nervů... pa |
Jana |
• |
12.4.2006 19:06:58
Ahojky půst jsem vydržela do 14 dodin a pak jsem myslela že hlady omdlím.Je tedy pravda že jsem skutečně neměla na jídlo vůbec čas.Pak jsem vařila ten hovězí guláš a trochu jsem si dala ať mám něco teplého v žaludku.(Bez ničeho).Peču řízky na cestu ale nedala jsem si ani jeden a ani nedám budu silná slibuju.Jana
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.