Jana |
• |
12.10.2006 17:00:41
Ahoj děvčata chodí sem někdo?Já stále píši a počítač to nebere.Jana
|
jana |
• |
5.10.2006 17:15:38
Pořád zde píši a nic se neobjevuje
|
jana |
• |
5.10.2006 17:13:55
Pořád zde píši a nic se neobjevuje.Jana
|
jana |
• |
26.9.2006 22:25:32
Tak už píši potřetí a pořád to nežere už mám po náladě.jana
|
Jana |
• |
26.9.2006 18:22:51
Ahojky tak tady píši takový dlouhý psaní a ono se to neobjevilo ani nezaznamenalo.tak jen ve stručnosti.Dělali jsme tu rekonstrukci bytu tak jsme měli odpojený počítač.Nezhubla jsem ani gram takže stále 78 ale od příštího týdne najíždím do starých kolejí tak už to doufám půjde dolů.Jana
|
Jana |
• |
26.9.2006 17:51:43
Ahoj děvčata.Tak zdravím po delší odmlce.Dělali jsme tu rekonstrukci bytu a teorve dnes jsme zapojili počítač.Práce bylo až nad lidské síly ale vyplatilo se to.Všude je čisto a voňavo.S váhou jsem ani nehnula přesto že jsem se hodně hýbala(ale to je jiný pohyb).Tento týden mám ještě dovolenou na dodělávky a od pondělí najíždím do starých kolejí.(myslím sportovních)Tak pa a pište.Jana
|
12.9.2006 15:43:06
Ahoj holky,
tak jsem ten prvni tyden Hancine dovole zkousela tady neco napsat,ale neuspesne a pak jsem mela tyden volna ja (svatebni pripravy) pak jsem rekla sve "ano" vcera odpocinek a ode dneska do ctvrtka jsem v praci a pak trada na svatebni cestu,jako Barca.Zatim jsem teda s vahou na tom kapku lepe (82kg),ale myslim,ze to na te dovolene vse priberu nazpet,tak uvidime ;) Vsechny vas zdravim a doufam,ze technicke problemy jsou zazehnany a jooo jen tak mimochodem,ten clanek,ktery jsem poslala na zverejneni,bohuzel tady neuverejnili,nevim sice proc,ale je to tak.Skoda,tam by snad na chvili byly ty technicke problemy nekde u ledu :) Ale muzete zkusit neco napsat vy a treba vam to vyjde a budeme mit nove prostory :) Pa pa a krasny slunny den preje Andy |
8.9.2006 10:38:45
Ahojky,
tu svatební cestu ti závidím!!! A kde jste byli? Nic si z toho nedělej, já jsem začala šlapat na rotopedu, a když stoupnu na váhu tak to šlo taky mírně nahoru, ale to je proto, že začínají nabíhat svaly, takže jestli jste chodili, tak je možné, že váha šla trošku nahoru, ale nejsou to tuky, ale svaly. důležitý je obvod pasu, pokud tam ubývá, tak hubneš a to i přes to, že na váze máš o něco víc!!! Takže se vůbec netrap! A jsem ráda, že konečně někdo napsal, vypadá to, že jsou všichni ještě někde na dovolené! pa Hana |
7.9.2006 17:35:34
Ahoj holky,
tak já Vás také zdravím po návratu z dovolené. Byli jsme na svatební cestě a přes víkend jsem ještě chodila s kamarádkou po Krkonoších...byly to rychlochodecké závody. Když jsem přijela, tak jsem se nejdřív změřila - obvod boků, pasu...a vypadalo to slibně - zdálo se mi, že jsem spíš zhubla. A pak jsem se zvážila a deprese-, mám 74 a kousek, tedy něco přes kilo navrch:-(.Tak jsem teď opět najela na svůj systém, ale jsem nastydlá, takže jsem nebyla v úterý lézt na stěně, jak jsem plánovala. Tak doufám, že to dám zase do pořádku. Zatím pa Bára |
4.9.2006 11:30:19
Ahojky děvčata,
tak nevím jestli to tady blbne, nebo jste vůbec nepsali. Dva týdny dovolené uběhly jak voda...čekala jsem,že si tady počtu jak jste bojovali ty 2 týdny, ale nic..... hana |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.